Är sjuk och hemma från skolan. Så tar mitt ansvar så här 2 veckor innan sommarlovet, för att plugga lite spanska. Och nu är det så här att jag är värdens sämsta på spanska. De dansar inte nånting lixom. Jag fattar inte varför..... Jag har haft spanska sedan 6an och de är snart 5 år och min bror som bara läst spanska 1 år kan mer😑 jag förstår mig inte på det språket. Men de är ju tanken som räknas, eller hur?😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HEJ!

Igår tog jag och Ella det lugnt, tog en promenad i skogen med hennes hund. När vi kom hem åt vi middag och fixade lite godsaker för kvällen. Det bestod av frukt (mango,jordgubbar,päron,vindruvor) och estrellas nya chips med smak av Ranch & Sourcream, BÄSTA CHIPSEN NÅGONSIN!!!! Som är nu mina favorit chips!

Jag rekommenderar dom stort för Fredags-myset och tillsammans med filmen Big Hero 6 👊 falalalalaaa

Har även varit på en marknad i Sollefteå idag och det blir att åka hem ikväll från Ella (MY BEST BITCH)


<----- Fick en sån här av Ella när jag fyllde år

Varje Fredag kommer jag ha Chips-Fredag och jag kommer variera lite, som till exempel tipsa film, outfit för en ute kväll, mat och med mera!

Likes

Comments

Har inte varit duktig på att blogga. Men har nu gjort ett schema så jag vet när och vad jag ska blogga om :)

Kommer att skriva om träning och kost 3-4 gånger i veckan och även varje onsdag något tips eller någon typ av åsikt. På fredagar kommer jag skriv om roliga saker, som jag kommer att kalla CHIPS-FREDAG! För chips är roligt och tillhör fredagar, även gott och gjord av POTATIS!

Likes

Comments

Har varit sjuk så har inte tränat på nästan 2 veckor. Men torsdag, fredag, igår och idag har jag äntligen fått träna igen. Blev triceps/bröst på torsdagen. Biceps/rygg på fredagen. Kondition igår och mage idag. Känns riktigt bra, är så glad att jag äntligen är riktigt frisk.
+ Jag åt världens godaste frukost imorse. 😍

Likes

Comments

Nu ska jag prata om någonting som jag har tänkt på länge. Och tänkt ännu mera på igår och idag efter som jag är hemma.

Skolan.

jag gillar skolan, det är ett ställe man kan träffa kompisar på, lära sig nya saker på och vi får gratis lunch och hur bra är inte det? Men sedan finns det dagar man inte mår bra och verkligen är sjuk på och inte kan gå dit. Är det bara jag, men hur dåligt jag än mår så vill jag inte missa skolan för jag får dåligt samvete. För jag vet då att bortsett från alla läxor, prov och inlämnings uppgifter, så har man nu en eller flera dagar att ta ikapp. Och detta gör att även fast man är sjuk så vill man inte vara hemma pga dåligt samvete. Paniken över lektioner och genomgångar som man missat, Det är nog någonting som de flesta eleverna känner igen och ska det vara så? Nej det ska det inte, Det gör skolan till en extrem stressfaktor. Och stress är en av de största orsakerna till olika allvarliga sjukdomar. Och anledningen till att jag känner så här är det nog fler personer som gör och det är press ifrån skolan, andra och sig själv. Att man vill prestera så bra som möjligt. Även fast man får tex ett C så är man inte nöjd. Man vill ju ha ett bra jobb och då måste man få höga betyg... Ää NEJ det funkar inte riktigt så! Och det stör mig så mycket att iaf jag tänker så, Men tvivlar inte på att det är fler som också tänker så. Varför kan man inte bara gå till skolan och göra sitt bästa, sedan gå hem och plugga en timme. Varför ska man få panik och dåligt samvete om man missar skolan när man har en anledning till att faktiskt göra det. Och varför ska man ha så stora förväntningar på sig själv. Det gör inte bara att vi vill va duktiga utan att vi mår dåligt över oss själva när vi inte lyckas exakt så bra vi vill. 

Och det tycker jag är något vi måste göra någonting åt!

Likes

Comments

Tur att man har världens bästa mamma som gjorde en halloumi macka åt mig när jag är hemma från skolan och inte mår bra👏 så lätt att göra och riktigt god som lunch eller middag

Likes

Comments

Hejsan, jag har skaffat blogg för första gången i mitt liv. 

Jag kommer att skriva om min kost #vegetarian, min träning och massa annat. 

Detta kommer bli spännande och roligt  (hoppas jag). Likes

Comments