Köpte en ny vinterjacka i tisdags och jag är väldigt nöjd med den, den är stilren och funkar till allt! Köpte den i stan på cassels från märket vila för 499 + 20% rabbat.

--> KLICKA HEM JACKAN HÄR <--


HISS

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Står helt stilla nu i huvudet om vad jag ska uppdatera och skriv om.. kan ju börja med att jag äntligen har fått över alla mina 2366 bilder från telefonen, så det var en lättnad.. haha

Veckan var varit sådär, brandlarmet gick i fredags på förmiddagen och det var tydligen någon elev som tänt fyr i en papperskorg på toaletten. Så brandlarmet gick 4 gånger innan allt gick tillbaka till det normala. 

Bloggar mera sen för nu ska jag packa och städa rummet!

Likes

Comments

Har haft två riktigt jobbiga veckor och det känns som turen inte har tänkt att vända.
En massa skit har det varit, kan ju börja med att jag körde ner i diket till träningen för 2 veckor sedan. Väjde för en tävlingscyklist i en kurva då han låg på min sida vägen.
Så kunde inte vara med på träningen eller matchen på söndagen pga skador.
Måndagen var ju ännu värre då jag kom i bråk med en i min klass och det slutade med polisförhör och skador på både människor, fönster, stolar och bord.
Antagligen blir det en rätte gång med mig som målsägare och min bästa vän.
Sen fick jag veta i torsdags förra veckan att min pojkvän har åkt på körtelfeber och sen igår spräckte en kille min iPad.

Kan ju säga att det är inte min tid just nu och därför bloggningen varit katastrofal!


Likes

Comments

Bakade en liten sats igår med Ella och drog in 160kr till klassresan. Tyckte det gick rätt bra för ha bara sålt 35st bullar på någon timme!

Likes

Comments

Har verkligen inte haft någon motivation eller ork till att blogga.
Men idag kände jag för att dra några inlägg!
Vaknade vid 10:00 tiden och gick ner en trappa, där möttes jag av familjen som satt och åt frukost vid köksbordet. Idag har det varit mulet och dåligt väder.

Har ju inte bloggat på hur länge som helst så tänkte dra lite snabbt vad som hänt hos mig. Skolan har börjat och det innebär en massa plugg och läxor..
Har varit sjuk några veckor också vilket har resulterat ingen träning..
I torsdags skulle jag äntligen få gå på en fotbollsträning men kommer halvvägs med moppen innan man ligger i diket. Jävla cyklist säger jag bara!

Jusste, vi fick lämna tillbaka Savoy då han tyvärr inte var alls som i annonsen.
Men nu har vi fått hem en ny (föredetta) travare, Golden. Ett sto på 12 år med en massa krut i sig, härlig häst.
Så igår red jag och systern ut och testade för första gången att rida den nya hästen tillsammans med Grace, det gick toppen!


Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag satt här och skrev på tangentbordet! Tänkte skriva lite om hur jag har haft det dem senaste veckorna jag har varit borta.

Var ju som sagt i polen med Ella hos hennes farmor och farfar i två veckor, var där 2011 så det var kul att se alla förändringar som skett över åren.

Polen är ju ett rätt fattigt land och jag skulle ju nog inte åka dit på "semester semester". Men det var sjukt kul, det ända negativa var väl hela resan som tog över 2 dagar om man räknar med dit och hem.  Gjorde som sagt en "film" när jag var där på Vidoefyme. Dock raderades och försvann många av klippen.

Kom hem förra veckan på onsdagen och sen på torsdagen vid 18.00 åkte jag till Eskil med världens grymmaste lag!

Fotbollsmässigt gick det väl det inte så bra men vi hade en sjukt rolig helg. Träffade många nya vänner, riktigt kul.

bjuder på några bilder från EskilLikes

Comments

Två underbara veckor i Polen med Ella!

Likes

Comments