View tracker

Likes

Comments

View tracker

Åker till thailand om endast 10 (!!!!!) dagar. Helt sjukt.
Men ändå så himla bra, ska bli så skönt att få komma bort lite. Men innan dess har jag en hel del arbeten som ska vara klara.

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Idag gick jag i skolan från halv tio till kvart i ett, hade bara två lektioner så det var riktigt skönt. Efter skolan så gick jag och några tjejer till pims för att räkna matte. Kan väl inte säga att det gav så mycket men fick några tal gjorda iallafall.
Runt fem åkte jag, mamma och pappa till farmor och farfar för att fira farfar som fyller år idag. Grattis till dig bästa farfar!!💗 En bra kväll helt enkelt.
...... Nu ska jag iallafall sätta på en film att somna till.

Likes

Comments

Igår efter jag slutat skolan och mina föräldrar jobbet så tog vi bilen upp till Karlstad och min syster. Vi var på Ikea igår bland annat och åt även supergod mat, ryggbiff med ugnsstekta potatisar!! Men idag har vi gått till ett köpcentrum här i Karlstad och kollat på lite grejor, köpte bland annat ett par kompressionsstrumpor. Men nu ska vi åka hem igen!

Likes

Comments

Det jag hade på mig idag!
Ska iväg på träning nu, den börjar om 20 minuter så har lite bråttom nu. Ha en fin kväll!

Likes

Comments

En liten sneak på vad jag har beställt från nelly.com. Bilder på vad det är för något får ni längre fram. Kan avslöja att det är en klänning och en set dress!

Likes

Comments

Godmorgon (kanske)?
Vaknade kvart i tio idag, tog det lugnt och käka frukost och annat. Men nu hade jag tänkt börja plugga lite marknadsföring, vi har nämligen prov på fredag. Ska även försöka avverka lite mattetal för jag ligger lite efter. Vi hörs senare! 

Likes

Comments

Köpte ett anastasia contour kit för två veckor sen tror jag det va. Har än så länge inte hunnit testa det så mycket men med det lilla jag gjort så tycker jag att det är superbra! Ska ju självklart försöka använda det lite mer än vad jag gjort så fort jag får någon tid. 

Likes

Comments