View tracker

Jag försöker att inte kolla för mycket på program som bara är till för "slö" kollande.

Jag försöker att göra bra ifrån mig i skolan.

Jag försöker att vara mer kreativ så som att skriva och måla.

Jag försöker att tänka positivt om mig själv.

Jag försöker att bli bättre på att visa min uppskattning till människor jag gillar.

Jag försöker att prata med nya människor och lära känna andra.

Jag försöker att orka mer.

Jag försöker att inte övertänka för mycket. 

Jag försöker att inse att allt kanske inte är mitt fel fast det känns som det. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Är det bra med er? Med mig är allt ganska bra, har haft mycket i skolan och alldeles för mycket tid att få tänka tillbaka på saker och ting. Saker jag ångrat, borde ha gjort annorlunda, saker jag borde jobbat bättre på osv osv. Listan kan tyvärr göras lång, men vad ska man göra? Istället för att titta tillbaka på saker och leva i dåtiden så får jag se till att leva mer i nutiden. Jag är ganska dålig på det.

Terminen är snart slut och jag har snart pluggat ett helt år på Receptarieprogrammet, det känns ju som det var nyss jag fick reda på att jag kommit in! Det känns så otroligt sjukt fortfarande. Liten stolt känner jag mig iallafall, att jag faktiskt tog steget att börja plugga och flyttade.

Mycket har hänt under en otroligt kort tid, vilket gör mig helt paff och saknar motivationen till någonting. Saker jag borde gjort annorlunda, saker jag borde jobbat på, saker jag ångrade jag inte gjorde. Men vad ska man göra åt det? Finns tyvärr ingenting just nu.

Jag vill hem, hem till Norrköping, katterna och familjen. Jag längtar så till julen, det ska bli så mysigt! Fira jul med familjerna och katterna, mmh vad jag längtar! I år blir det att fira jul hos mamma, pappa och katterna, endast. Det blir också en person mindre att köpa julklappar till i år.

Efter nyår skriver jag min sista tenta för termin 2 och vi får se om jag fortsätter på termin 3 också, ingenting är bestämt ännu.

Hoppas ni har det så fint så ses vi nog snart igen, puss och kram.

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Det var ett tag sen, förlåt så mycket för det men det har hänt en hel del grejer just nu både i skolan och privat, ska inte gå in på detaljer för mycket.

I helgen var jag iallafall hemma i Norrköping igen, det var skönt att äntligen få vara hemma och bli lite ompysslad, behövde verkligen det efter att inte varit hemma på mer än en månad känns det som. Jag träffade massa vänner, både dem som jag träffat mycket innan och många jag inte träffat på alldeles för länge. Det var så himla kul, jag har verkligen fantastiska vänner! Bowla gjorde jag också, och stryk fick jag, som vanligt, haha. Jag är verkligen värdelös på bowling, haha!

Inläsningperioden har börjat nu, så det väntas tenta om bara någon vecka. Jag är så avtrubbad på allt så jag vet inte vad jag känner för den, men ska göra mitt bästa som alltid. Efter denna kursen är det bara en kurs kvar på denna terminen, hur sjukt är inte det? Terminerna bara swishar förbi innan man hinner blinka, men det är väll ganska skönt det också! För det betyder att det kanske inte är länge kvar tills jag är en färdigutbildad och legitimerad Receptarie! Tre år är verkligen inte länge. Jag slutar dock den 22 december för "jullov" vilket suger lite, men det är väll så det får vara.

Senaste veckan har verkligen varit något av de jobbigaste jag har behövt gå igenom och det märks verkligen vilka bra vänner man har haft, jag är evigt tacksam till att jag har fått träffa såna underbart fina människor! Dagar när jag inte viljat gå upp ur sängen och Ellen har kommit till mig med sin hund har verkligen gjort mina dagar, haha. Jag är fortfarande väldigt chockad och otroligt ledsen efter vad som har hänt, men det är väll så det får vara. Ett litet tag iallafall, det blir ju alltid bättre även om jag har otroligt svårt att se det just nu.

Ska försöka bli bättre på att uppdatera nu, så ha det bra fina människor.


Likes

Comments

Hej på er.

Sitter just nu på tåget och ska bege mig upp till Uppsala igen, har nämligen varit i Norrköping i några dagar. Kände verkligen att det behövdes. Har ju inte varit hemma på kanske två månader så var skönt att få komma hem igen och bli lite ompysslad.
Det är alltid lika tråkigt att åka hem till Uppsala igen. Lämna mamma, pappa, katterna och alla vänner som bor här för att åka tillbaka till Uppsala till min tomma, tråkiga lägenhet. Usch... förhoppningvis så åker jag ner till Norrköping igen om typ två veckor, det skulle verkligen vara skönt.

Ha det fint.

Likes

Comments

För att vara ärlig känner jag mig sjukt taggad för denna kursen, mycket spännande att se fram emot och känner mig närmre att äntligen jobba på apotek, det känns som man bara har byggt grunden senaste kurserna men nu äntligen kommer vi till läkemedel.

Igår var det tenta på fysiologi, vi får se hur det gick helt enkelt, vågar inte hoppas för mycket. Efter det gick jag på stan och kollade mest, köpte hårfärg och en ny ansiktsmask, som var så nice! Kvällen spenderandes hemma, funderade på att gå ut kanske själv och hitta lite skönt folk att hänga med men förblev hemma istället. Vilket var helt okej.

Likes

Comments

​Hej på er! 

Igår började min tentaperiod till tentan nästa vecka, på tisdag, eller egentligen började den idag men satt till typ 10 igår innan jag gav upp, haha. Har fortfarande lite saker kvar innan jag kan börja repetera på riktigt men det känns ändå helt okej. Jag känner att jag minns sjukt mycket från gymnasiet och har lättare att förstå detta än vad jag har med tex kemi, så vi håller tummarna. 

Har i stort sett suttit framför mina böcker och anteckningar hela dagen idag, var ute en liten snabb promenad med Ellen och Bamse innan, kände att jag behövde det när jag annars bara sitter ner, haha. 

Ska också hinna med att planera in lite mat att köpa antingen idag eller någon annan dag. Har på senaste tiden haft sjuuukt dåligt med inspiration till mat att äta, har ärligt talat ätit mest typ nudlar och ägg, det är ju ekonomiskt (!) men kanske inte så hälsosamt, haha... 

Köpte mig en vegetarisk kokbok förra terminen som jag har kollat in lite recept i och få inspiration mest till att äta lite bättre mat och jag måste bara säga att jag älskar den! Vissa maträtter jag gjort har kanske inte blivit super bra, men det kan vara att mina matlagnings skills är lika med noll, haha! Men det går framåt och jag gillar den skarpt!

Likes

Comments