Planen var att måla om de två väggarna i sovrummet till vita. Men vi har nog ändrat oss! Dessa två väggar kommer att fortsätta vara blåa. Det var inte färgen det var fel på, det var garderoben som stod där innan.

Likes

Comments

Liten uppdatering, vill hitta mer tid till det. Eller inte tid, snarare motivation. Jag brukar få små "nu jävlar" vissa kvällar och ikväll är det en sådan kväll. Ligger i soffan och har Daniel och hundarna framför mig. Jag älskar dem och just precis nu känns allt så löjligt bra. Jag älskar såna här stunder, när livet inte sviker en med ångest och skit.

MEN! jag vill blogga mer, mest för mig själv. Jag borde göra det, för jag vet hur kul det är att gå tillbaka i tiden och läsa. !!

Idag har vi flyttat över det mesta av mina saker till lägenheten och jag kan säga att det krävs en del magi för att vi ska få plats med alla kläder och skor. Jag har fått rensa en del och det funkar. Vi får se hur det blir efter en shoppingtur, tar det då haha.
Jag tänker fint när jag köper saker, i det här fallet: ingen aning om det kommer få plats. Då får man ha lite kläder istället.. Eller nått.

Men va fint det kommer bli när allt är köpt och står på sin plats. Ingen stress bara! Detta får gå långsamt så man inte köper och ångrar. Ska inte göra om det misstaget. Trevlig lördag!

Likes

Comments

Snart flyttar jag och pojkvännen ihop och vi har en del att fixa. På min lista är det ett bord. Jag hittar inget som faller mig i smaken helt och därför jag har bestämt mig för att det ska göras ett istället. Så jag och pappa ska snickra ihop ett bord och såklart ska det vara i trä.

Hoppas det blir som jag har i huvudet!

Likes

Comments

Mina helger just nu är så lugna, precis vad jag behöver. Jag längtar till våren och till energin. Måste sätta igång med träningen också, det har blivit alldeles för lite av det och det gör mig sååååå trött. Kost och träning är det jag ska lägga mest fokus på nu under våren, sätta mål. Försöka ta dag för dag och inte planera allt för mycket. Kan inte hantera känslorna som kommer om det inte blir som jag tänkt mig. Nej så jag ska ta dag för dag, det kommer bli bra. Blir ändå lite stressad när jag tänker på vad som kommer hända i sommar och i höst, jag ska inte ljuga. Jag vill veta detaljer om dom kommande månaderna, men det går ju inte? Släpp det. Nu.

Just nu:

Ligger i soffan och kollar serier, hör hundarna snarka i bakgrunden och sen pojkvännen som spelar FIFA bredvid. Jag är så nöjd med det, helt perfekt. Är trött, men vill inte somna.. Det är ju så mysigt.

Likes

Comments

Söndagsångesten är här och det känns sådär. Behöver göra något åt den känner jag. Längtar redan till fredag och så ska inte livet vara.

Den här helgen har varit super mysig. D fyllde år i lördags, så i fredags gick vi ut och åt och igår var det kalas för hela tjocka släkten. Kvällen avslutades med mat framför serier innan vi båda somna. Idag har det inte hänt mycket..promenerat med hundarna och hälsat på mamma o pappa. Nu har vi precis käkat klart och ska lägga oss till rätta framför en serie. En riktigt bra söndag. Vill inte ha måndag...

❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Jag tycker verkligen det är så fint med väggar som är målade i någon färg. En dag när jag bor i ett stort hus "drömmer" kommer jag ha det. Jag tröttnar dock så snabbt på färg och inredning och vill ofta byta ut saker efter ett tag. Ganska normalt tror jag ändå haha! Med vita väggar kan man få till färg i rummen på andra vis och har större val av köp. MEN så fint det är med färgade väggar.

Likes

Comments

Klockan ringde 07.00 imorse, den enda tvätt tiden som fanns. 07 liksom? Men när klockan var 11 så hade jag hunnit med två promenader med hundarna, tvättat alla kläder och gjort müsli. Ändå ganska skönt!

Efter det har det inte hänt mycket, har lämnar hundarna och nu tänkte jag slå på en film. Helgen har varit mysig och helt i min smak.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har så mycket mål och drömmar framför mig. Många av dom kan jag inte sätta till slutet av 2017, jag måste ge många av mina mål flera år. Det har jag accepterat. Nu. Men jag har ändå en liten känsla av vad det är jag ska ha klarat av. Jag ska skriva ner det och sedan ska jag titta på den listan varje månad och påminna mig själv att det är såhär jag vill ha det, så här vill jag må. Sen är det bara att köra! Jag ser ändå emot 2017. Det kan bara bli bättre!!

Imorgon tänkte jag uppdatera om mitt 2016. 

Likes

Comments