View tracker

Klockan 19.00 igår landade vi på Arlanda. Trötta och helt färdiga från att vara på resande fot. Jag gillar verkligen inte flygplatser, för mycket idioter på samma plats. Det tog ett tag att få väskorna så när vi var hemma var klockan 22.00. Vi tryckte en halloumi burgare, tände massa ljus och kasta oss i soffan med täcket, framför Empire. Det har jag saknat så mycket!!

Natten blev lite sådär, vaknade hela tiden och vid 05 gick jag upp och packade ur väskan. Gör alltid det ganska snabbt, hatar att ha saker i väskor haha. Så nu är det fint tills jag kommer hem ikväll.

Sen hade min mamma och mormor julpyntat, handlat mat och klätt en gran tills vi kom hem. Sååååå himla fint! Det känns så juligt och fint hemma nu. ❤️

Jag kommer att uppdatera med bilder från resan, men också från vardagen. Det känns okej att vara hemma, i alla fall idag, just nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tredje dagen med regn, vad är detta! Jag har nu förstått att vi inte kommer se solen nå mer och det där med att fixa det man har flagnat bort kommer inte att hända. Känner mig lika vit som när jag kom. Hade det varit molnigt, hade det varit lättare att göra saker. Men det öser verkligen ner, hela tiden. 🙄

Likes

Comments

View tracker

Det regnar idag igen och idag har vi inga planer. Vi ville ligga i solen och ha det bra men det verkar inte bli så..

Istället ligger jag och funderar på hur jag vill ha min lägenhet. Jag har bestämt mig och jag ska ändra om lite här och var. Hyllor ska bytas ut och en ny matta ska köpas in. Jag vill ha förändringar och jag vill känna mig nöjd! Har redan lurat med mig pojkvännen till Ikea på tisdag. När jag vill ha ändringar ska de ske fort haha. Sen ska julen in också, rött och grönt. Mysigt! Ska man ha gran i år? Hmmmmm

Likes

Comments

"hamnen"

Så här många hade valt att paddla kajak idag haha! Det var vi och ett annat svensk par. På vägen plockade vi också upp fyra andra personer.

Så här såg det ut där vi fick paddla, längs väggarna.

Slutdestination med kajakerna.

Jag trodde inte att apor gillade att simma. Men dessa hade inga problem med att simma ut till båten och vattnet för att hämta mat.

Vilken dag det har varit!! Idag var det dags för utflykt med longtail boat för att paddla kajak och mata apor. Jag minns tyvärr inte vad öarna som vi ha besökt heter och har har tyvärr inte lappen kvar där det står. Vi paddla kajak i ungefär en timme från en plats till en annan, besökte en grotta och fick se mycket natur. Nu var det tråkigt att man inte hade någon vattentålig kamera så man fick det på kort, men det var jättekul. Vi åt lunch på ön Ko Bubu där vi fick vara i någon timme innan det var dags för att mata aporna. Det var ju helt klart roligaste idag, se de söta små djuren helt tokiga efter mat. De var väldigt snälla och närgångna, så jag fick en massa bra bilder på dem.

Denna utflykt visade oss lite mer natur och vägen ut till båten var typ rakt ut i ingenstans. TYVÄRR så såg jag en stackars elefant när vi skulle hem. Jävla skit, jag ville ju inte se det. Det knyter sig i magen varje gång jag tänker på hur deras liv ser ut och vad de har gått igenom. :( Annars har dagen varit mer än okej, super härlig!

Det har varit molnigt hela dagen och några droppar regn har kommit. Det passade bra för en utflykt med andra ord.

Likes

Comments

Klänning från Ginatricot och skor från H&M.

Likes

Comments

Vill bara tillägga att den här personen är bäst i världen. Med din fjantiga humor så får du mig alltid att skratta och det är härligt att kunna säga att min pojkvän är min bästa vän❤️❤️

Likes

Comments

Kjol från Åhlens och Linne från Zara.

Likes

Comments

Idag blev vi upphämtade klockan 8 vid hotellet för att hinna med båten som skulle ta oss till Phi Phi, tar ungefär en timme från Koh Lanta. Jag har varit där förut men då bara passerat med båtarna som gör utflykter. Idag hade vi ungefär 5 timmar på ön innan vi skulle ta båten tillbaka. Vi gick runt en stund innan vi la oss på stranden och mys. Den här ön är mer turistig och det var mer fart än vad vi har på våran ö, så det var kul. En miljon stånd som säljer väskor, smycken och kläder. En super härligt dag, som alla andra :)

Likes

Comments

Såklart när vi hamnar på den mysigaste restaurangen har vi inte kameran med oss. Tur att Daniel hade mobilen med sig så vi fick några bilder med oss. Detta ställe ägs av en svensk kille och vi åt jättegod mat. Hela kalaset gick på ungefär 175 kr och då delade vi på både förrätt och efterrätt. Tio poäng till Thaimout!!

Likes

Comments