Hej!

Ska försöka komma igång att blogga nu, men det är svårare än vad man tror. Jag är lite av en perfektionist och har många idéer och tankar, men har insett att jag har svårt att få ner dom till verklighet. Jag ska försöka tänka lite mer "Just do it" och "Make it work", liksom hellre att det blir av än inte.

Läget just nu då: Jag har lyckats få en tråkig förkylning och har varit hemma och vilat i några dagar från jobb. Har insett att jag är dålig på att bara ta det lugnt och får ofta lite halvångest av en dag på soffan, även om det också kan vara väldigt skönt. Vill bara bli frisk nu, nu, nu och komma igång med jobb, träning och träffa vänner, så då är vila den bästa medicinen för att snabba på förloppet.

Tiden går så fort! Det har börjat bli vår. Buskarna och träden knoppar och blommar och om två dagar går jag in i vecka 32 (av 40 +-2 veckor). Det känns så häftigt att man plötsligt kan räkna ner på ett annat sätt. Från att allt har känts så långt borta går det nu plötsligt väldigt fort. Nu går jag till MVC varannan vecka och mäter magen, lyssnar på bebisens hjärta osv. Har i skrivande stund börjat snöa in mig på förlossningsväskan och vad jag vill ha med mig och googlar på tips och bra-ha-grejer av andra gravida tjejer. Har också börjat planera lite inför bebisens rum och vad som ska införskaffas dit. Finns det något mysigare? Vi köpte målarfärg igår då en vägg där inne ska målas i favvofärgen grå för att bryta av mot allt det vita. Bilder av det kommer när det är klart.

Apropå bilder så köpte jag igår även en efterlängtad. ny systemkamera. Här ska det fotas! Jag är verkligen en riktig hobbyfotograf och är absolut inget proffs som kan mycket om inställningar, men jag gillar att leka med kameran och mitt mål är att försöka fånga en känsla i bilderna. Här nedan kan ni se två av kamerans första bilder. Inte så tokigt va? Det är så roligt och jag vill bara fota nu mest hela tiden.

Nu är frågan, vågar jag börja måla själv eller ska jag vänta in sambon när han kommer hem?

Likes

Comments

Hej!

Vad kul att du har hittat hit! Jag har inte bloggat på flera år, men tänkte att det kunde vara roligt att dela med mig lite av mitt liv när jag har en stund över. Dels för att det är roligt att ha för min egen del, dels för att det kan vara roligt för familj och vänner att läsa - men även för er som av en slump har klickat in er här på min blogg! Så roligt!

Vart börjar man? Jag heter Emma, är 26 år gammal och bor i Stockholm (låter som början på en kontaktannons). Nej, men varför har jag helt plötsligt fått idéen till att starta en blogg? Jag tror mest att jag är sugen på att testa för att se om jag tycker att det är roligt. Det är ett sätt att spara minnen på. Sedan har jag även ett arbete som till 90% handlar om att skriva och jag har många gånger tänkt att det vore skönt att för omväxlingsskull få skriva av mig om något som kommer från mig.

Extra sugen är jag nog också på att skriva av mig just nu då jag väntar en liten bebis i sommar. Ih, bara att skriva det gör att det pirrar till! Ett roligt sätt att spara tankar, förändringar, utvecklingar, osv. Det är ju bara så kul och spännande! Mer om det kommer i ett senare inlägg, annars finns risken att detta första inlägg blir lite väl mastigt.

Hur som helst, vi får se vart detta leder! Så kul att äntligen vara igång!

Kram, Emma

Likes

Comments