Header

Veckan började mindre bra då jag mådde dåligt när jag vaknade imorse. Blev hemma från jobb. Senare under dagen tog jag mig ut på gården med mitt häfte gällande diabetes. Har delegeringsprov om det på torsdag så förnyar minnet lite. Klockan ringer om cirka 8 timmar då jag ska upp och jobba. Det är fortfarande ljust ute så känns lite drygt att lägga mig nu, men ska bli skönt för är jättetrött..


Jag hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Kram och godnatt 🌸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Två timmar lyckades jag hålla mig på jobb innan magen sa ifrån. Så nu ligger jag här och mår piss och hoppas på att det inte kommer mer än vad det redan gjort..

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Idag har varit en mindre bra dag för mig. Både fysiskt och psykiskt.. Fysiskt för att jag varit och fått gjort en undersökning av tarmen och åtgärdat en del av det som var fel. Vilket i sin tur resulterat i att jag har väldigt ont.. Psykiskt för att det här med min mormors bortgång tog jävligt hårt på mig, även om det var något jag visste skulle hända men kunde inte vara nog förberedd..


I söndags hade vi askspridning av mormor, hon blev nedsänkt i Öresund så nära Öresundsbron vi kunde komma och mer eller mindre på gränsen mellan Sverige och Danmark. Hennes sista önskan fullföljde vi i släkten. Det var en trevlig dag men ångesten låg där hela dagen och dagarna innan. Jag mår så dåligt över detta att jag inte längre sover som jag ska.. Jag mår piss.. Kanske kan jag lyckas somna om nu..

Likes

Comments

Har legat vaken sen 02.30 och jag har ingen aning om varför egentligen. Ögonen svider men lyckas ändå inte somna.. Tur jag inte har något att gå upp till så kan jag få sova länge. Även om tanken var att kliva upp vid halv nio.. Lär inte bli så..

Fönstret har jag öppet för det är så jävla varmt om natten. Det blåser och regnar ute vilket jag tycker är skönt nu på kvällen/tidigt på morgonen.

Förhoppningsvis är det okej väder sen så jag kan komma ut och fota ❤️

Nu ska jag tvinga mig att sova, godnatt!

Likes

Comments

Om två dagar är dagen kommen! Dagen som jag väntat på i ett helt år! Säsong fem av Orange Is The New Black! Glädjen alltså! Ska bli spännande att se och jag kan lova att jag lär ha sett klart säsongen på 2 dagar! Hade varit en dag om jag ej skulle jobbat 6 timmar på fredag och lördag!

Någon mer som är taggad?

Likes

Comments

Ikväll lägger jag mig tidigt för imorgon ringer klockan 5.30! Ska försöka komma i säng tidigt och gå upp tidigt nu framöver, det kommer bli en utmaning för mig men så får det bli. Imorgon blir det jobb till 16, ska ändå kännas rätt skönt med omväxling nu under sommaren då jag bara valt att jobba kvällar när jag ej gått på schema, vilket jag kommer göra nu i cirka tre månader 🙌

Ska bli skönt att komma hem och känna att en kan göra annat när arbetspasset väl är slut, blir annars lite av en paus när en börjar vid 13 eller 16!

Nu myser jag ned mig med min bok en kort stund! Ha det gött 😘

Likes

Comments

Älskade mamma! Du är min himmel, min klippa, min förebild! Du är en underbar kvinna och jag älskar dig något obeskrivligt! Du bidrar med skratt och du bidrar med goda råd. Du gör en glad när en egentligen inte ens vill le!

Mamma, jag älskar dig. Tack för att just DU är min mamma, tack för att DU finns, tack för allt DU gör för mig! Jag älskar dig! Du är värd allting i världen!

Likes

Comments

Jag vill bara somna om.. Men det är inte möjligt för ska befinna mig på jobb om 70 minuter.. Jag måste verkligen lära mig att gå och lägga mig i tid i förhållande till när jag ska upp. Inte ens sex timmar och sveda i ögonen.. Aja, får se hur trött är efter jobb, i så fall lägger jag mig 20 minuter på soffan.

Nu ska jag kliva upp, klä på mig samt äta.

Ha en bra dag! ☺️

Likes

Comments

Lycka! Det är vad jag känner nu! Jag har varit utan min kära kamera i en vecka och fy satan vad jag mått bajs över att jag inte haft den.. Blev något längre än väntat för andra saker också, men idag hämtade jag och Madeleine ut den! Så nu är jag glad igen!

Idag har jag umgåtts med Madeleine mer eller mindre hela eftermiddagen och kvällen fram till cirka åtta! Har haft supertrevligt och vi har gottat oss med både pizza, Frapino i det fina vädret samt att jag köpt present till mamma eftersom det är mors dag på söndag! Foto på det får ni se på söndag, för är osäker ifall mamma läser min blogg eller inte. Kanske ska fråga henne? Vore ju lite kul!

Nu ska jag släcka ned, borsta tänderna och sen gå och lägga mig, klockan ringer ett antal gånger mellan halv sex och sex för imorgon blir det första dagpasset denna månaden. Resten av dagen imorgon ska jag koppla av och besöka min syster och ungarna!

Jag hoppas verkligen att ni har haft en lika bra dag idag som jag har haft!
Godnatt på er!

Likes

Comments

Dagen är kommen då jag fått lämna in min kamera. Den är inte sönder men den måste rengöras, och det är inte något jag själv vågar göra då jag garanterat hade tagit sönder den.. Så jag får tillbaka den på tisdag! Lite väl mycket damm hade fastnat på sensorn och det syns på fotona. Så det var bara att lämna in den.. Känns lite tråkigt att inte kunna fota för tillfället för finns massa saker jag vill fota!

Fotar ni också? 😊

Likes

Comments