Haha, det blev helt ändrade planer. Saga kom till mig ungefär för 2 timmar sen och då tog vi lite bilder. Men i alla fall, just nu är mamma och köper läsk och godis för vi ska se på film sen. Puss // EMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag ska jag nog bara vara hemma och slappa, kolla på film och mysa. Kanske gör något kul blogginlägg sen så håll utkik.
Puss ha en bra dag // E

Likes

Comments

En av sakerna jag köpte idag va denna fina klänningen som jag hittade inne på Fiorucci, wiie /K

Likes

Comments

Nu tänkte vi göra ett inlägg om One Direction. Alla vet nog vilka de är så det behöver vi inte gå in på. Vi har gillat dem i tre år nu, sen 2011. I sommar ska vi på deras konsert i Stockholm, längtaaar. Om inte alla alla vet vad dem heter så är det Zayn, Niall, Liam, Louis och Harry. Vi älskar dem så mycket eftersom att dem är så otroligt goa, snälla, snygga och så klart sjunger dom helt amazing. Emmas favorit från bandet är Niall, och Klaudias är Louis. Både Niall och Louis är sjukt söta och roliga, det gillar vi. Här får ni lite bilder.

Ha en bra kväll /E&K


Niall Horan


Louis Tomlinson

Likes

Comments

Nu sitter vi i bussen påväg hem och gottar oss med varsin choklad frappuccino från Starbucks. Love it /E&KLikes

Comments

Nu sitter vi och fikar inne på Frozen Yogurt. De har öppnat på Nordstan, mitt emot Systembolaget. Finns även på Linnégatan, ta er en sväng dit :)
Puss /KLikes

Comments

Likes

Comments

Jacka - DOMA

Pälsväst - Juicy Couture

Byxor - Tessie

Skor - Primeboots

Väska - Michael Kors

/KLikes

Comments

Juust nu så är jag och Klaudia påväg in till stan. Vi uppdaterar lite senare // E


Likes

Comments

Hej alla, just nu är jag hos mina kusiner. Har precis ätit middag här och sedan kladdkaka, så sjukt gooott. Haha, men ni får ha de så bra // E


Likes

Comments