Hej på er!

Har lagt upp en hel del bilder från när jag och mamma var på Koh Samui och Koh Tao. Fick denna resan som födelsedagspresent då jag hade pratat om att åka ner till öarna igen. Vi hittade på massa saker som snorkla, bada, åt god mat, kollade på populära sevärdheter osv osv. Det var fantastiskt kul! Fast, borta bra men hemma bäst! Det var så skönt att få komma hem.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag åkte vi till mitt favorittorg. Det är ganska stort.

Vi åt mat på ett mysigt ställe. Dock var det så starkt att jag grät.

Vi åkte till en second-hand butik.

Söta grejer.

Vi åkte hem till Fang igen.

Likes

Comments

Vi åkte till Chiang Mai. Hyrde en moppe.

Åkte runt i stan och åt massa mat. Bland annat på Swensens.

Åkte sen på nattmarknad.

Drack passionfruktsdricka.

Åt mat.

Kollade på tempel.

Och åt en våffla med banan och kolasås på.

Likes

Comments

Vaknade upp i ett paradis.

Åkte till en mysig "flod".

Åt min favoriträtt: Kao say.

Likes

Comments

Jag försöker att inte kolla för mycket på program som bara är till för "slö" kollande.

Jag försöker att göra bra ifrån mig i skolan.

Jag försöker att vara mer kreativ så som att skriva och måla.

Jag försöker att tänka positivt om mig själv.

Jag försöker att bli bättre på att visa min uppskattning till människor jag gillar.

Jag försöker att prata med nya människor och lära känna andra.

Jag försöker att orka mer.

Jag försöker att inte övertänka för mycket. 

Jag försöker att inse att allt kanske inte är mitt fel fast det känns som det. 

Likes

Comments

Hej på er! Är det bra med er? Med mig är allt ganska bra, har haft mycket i skolan och alldeles för mycket tid att få tänka tillbaka på saker och ting. Saker jag ångrat, borde ha gjort annorlunda, saker jag borde jobbat bättre på osv osv. Listan kan tyvärr göras lång, men vad ska man göra? Istället för att titta tillbaka på saker och leva i dåtiden så får jag se till att leva mer i nutiden. Jag är ganska dålig på det.

Terminen är snart slut och jag har snart pluggat ett helt år på Receptarieprogrammet, det känns ju som det var nyss jag fick reda på att jag kommit in! Det känns så otroligt sjukt fortfarande. Liten stolt känner jag mig iallafall, att jag faktiskt tog steget att börja plugga och flyttade.

Mycket har hänt under en otroligt kort tid, vilket gör mig helt paff och saknar motivationen till någonting. Saker jag borde gjort annorlunda, saker jag borde jobbat på, saker jag ångrade jag inte gjorde. Men vad ska man göra åt det? Finns tyvärr ingenting just nu.

Jag vill hem, hem till Norrköping, katterna och familjen. Jag längtar så till julen, det ska bli så mysigt! Fira jul med familjerna och katterna, mmh vad jag längtar! I år blir det att fira jul hos mamma, pappa och katterna, endast. Det blir också en person mindre att köpa julklappar till i år.

Efter nyår skriver jag min sista tenta för termin 2 och vi får se om jag fortsätter på termin 3 också, ingenting är bestämt ännu.

Hoppas ni har det så fint så ses vi nog snart igen, puss och kram.

Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sen, förlåt så mycket för det men det har hänt en hel del grejer just nu både i skolan och privat, ska inte gå in på detaljer för mycket.

I helgen var jag iallafall hemma i Norrköping igen, det var skönt att äntligen få vara hemma och bli lite ompysslad, behövde verkligen det efter att inte varit hemma på mer än en månad känns det som. Jag träffade massa vänner, både dem som jag träffat mycket innan och många jag inte träffat på alldeles för länge. Det var så himla kul, jag har verkligen fantastiska vänner! Bowla gjorde jag också, och stryk fick jag, som vanligt, haha. Jag är verkligen värdelös på bowling, haha!

Inläsningperioden har börjat nu, så det väntas tenta om bara någon vecka. Jag är så avtrubbad på allt så jag vet inte vad jag känner för den, men ska göra mitt bästa som alltid. Efter denna kursen är det bara en kurs kvar på denna terminen, hur sjukt är inte det? Terminerna bara swishar förbi innan man hinner blinka, men det är väll ganska skönt det också! För det betyder att det kanske inte är länge kvar tills jag är en färdigutbildad och legitimerad Receptarie! Tre år är verkligen inte länge. Jag slutar dock den 22 december för "jullov" vilket suger lite, men det är väll så det får vara.

Senaste veckan har verkligen varit något av de jobbigaste jag har behövt gå igenom och det märks verkligen vilka bra vänner man har haft, jag är evigt tacksam till att jag har fått träffa såna underbart fina människor! Dagar när jag inte viljat gå upp ur sängen och Ellen har kommit till mig med sin hund har verkligen gjort mina dagar, haha. Jag är fortfarande väldigt chockad och otroligt ledsen efter vad som har hänt, men det är väll så det får vara. Ett litet tag iallafall, det blir ju alltid bättre även om jag har otroligt svårt att se det just nu.

Ska försöka bli bättre på att uppdatera nu, så ha det bra fina människor.


Likes

Comments