Hej på er!!
Idag har jag jobbat, som alltid till 17. Efter jobbet tog jag mig raka vägen till Kaffeverket där jag mötte Alicia. Vi hängde ett tag å bara snacka strunt om livet osv :) Nu är jag dock Påväg hem då jag måste börja packa lite grann! Hörs <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Vardag

Likes

Comments

Igår kväll, lördag, mötte Jesper och jag upp hans familj och åt en super god middag på Pane Vino vid Zinkensdamm. Alltså, ja,ja,jaaaa! Var ju faktiskt tvungen att ta deras tryffel risotto här med! Till efterrätt beställde jag något jag aldrig har testat tidigare, men kan verkligen rekommendera er att ta den om ni går dit! Nämligen en sorbet på ruccola, citron och prosecco. Verkligen hur god som helst och så fräsch. Prefekt efter en mäktig risotto!! :)

Likes

Comments

Bästaste Jossan & Julia - Julia på Brillooo<3

I fredags kväll gled jag in till stan och mötte upp Jossan, Julia och Ella. Vi drog till Brillo en snabbis och sedan vidare till Caféet där jag inte har varit på år och dagar! En rolig kväll vart det iallafall och alltid lika roligt att hänga med tjejerna!

Likes

Comments

Här är några bilder från min instagram! Där heter jag Emmalundhs

Likes

Comments

Idag är det Torsdag vilket innebär att jag börjar tidigt och slutar tidigt idag!! Bästa! Har inga planer på vad som händer efter jobbet, får se om jag hittar på något! Hörssss
Tröja- fyndade den på min farmors vind Jeans- H&M Skor- Uggs

Likes

Comments

I min lägenhet har jag denna soffa (dock med mörkare fästen vid hjulen) sen har jag också mörkblå kuddar i olika material.. Jag har länge funderat över att skaffa ett nytt soffbord men tycker att det är så svårt att bestämma mig för vilken färg?, form? och material? Tror jag har bestämt mig för att det är ett grönt marmor bord jag är ute efter. Men formen har jag ingen som helst koll på.. :( Det känns ju smidigare med ett kvadratiskt bord men känner ändå att ett runt bord lockar mer... Hmm, svårt. Tips någon?

Likes

Comments

GG


GG by emmalundh 

Alltsååååå, ännu en dröm outfit enligt mig.. Älskar allt i detta collage, skulle definitivt inte tacka nej till något! Och väskan hallååå?!

Likes

Comments

Likes

Comments

..Västerås.

Likes

Comments

Den 3:e November släpps denna grymma kollektion. Som ni säkert redan vet är det ett samarbete mellan Kenzo och H&M. Här är några utav mina favoriter från kollektionen!

Likes

Comments