Hej på er.

Sitter just nu på tåget och ska bege mig upp till Uppsala igen, har nämligen varit i Norrköping i några dagar. Kände verkligen att det behövdes. Har ju inte varit hemma på kanske två månader så var skönt att få komma hem igen och bli lite ompysslad.
Det är alltid lika tråkigt att åka hem till Uppsala igen. Lämna mamma, pappa, katterna och alla vänner som bor här för att åka tillbaka till Uppsala till min tomma, tråkiga lägenhet. Usch... förhoppningvis så åker jag ner till Norrköping igen om typ två veckor, det skulle verkligen vara skönt.

Ha det fint.

Likes

Comments

För att vara ärlig känner jag mig sjukt taggad för denna kursen, mycket spännande att se fram emot och känner mig närmre att äntligen jobba på apotek, det känns som man bara har byggt grunden senaste kurserna men nu äntligen kommer vi till läkemedel.

Igår var det tenta på fysiologi, vi får se hur det gick helt enkelt, vågar inte hoppas för mycket. Efter det gick jag på stan och kollade mest, köpte hårfärg och en ny ansiktsmask, som var så nice! Kvällen spenderandes hemma, funderade på att gå ut kanske själv och hitta lite skönt folk att hänga med men förblev hemma istället. Vilket var helt okej.

Likes

Comments

​Hej på er! 

Igår började min tentaperiod till tentan nästa vecka, på tisdag, eller egentligen började den idag men satt till typ 10 igår innan jag gav upp, haha. Har fortfarande lite saker kvar innan jag kan börja repetera på riktigt men det känns ändå helt okej. Jag känner att jag minns sjukt mycket från gymnasiet och har lättare att förstå detta än vad jag har med tex kemi, så vi håller tummarna. 

Har i stort sett suttit framför mina böcker och anteckningar hela dagen idag, var ute en liten snabb promenad med Ellen och Bamse innan, kände att jag behövde det när jag annars bara sitter ner, haha. 

Ska också hinna med att planera in lite mat att köpa antingen idag eller någon annan dag. Har på senaste tiden haft sjuuukt dåligt med inspiration till mat att äta, har ärligt talat ätit mest typ nudlar och ägg, det är ju ekonomiskt (!) men kanske inte så hälsosamt, haha... 

Köpte mig en vegetarisk kokbok förra terminen som jag har kollat in lite recept i och få inspiration mest till att äta lite bättre mat och jag måste bara säga att jag älskar den! Vissa maträtter jag gjort har kanske inte blivit super bra, men det kan vara att mina matlagnings skills är lika med noll, haha! Men det går framåt och jag gillar den skarpt!

Likes

Comments

Hej på er!
Sitter just nu hemma hos Ellen och ska mysa lite framför idol och paradise hotel. Kollar egentligen inte på det men det är mysigt att ändå ha en dag att bara ta det lugnt någon gång i veckan. Vi både känner att vi behöver lite sällskap, så det är mysigt!

Orkade inte plugga mer än en timme innan, var så sjukt trött så somnade faktiskt, haha... hade ju faktiskt föreläsningar mellan 10-16 idag, inte riktigt van vid att behöva sitta ett långt pass och ta in så mycket information samtidigt, så kraschade totalt när jag kom hem sen, haha.

Likes

Comments

Eller ja, hela tiden nu för tiden. Sitter här i min lilla bubbla med böcker, pennor och sudd lite överallt och försöker lära mig allt som har med Gliaceller att göra. Kan ibland komma på mig själv att jag fascineras så otroligt mycket av kroppen och alla dessa små, små processer och celler gör för att jag faktiskt ska kunna fungera som en levande organism. Kroppen är ju fantastisk!

Likes

Comments

Hej! 

Det var ju verkligen ett bra tag sen. Tänkte faktiskt att jag skulle börja blogga igen, believe it or not. Kommer troligen inte vara jätte uppdaterad men känner ändå att jag vill starta igång denna igen eftersom jag ändå saknar det. Jaha, vad har hänt sen jag senast var här då? Jösses, alldeles för mycket känner jag nu. 

Jag tog studenten 2015, något av det roligaste jag gjort! Jag började också jobba på Kolmården det året, vilket var så himla roligt! Efter det hände det väll inte så mycket mer. Jag jobbade hela sommaren och en bit in på hösten, och bodde hemma. Var ju tänkt att jag skulle börja plugga till Etologi och Djurskydd på SLU men kom inte in så började tänka i andra banor, kom in på medicinbanorna och sökte till Receptarieprogrammet på Uppsala universitet till våren och kom in! 

Flyttade till Stockholm med Alexander i några månader och sedan tog jag mitt pick och pack och blev Uppsalabor på riktigt. Studier har varit upp och ner och det har varit andra saker där i mellan som fått mig vilja hoppa av men titta på mig nu! Börjat min andra termin och känner mig ändå ganska glad att jag stannade, trots mycket skit. Har just nu inga planer på att hoppa av men vi får väll se hur jag känner i slutet av terminen! ;) 

Ibland kan jag fortfarande inte riktigt fatta att jag bor helt själv i Uppsala i min egna "lägenhet". Anledningen till citationstecknen så är det för att jag bor i studentkorridor med 11 andra väldigt härliga människor! Mycket blandat både när det gäller program och land dom kommer ifrån. Vilket är sjukt spännande att lära känna människor från andra länder! 

Ae men det är väll inte mycket mer med det, jag pluggar för det mesta på dagarna och nätterna så dagarna kanske inte blir så spännande men häng med på resan ändå vett jag!

Likes

Comments

Ligger i mammas och pappas säng med mami och Ninja. Så himla mysig kisse, kommer och kryper in under täcket hos mamma och somnar.

Idag står det gymmet på schemat och sedan får jag se vad som händer. Funderar på om jag kanske ska sova hos Alex idag, men vi får se!

Ska fortsätta att mysa med mamma och ninja nu, vi ses!


Likes

Comments

Ligger här i sängen och känner mig så tjock för tillfället, haha. Har inte tränat under hela lovet vilket jag verkligen ångrar, så surt... men nu börjar snart skolan igen och man kommer in i rutinerna, det ska bli skönt med tanke på att jag får lite smått panik när jag inte gör något vettigt under dagarna, har varken ork eller motivation tyvärr. 

Det är så dumt att ge nyårslöften att man ska börja träna, att man ska bli hälsosammare och bla bla bla, visst det är ju jätte bra för dem som verkligen håller det men oftast blir det ju tyvärr inte så, det vet jag ju själv, haha.Jag tränar dock inte alltid för att jag vill gå ner i vikt eller för att jag vill se bättre ut, utan för att jag vet att jag mår 100 gånger bättre när jag få träna lite, det var ju det första anledningen till varför jag började att träna på gym igen, för att jag vet att jag mår bättre och blir en gladare person när jag får träna! Jag är fortfarande väldigt ny med allt det här och har inte riktigt koll på vad man ska äta för att gå ner i vikt och bla bla bla, men alla kan ju inte vara expert på det i början! Men det känns skönt, jag ska ta det lugnt nu i början så jag inte tröttnar lätt och sedan jävlar. Så pepp!

Likes

Comments