• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@emmakarllssson

Nouw Magazine

Resor, Fotografering, Natur

Asså shit va roligt det var där.

Vi åkte buss från kyrkan vid halv nio och tog oss till Lund, där vi åt, gick i en kyrka och till Lunds diakonicentrum. Där hjälper man människor som är mest utsatta i samhället. Man måste vara över 18 för att komma in dit, pga att det är kriminella där, så man vill inte att de som är unga ska bli påverkade utav dem.

Sen åkte vi vidare till Malmö, där vi lämnade våra saker på en "fattig stuga". Vi åt och en stund senare så kollade vi på en musikal som var skit bra, Billy Elliot. Den hände en sjukt pinsam sak. Det fanns en dörr utan handtag, som ledde in bakom scenen. Dum som jag är så försöker jag få upp dörren och när jag väl gör det så kommer det ut en man som är med i musikalen. Vilket var jättepinsamt, för man fick egentligen inte gå in dit.

Nästa dag åkte vi en snabbis till "Islamc Center" och sedan vidare till en kyrka, där vi hade en egen liten gudstjänst. Efter det åkte vi till Emporia, där vi fick äta och shoppa i 3 timmar. Vilket jag tyckte var alldeles för lite tid. För att när vi kom tillbaka till vandrarhemmet, så fick vi göra vad vi ville i 2 timmar + att jag kände att ja inte hittade något. (Kommer en collective haul snart)

Två timmar senare gick vi och åt på en buffe. Där man kunde välja mellan kyckling, fläsk och oxfile + potatis i olika rätter, sallad och bröd! Såklart så skulle jag ju gå och fota nästan allas mat.

På kvällen gick vi på bio. På vägen till bio gick jag och två andra och skrek sjöng på psalmen "änglarna sjunger i himmelen", vilket väckte många blickar. haha.                                                                                         Jag gick iallafall på tredje filmen i divergent serien. Alla som gick på den tyckte typ att den var dålig, medan jag tyckte att den var bra. Inte like bra som första filmen, men den var troligtvis mycket bättre än de andra två filmerna, som vi fick välja emellan.

Sista natten smög jag och några andra in till ett annat rum, vilket man egentligen inte fick. Men det är ju så kul att göra sånt man inte får. Vi sa gonatt till ledarna, så de skulle tro att vi gick o la oss. Så där väntade vi i typ två timmar innan alla ledare hade lämnat korridoren.                                                                         Jävlar, vilka hjärtklappningar man fick, varje gång man var ute och sprang och hörde att en dörr öppnades. Som tur var, så var det bara några andra som också smög i korridorerna.

På sista dagen gjorde vi inte så mycket. Vi gick till en kyrka och gick på en gudstjänst som varade i en och en halv timme! När den var slut så gick vi och åt, igen.. + Vi fick 20 minuter på oss att gå runt lite själva, så jag köpte en sak.

Dagen avslutades med att jag åkte till träningen, även om jag tvekade först

Likes

Comments