Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi är i fullgång med att fixa balkongen, tiden är inne tycker jag när solen börjar visa sig lite mer. Vi har bytt golv till ett vanligt klickgolv från Ikea.

Balkongen ska vara mysig och med mycket växter. Jag vill ha låga möbler och det ska vara mycket kuddar. Sitter inne på Pinterest och snappar upp inspiration och jag tror det kommer bli bra. Min fina pojkvän är också en jävel på att hålla växter i liv så där kan man lägga mer pengar, när man vet att de överlever ett tag.

Kom fram igen sol och stanna här.

Likes

Comments

En bild som får avsluta min helg. Skulle gärna förlänga helgen med några dagar.. Denna vecka ser ändå ganska fin ut. Vi ska fira min mamma som fyller år, promenera med hundarna och så har jag slängt in några träningspass.

Likes

Comments

Faaaan va solen gör mycket. Vilken energi och glädje man får i kroppen av solen. Jag och Ebba starta dagen med en långpromenad, käkade en god frukost i soffan tillsammans med Daniel och samlade mer kraft. Vid lunch tog vi bilen ut till Gäddeholm för att promenera ännu mer. Så fint därute.

Nu ligger vi alla tre i soffan och har precis ätit massa mat. Lördag ta inte slut, jag trivs så bra just nu. Dock så saknar jag min andra vän, Djingan vi ses imorgon. ❤️

Likes

Comments

Mitt nästa köp. Den klassiska jeansjackan och såklart oversize. Alla fyra jackor hittar man på Monki och jag tror jag ska slå till på den jackan på sista bilden. Gärna idag🙄.

Likes

Comments

Det här med att välja hur köket ska se ut. Vi har renovering i tankarna och jag är inne på grått. Det är en lätt och fin färg som många tycker om. Jag vill ju ha ett svart kök, men det får bli framtidsplanen.
Men grått i alla fall, det är juuuu så fint. Grått, vitt och guld. Ska bara få med mig pojkvännen i samma banor. Det kan bli fint!

Likes

Comments

Söndagen är snart över och det är bara att tagga inför en ny vecka. Jag ser ändå fram emot denna vecka med andra uppgifter och utmaningar på jobbet. Tre träningspass är också inbokade och tänkte lägga in lite kondition på sidan av det.

Vill planera min sommar också, boka en resa. Till Italien eller Kroatien kanske. Vill åka till Norge och hälsa på Vilde, njuta av den svenska sommaren på vår balkong, hänga med mina hundar, äta mängder av jordgubbar, vandra i naturen, sitta på uteserveringar, dagsturer till Stockholm, gå i fina klänningar och bara njuta. Jag önskar att jag var ledig hela sommaren...hoppas ändå vi får en fin sommar i år.

Jag längtar också till våren. Har inte känt något shoppingsug på flera månader men här om dagen fick jag den känslan, JAG MÅSTE SHOPPA. Så idag tog jag en sväng förbi Erikslund och fick med lite nytt hem. Kommer förmodligen fortsätta i veckan hehe.. Kanske göra en lista? Jag är så sugen på vår nu. Mmmmmmm

Nu ska jag fortsätta kolla på the 100 med Daniel. En serie jag verkligen rekommenderar. En krånglig serie men spännande. Kraaam

Likes

Comments

Har varit vaken en stund nu, men ligger fortfarande kvar i sängen. Hade en väldigt lugn och härlig lördag med långa promenader och en kväll i soffan framför en dokumentär. Olivier Houalet har gjort en dokumentär där han till fots försöker hitta de mest vilda djuren på planeten. Han är så långt bort från civilisationen man kan vara typ och han lever DRÖMMEN. Helt fantastiska miljöer och djur som lever ett liv precis som de ska. Jag älskar att min pojkvän är som jag och tycker det är härligt att ligga i soffan och kolla på sådana typer av dokumentärer haha!

Idag ska vi åka iväg på kalas och sedan tagga för en ny jobbvecka. Har tackat ja till nya spännande "uppdrag" på jobbet där jag inte längre kommer jobba på som vanligt framför datorn. Mer fokus på människor och det ska bli kul, lite pirrigt.
Jag har också sagt ja till att utbilda personer till ett nytt program som vi får i vår. När jag sa ja till det så kände jag att jag gick över min trycka gräns. Ska jag? Stå och utbilda en massa personer? Prata inför massa människor? Mår nästan illa av tanken och får panik när jag inser vad det är jag har tackat ja till.

MEN det får vara så, jag vill utvecklas och bli en starkare person. Jag vill inte tacka nej på grund av rädsla och tanken att jag inte klarar det. Man måste gå igenom tuffa och läskiga perioder för att utvecklas, jag har fattat det nu. Det kommer inte hända något om jag låter min rädsla styra, om jag hela tiden är bekväm eller om jag hela tiden gör saker som jag gjort förut. Nej jag ska låta alla de jobbiga tankarna och känslorna bara passera, inte påverka mig. Jag ska fixa det här.

Likes

Comments

Snart är bordet färdigt. Tanken var att vi skulle göra det mörkare, men jag blir osäker nu då jag tycker den ljusa färgen passar väldigt bra in i rummet. Bordet ska betsas och dekorationen ska bytas ut, sen tror jag att jag är nöjd.

Jag tar mycket längre tid på mig att inreda denna lägenhet än vad jag gjorde med min förra. Fångar upp inspiration och tänker till innan jag köper eller gör något. Vill att det ska bli så där bra som jag har det i huvudet. Men vi är en bra bit påväg!

Likes

Comments