View tracker

Jag vet att det inte har blivit så mycket uppdaterat det senaste men det är för att jag försöker fokusera på skolan så mycket jag kan. Jag ska försöka att skriva ett nytt inlägg en gång i veckan.


Jag har tänkt på en sak väldigt länge. Jag menar att jag inte kan vara den enda personen på jorden som tänker på hur många det är som är kära i en fast aldrig säger det till en, alltså tänk hur många killar eller tjejer som kanske har världens cruch på dig fast aldrig vågar säga det. Tycker lite synd om dom personerna.
Om du också tänker så, så tryck gärna på gilla markeringen.


Jag har även tänkt på hur många lärare som faktiskt hatar en utan att säga det eller hur många i skolan som hatar en trots att man inte känner dom. Tänk va kul om du gick till skolan en dag och helt plötsligt kommer det fram en 6:a/7:a och säger "Jag hatar dig" och man vet inte vad man har gjort personen eller om man ens känner hen. Alltså jag menar inte att det är kul när folk säger att dom hatar en men det är lite kul om man inte känner personen och inte vet vad man har gjort personen😂

Hoppas iallafall att du mår bra och att ni tyckte att detta var ett bra inlägg, kanske lite flummigt men Jaja vad gör det.❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu har jag gått andra dagen i 9:an och är redan sjukt stressad. Asså alla 04:or som går på min skola är så bitchiga och kaxiga att jag inte vet vad jag ska göra. När jag gick i 6:an så våga jag inte ens prata med 9:orna eller nått och nu är dom fan värre än 03:orna! Blir man katigare med åren beroende på vilket år? Min skola är från årskurs 6-9. Alla 6:or klagar på maten, skåpen, korridorerna och klassrummen. Dom klagar på allt. Bwt, alla ser likadana ut hela tiden!
Hoppas ni mår bra! Kram

Likes

Comments

View tracker

Hej på dig! Jag vill ta upp en sak som inte alla tar upp så mycket enligt mig och det är mobbing. Väldigt många personer i dagens samhälle blir mobbade p.g.a deras utseende, religon, personlighet m.m och det är inte okej. Jag förstår inte hur någon annan person kan tycka att det är kul att trycka ner en person som kanske redan mår dåligt. Tänk om den utsatta personen tar sitt liv för att någon trakasserar den personen för t.ex klädstilen. Jag talar ur erfarenhet när jag själv blev mobbad som liten. Till er som blir mobbade, stå upp för er själva och om ni ändå inte mår bra så ta hjälp av en vuxen eller en kompis som stöttar dig genom det jobbiga.
Till er så kallade mobbare, ge er, tycker ni att det är så roligt att trycka ner personer?, sluta med det nu med en gång!!

Fick inspiration av: www.nouw.com/spettan

Likes

Comments

Jag orkar inte ta åt mig mer av andras problem. Men jag gör det ändå. Ett tips till alla andra som tar åt sig för mycket ansvar för andras problem, gör det inte, jag ve lättare sagt än gjort men försök för att du ska inte behöva bära den bördan som inte är din. Jag har as mycket stress över skolan och mina vänners problem frö att dom är som systrar till mig och dom betyder as mycket för mig och nu det senaste fick jag skit för något ingen 15-åring ska behöva ta ansvar för och när det inte är en själv som har gjort fel utan andra.

Lyssna på mig nu ta inget ansvar för saker som inte är dina problem utan ta emot det och stöt bort det annars lär du dra ner dig själv i en mörk grop som du inte kommer komma upp ur på flera år utan är kvar där nere tills du tar hand om dina egna problem och inte andras hela tiden. Först och främst är det dig och dina problem, du ska ta hand om först, sen andras problem så länge du inte tar på dig ansvar för något du inte kan rå för. Man måste se till att man själv mår bra innan man tar och bearbetar andras problem. Gör man det inte så kommer det spåra och självmords tankarna kommer, självskaende beteendet, osäkerheten, dåliga val som att börja mobba andra, börja röka, söka uppmärksamhet från personer på ett opassande sätt.

Så var stark och ta hand om dig själv först och sen andra hur mycket det än gör ont och hur mycket du än tror att folk blir mer sårade för att du tar hand om dig själv, tro mig dom skulle bli mer sårade om du inte fanns i världen och mer sårade av att se dig må dåligt. Lyssna på detta citatet:

Du är stark om du tar hand om dig och försöker klara dig ur den skiten du har hamnat i. Hjälp sedan andra upp utan att ta skit från andra. Du är en hjälte som hjälper andra med samma problem som du har haft om du klarar att komma upp själv.


Likes

Comments

Jag är jag och jag är stolt över det. Jag är stolt över vem jag är som person och hur jag ser ut, många tjejer och killar tror dom behöver se ut på ett visst sätt för att kunna bli accepterade i samhället och även i världen, mitt svar till er är att nej, ni behöver inte se ut på ett visst sätt. Ni duger precis som ni är och hur ni ser ut. Jag trodde det för ungefär ett år sen att jag behövde ändra mitt utseende för att folk skulle tycka om mig det visade sig att jag hade fel. Folk kom inte närmare mig utan längre ifrån man behöver bara vara sig själv och acceptera sig själv som man är. Jag anser att ingen ska behöva ändra sig för någon. Ingen tjej ska behöva ändra sig för någon kille eller för någon som vill vara vän med en fast enda kravet är att man ändrar sig helt och hållet, och ingen kille ska behöva ändra sig för någon tjej eller någon annan.


Jag har haft självmords tankar och tänkt hemska tankar om mig själv och så, jag kämpar än idag med att få bort dom tankarna och åsikten om min personlighet. Jag har tänkt flera gånger att ta mitt eget liv p.g.a min familj som är kaos och allt mina vänner kastar på mig pm deras problem och alla andras problem hela tiden, jag får damp på alla killar och tjejer som tror att dom är bättre än jag för att dom har andra kläder och mycket pengar. Jag kämpar varje dag för att ta mig igenom min vardag och genom mitt liv utan att göra allt för många besvikna. Jag vill att alla ska veta att DU duger exakt precis som DU är. DU är vacker och är bra.

Likes

Comments

Jag har tänkt på en grej och jag tror att det kan vara många som tänker detta eller iallafall har tänkt det.

Jag har tänkt på hur det skulle vara att se sig själv från någon annans ögon eller hur det skulle vara att vara den där as snygga tjejen i klassen eller vara kille för en dag. Om du var kille för en dag, vad skulle du då göra? Kommentera gärna. Hade jag varit kille för en dag skulle jag nog vilja veta killarnas hemligheter eller typ vet hur det känns att nästan alltid få skit för allt, jag kanske har fel men så känns det iallafall för mig i min klass och jag är tjej.


Jag börjar 9:an nu den 23 augusti och ända sen jag började förskolan, har det funnits personer som tror att dom är bättre än mig bara för att dom har den nyaste mobilen eller dom dyraste kläderna men sen när det kommer till skolan och att plugga så framstår jag och en hel del tjejer och killar som nördar för att vi vet t.ex om vad franska revolutionen handlade om. Min nuvarande klass är indelad i: Populära och snygga, Mellan inte nördar och inte populär, till sist Nördar. Det är säkert mångas klasser som är så här.


Har du någon person eller några personer som bjuder alla förutom vissa på typ fester eller åka och campa eller shoppa eller nått sånt? Jag har sådana personer i min klass, grejen är den att jag skiter i om jag blir bjuden eller inte, jag menar jag är inte direkt super tajta med dom personerna men jag måste ju erkänna att det hade varit kul att få frågan om man ville hänga med på nått men med tanke på att jag inte är populär eller mitti mellan utan är en nörd så blir inte jag bjuden på något so inte innebär att göra grupparbeten eller nått annat sådant.

Som sagt jag ska börja 9:an nu snart och jag vill inte det riktigt, jag vill inte behöva börja om från början med att skaffa nya vänner och lära känna nya personer för att sen skiljas ifrån dom på samma sätt efter tre år. Jag känner att jag inte kommer passa in på gymnasiet i min nya klass. Men det är ju ett år kvar så jag vet inte, jag kanske ändrar mig skit mycket under 9:an. Jag vill bara kunna klara skolan utan att behöva oroa mig för allt inom framtiden. Om du känner samma sak så kommentera eller om du redan har klarat av skolan kommentera då m det är nått jag och alla andra som ska börja gymnasiet om ett år ska tänka på!

Hoppas du mår bra och att du tycker att detta veliga inlägg var bra ändå!!!!

Likes

Comments

Ja, första inlägget. Ska skriva lite om varför jag ville göra detta. Det är för att jag tror att det finns många personer som har det som mig t.ex hemma och skolan.Jag hoppas att ni för lite råd av mig och om ni känner för det kan ni alltid höra av er till mig via mail.

Jag kan ju berätta lite om mig själv.

Jag heter Emma och är 15år. Jag har ett komplicerat liv med många olika problem, jag vill att mitt liv inte ska vara lika problematiskt som det med mina vänner, familj, killar som inte lyssnar och ber en att dra åt helvete men kan inte vrida tillbaka tiden och ändra det som har hänt, önskar att det gick och önskar även att himlen hade besöks tider men bara ibland. Hoppas iallafall att ni mår bra och att ni tycker att detta verkar som en bra idé!! Kommentera gärna vad jag ska ändra på och kom med idéer!! Ha det bra!1

Likes

Comments