​Jag har under en längre tid velat beställa hem produkter från Kylie Cosmetics men det har aldrig blivit av. Antingen för att produkterna helt enkelt varit så hypade att de sålt slut direkt eller också har jag inte velat beställa pga risk för tull. Men för någon vecka sedan tog jag tag i det när jag såg att hennes nya palett kommit ut för andra gången. Hann aldrig få tag på den första omgången den släpptes men ville så gärna ha den. Tycker färgerna är så himla fina. Beställde även tre stycken liquid lipsticks i färgerna Dolce K, Candy K och Koko K. Jag fick hem produkterna efter ganska exakt en vecka vilket jag verkligen inte trodde. Det stod att man skulle få de inom några veckor. Dock fick jag betala tull på nästan femhundra kronor. Lite surt med tanke på att produkterna i sig är ganska dyra som de är. Hitintills är jag i alla fall supernöjd med produkterna. Paletten har verkligen jättebra pigment. Tänkte göra ett inlägg längre fram när jag hunnit använda produkterna lite mer och komma med en recension då.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks.


Jag totalt älskar inredning och kollar ofta runt på hemsidor feer inspiration och ideér. Just nu är jag väldigt inne i det här med mässing/guld. Tycker att det är så himla snyggt!! Här ovan hittar ni några inrednings favoriter från Åhlens.

Likes

Comments

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8

Faux fur är någonting som har blivit allt mer populärt den senaste tiden. Folk har blivit mer uppmärksamma kring hur djuren behandlas inom modebranschen men även inom kosmetika. Jag tycker det är viktigt att tänka efter vad man faktiskt sätter på sig. Jag skulle inte vilja bära äkta päls. Det skulle kännas jätte fel för min del. För er som känner likadant har jag hittat några alternativ som är i fuskpäls. Klicka på siffrorna för att komma till jackan du vill komma till.

Likes

Comments

Min blogg har stått tom en hel del på den senaste tiden. Och anledningen till detta är faktiskt just tiden. Har inte haft tid över att sitta ner och skriva, ta bilder och allt där till. Jag jobbar nämligen heltid på ett jobb jag haft sedan tidigare men även varannan helg på ett relativt nytt jobb. Det har tagit all energi och koncentration för att komma in i allt. Nu känner jag att jag börjar komma i fas och det är så himla roligt. Just nu har jag ett mål som jag jobbar så himla hårt för. Därför är jag glad att jag just arbetar så mycket som jag gör. Sedan är hösten den absolut värsta årstiden enligt mig. Jag brukar oftast bli väldigt deppig och inte må så bra under den perioden. Så det är skönt att jobba mycket för då går all tid och tankar åt det istället. Jag känner dock att jag saknar bloggandet och ska absolut försöka komma tillbaka så smått. Som ni ser har jag ju även bytt bloggportal. Bloggade tidigare på forme men känner att det är dags för något nytt. Vi får väl se hur detta blir, jag tror det kommer bli bra!

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks.


 

HÄR     HÄR     HÄR     HÄR     HÄR

HÄR     HÄR     HÄR     HÄR     HÄR

 

Sweatshirts sitter aldrig fel. Speciellt nu på hösten när det är svalt ute men kanske fortfarande för varmt för att bära jacka. Eller också att ha under en lite tunnare jacka. Annars är det ett plagg som är perfekt när man bara ska mysa hemma. På bilden ovan ser ni några av mina favorit sweaters från Nelly. 

Likes

Comments


Jag fick världens finaste blommor av min fina för några dagar sedan, då vi firade hela tre år tillsammans. Utöver buketten åt vi på Pinchos, första gången för oss båda och oj vad gott!! Lite kul också att det var en app-resturang. Det vill säga att man beställde all mat och dryck via mobilen och fick notiser när man kunde hämta den. 

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks.

HÄR     HÄR     HÄR     HÄR

HÄR     HÄR     HÄR     HÄR

 

Vi alla har väl någonting varit ute efter "the perfect jeans". Det där paret som är ens absoluta favoriter som man sträcker sig efter gång efter gång. Jag har ett par absoluta favorit jeans från Ginatricot som dessvärre är så pass välanvända att de gjort sitt. Jag är ute efter ett par nya jeans och tänkte först köpa exakt likadana som de som nu gjort sitt. Men sedan såg jag hur många nya snygga jeans Gina hade fått in och blev sugen på annat. Hur snyggt med ett par khakigröna jeans, eller ett par svarta med hål vid knäna. Perfekt med en oversized stickad till! 

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks.

 

1     2     3     4     5     6     7     8     9     10

Likes

Comments