Söndagsångesten är här och det känns sådär. Behöver göra något åt den känner jag. Längtar redan till fredag och så ska inte livet vara.

Den här helgen har varit super mysig. D fyllde år i lördags, så i fredags gick vi ut och åt och igår var det kalas för hela tjocka släkten. Kvällen avslutades med mat framför serier innan vi båda somna. Idag har det inte hänt mycket..promenerat med hundarna och hälsat på mamma o pappa. Nu har vi precis käkat klart och ska lägga oss till rätta framför en serie. En riktigt bra söndag. Vill inte ha måndag...

❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Jag tycker verkligen det är så fint med väggar som är målade i någon färg. En dag när jag bor i ett stort hus "drömmer" kommer jag ha det. Jag tröttnar dock så snabbt på färg och inredning och vill ofta byta ut saker efter ett tag. Ganska normalt tror jag ändå haha! Med vita väggar kan man få till färg i rummen på andra vis och har större val av köp. MEN så fint det är med färgade väggar.

Likes

Comments

Klockan ringde 07.00 imorse, den enda tvätt tiden som fanns. 07 liksom? Men när klockan var 11 så hade jag hunnit med två promenader med hundarna, tvättat alla kläder och gjort müsli. Ändå ganska skönt!

Efter det har det inte hänt mycket, har lämnar hundarna och nu tänkte jag slå på en film. Helgen har varit mysig och helt i min smak.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har så mycket mål och drömmar framför mig. Många av dom kan jag inte sätta till slutet av 2017, jag måste ge många av mina mål flera år. Det har jag accepterat. Nu. Men jag har ändå en liten känsla av vad det är jag ska ha klarat av. Jag ska skriva ner det och sedan ska jag titta på den listan varje månad och påminna mig själv att det är såhär jag vill ha det, så här vill jag må. Sen är det bara att köra! Jag ser ändå emot 2017. Det kan bara bli bättre!!

Imorgon tänkte jag uppdatera om mitt 2016. 

Likes

Comments

Mina senaste inspirationsbilder som är ner sparade i telefonen. Det kliar i mina fingrar kan jag säga.

Likes

Comments

Jag saknar värmen och jag saknar lugnet.

Likes

Comments

God Jul 🎄🎅🏻

Ställde klockan tidigt idag. Jag och Daniel startade dagen med frukost i soffan framför en film, så härligt. Nu bär det av till moster med hela tjocka släkten. Det enda som saknas är snön annars känna allt rätt bra. Ha en super dag alla människor. Och för er som hatar jul, ta det lugnt. Den är över imorgon redan. 👋🏽

Likes

Comments

En dag kvar till julafton. Känns såå skönt att få helg imorgon, jag är helt slut (?) då menar jag helt slut. Skulle behöva två dagar inlåst i min lägenhet och bara ligga i sängen. Får göra det om några veckor haha.

Har precis lagat halloumi med bönpasta, världens lättaste och godaste mat. Kan leva på det. Ett avsnitt av Skam hann jag med innan pojkvännen kom hem. Nu ska jag göra han sällskap i soffan. 👋🏽

Likes

Comments

Min nästa köp! 😍 Måste bara bestämma mig för modell och färg.

Likes

Comments