Shit vad dagen bara har försvunnit förbi! Jag hade så många planer för dagen men det har inte gått så bra än så länge haha.. En del har jag hunnit iaf, stallet är klart och Chumba är riden. Jag har sprungit en runda i det fantastiska vädret som Skåne bjuder på. Kört och lämnat mitt engelskschema till jobbet så de vet när jag kan arbeta samt lämnade jag en kladdkaka som jag bakat till de. Varit inom blomsterlandet och köpte varsin bukett tulpaner till farmor och mormor. Farmor var tyvärr inte hemma, så hon får en överraskning när hon kommer hem för lämnade den vid dörren ❤ Mormor ska jag om mamma fika med senare i eftermiddag så hon får sin då.

Måste hinna ner om stan innan de stänger och jag ska klippas också. Titta lite på tentan måste jag också hinna, innan det blir fredagsmys med tacos! 😄

old but gold👇

Likes

Comments

Okej, vi måste prata om vädret! Vad händer? 10grader, sol och vindstilla? Kan det bli mycket bättre? 😍 Är verkligen våren påväg nu? Jag hoppas verkligen det, för jag behöver D-vitamin i många lass.

Kom hem för ett tag sedan och bytt om till stallkläder. Sitter och fyller på liten energi nu, och jag måste verkligen tipsa er om en sak! Jag smakade nyss Njies nya Propud (kanske lite efter jag vet, men den har stått i kylskåpet men har inte ätit den). Det är smaken Crunchy Granola Apple pie och den är såå god!! Asså jag dör nästan så god den är. Till den dricker jag en av mina favorit Nocco med smaken citron/lime.Vad leker jag ens på denna bilden? 👇

Såhär såg jag ut idag:
Boyfriendjeans från Gina // Basic t-shirt från HM // Tjocktröja från Ullared (tror jag) // Jacka från Quinte // Skor från Converse // Sjal från ?

Likes

Comments

Hela dagen igår gick åt att skriva på min tenta.. Jag hade en tanke på att titta in här och skriva ett inlägg, men det har inte funnits någon "tid" till det. Tog stallet på morgonen, red Chumba och mockade. Passet med Chumba gick bra, hon blev lite irriterad på vid ett tillfälle. Hon har tendens till att bara springa ifrån mig när jag ska byta galopp. Igår höll jag verkligen i henne och att hon skulle vänta på mig, vilket hon gjorde och blev ett fint byte med en liten spark bakut. Sedan efter lång sidan skulle hon "ge igen" så hon la in massa bockserier och sparka bakut haha. Men jag höll mig kvar så hon lyckades inte slänga av mig 😉

Sen stod jag och rykta Voltani, när det var klart skulle jag lägga på täcke. Hon har alltid bitit i luften när man har gjort det, men har aldrig bitit oss på riktigt. Men igår fick hon tag i min axeln och det blev ett riktigt stort märke. Blev så förvånad av att hon gjorde det så jag hann inte reagera. Lilla mamman, det är inte lätt. Förresten, hon har blivit så sjukt tjock 😨 Längtar så tills vi får se det lilla livet som finns i din fina mage ❤

Idag är det skola som gäller på förmiddagen och hästarna på eftermiddagen. Det är Chumba som ska gå, för någon av små ponnyerna får inte gå. Vi har hittat löss på Mappi, så de ska behandlas efter det och får då inte ridas. Förhoppningsvis kommer medlet idag eller imorgon så vi kan få det gjort. Tydligen är det "ohyrans år" iår för att vi inte har någon riktigt vinter, har hört flera stycken som deras ponnyer också har fått ohyra i pälsen. Någon av er som har hört något om det?

Imorgon är det fredag och jag har en "ledig" dag. Med ledig dag menar jag att jag inte har skola och jag har heller inte tryckt i att jag kan jobba. Jag har så mycket som ska göras, det är tentan som ska fixas det sista och jag har stallet (som alltid, men det är skönt att få gjort det på morgonen). Jag har även tänkt att käka lunch hos farmor och sedan fika hos mormor på eftermiddagen. Klockan 17 ska jag till frisören och sedan tacos-mys.

Nu måste jag byta om från pyjamas till kläder för att köra mot Halmstad och skolan, 😊 Sol ute och hoppas att det håller i sig hela dagen så att jag kan ta med sambon för att gå en runda till Långsjön som ligger typ 15min från vårt hus☀

Syns kanske inte så bra hur stor hon är, men ni ser magen lite iaf? 😍

Såhär såg det ut igår vid Långsjön, så underbart att kunna gå hit och bara titta på naturen och solen. Kärlek till naturen och orörda platser❤

Likes

Comments

Hej och hå, vad tomt det var här!
Den enda anledning är väl egentligen... Ja, jag vet inte. Jag har haft tid i helgen men det har liksom inte blivit att jag har satt mig ner och skrivit, tyvärr. Iaf i helgen har jag gjort fransar (som för övrigt blev bäst!), ikea besök, hundutställning och firande av en kompis på Pinchos. En helt fantastiskt helg skulle jag vilja säga!

Igår började det med lektioner på högskolan igen. Hade dock bara en lektion på två timmar. Stannade kvar med Clara och lunchade samt skrev på vår tenta som ska in på söndag. Det är sådan hets över denna tentan så jag vet inte vad, haha.

Idag var det också skola under hela dagen. Hets med tenta även idag, och det känns att jag bara blir mer förvirrad av att lyssna på alla haha. Ska sätta mig ner imorgon och bena ut, för att se så jag har fått med allt som man ska.

Hoppas ni får en bra vecka, så hörs vi imorgon! 😊

Likes

Comments

Nu är jag människa igen! Hade min sista VFU-dag idag, både sorgligt och skönt. Skönt för att jag kan slappna av lite, komma tillbaka till mina träningsrutiner och vara en bra flickvän igen. Även fast jag har medverkat har det inte blivit som tidigare, jag har inprincip var där fysisk men inte psykisk för jag har haft tankarna på annat håll.
Samtidigt som det är sorgligt för det är i skolan jag vill jobba och arbeta, vill hellre vara i klassen än på högskolan. Haha, men så är det.
Tur att det inte dröjer så lång tid innan jag kommer ut på fältstudier igen. Tre olika veckor kommer jag vara på praktik, dock bara två dagar. Men det är alltid något😊

För att återgå till Chumbas läge så har jag och mamma bestämt att jag skulle låta henne vila två dagar (vilket hon har gjort nu) och det har gått ner lite. Vi får se hur det ser ut imorgon, om jag väljer att rida henne eller hon får vila då också. Små hästarna vilade idag då kvällen innehöll annat.

Det är ju fredag idag och det betyder: TACOS! 😀 Så gott och mysigt att sitta och äta hos kompisar. Innan vi kom hit var vi på Ikea i Helsingborg och handlade lite grejer. Kan visa er senare 😍

Likes

Comments

Kom till stallet igår och kände en liten liten svullnad på höger fram. Det var bara lite lite svullnad, men hon reagerade inte på det när jag tryckte och drog på benet och inte varm heller. Tänkte att jag kunde känna efter när jag skrittade och travade. När jag skrittade kände jag ingenting, hon gick med samma steglängd med alla fyra. I traven kände jag inte heller något, möjligtvis ytterst lite i höger varv när jag kom till svängarna.
Känns jätte märkligt men jag lindade henne, så får vi se hur det ser ut nu när jag kommer idag.

Mamma var snäll och hade mockat och longerat Mappi åt mig. Mappi hade haft ett litet glädjevarv men annars hade hon varit lugn. Jag longerade Piranda i skritt, trav och galopp. Hon var lugn med inslag av några få glädje skutt i galoppen.

Dagens planera är lite osäkra, jag kommer iaf köra till stallet och röra på de små. Chumba får vi se lite hur hon ser ut. Jag är inne på att låta henne vila i två dagar för att se om den lilla svullnaden går ner. Vi får se hur det ser ut idag och utgår där ifrån. Jag hade så gärna velat komma ut och gång en runda, men jag hinner inte plus att jag är lite snuvig. Jag har lite panik över att jag inte rört mig på länge.. Eller det har jag ju, med mina hemmaövningar men inte ut och röra på mig.


Likes

Comments

Asså jag är helt död på kvällarna. Jag har en tanke under dagen att jag ska ut och gå efter jag har ridit osv, men efter vi har ätit på kvällarna är jag helt död. Jag har somnat sittandes både måndag och tisdag i soffan. Att vara bland barn hela dagarna tar på krafterna.
Jag är så tacksam att mamma har hjälpt mig med att mockat dessa tre veckorna, hon är fantastik!

Ridpasset igår gick bra. Jag skrittade och travade bara eftersom hon verkades igår. Piranda verkades också igår. Voltani blir nog nästa vecka om jag inte minns fel.

Hann baka till fredag också, för då ska jag bjuda på lite fredagsmys i skolan. Det är min sista dag på VFU:n så jag tänkte att det kunde vara mysigt. I helgen händer en hel del, köra mamma och pappa, ut och fira en kompis på pinchos, titta på hundutställning och ett besök hos Änglafransar. Däremellan ska jag försöka hinna att träna lite, och så har jag såklart hästarna.

Idag kommer filmen upp på youtube, så kika in under dagen 😄

Likes

Comments