Header

Grekland - Rhodos - Faliraki 2017

Om det hela flyter på enligt planerna så far jag och min mamma till Grekland i Oktober! Tanken var från början att vi skulle fara till London men jag ändrade mig och insåg att det blir mysigare för oss att komma från Sverige och till värmen!
I oktober är det cirka 24-25 grader i Grekland, vilket är ganska lagom! Ovan syns foton från hotellet som vi planerar att bo på! Lagom stort, fint, bra och nära till strand och stan! Blir toppen! Jag längtar verkligen! Detta blir vår allra första utlandsresa!! Har aldrig någonsin varit utomlands(Danmark räknas inte!) så är lite nervös! Men håller tummar på att planerna håller i sig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så.. Jag bestämde mig häromdagen för att köpa Photoshop CC och Lightroom CC. Detta för att jag fotar så pass mycket som jag gör, och jag vill ha möjligheten att utvecklas inom fotografin! Somliga har påpekat att CC-versionerna är sämre än exempelvis CS6, vilket jag inte kan yttra mig om för fem öre då jag inte besitter några som helst kunskaper inom Photoshop överhuvudtaget. Kände dock ej för att ge närmre 300:-/månad för ett program när jag enligt Adobe själva kunde få ett lika bra för 120:-/månad. Passar även mig som är nybörjare! Och med nybörjare så menar jag det, kan inte ett smack! Sitter nu här och försöker lära mig grunderna, till det har jag tagit hjälp av en bok av Mattias Karlsson Sjöberg. Med lite tid och tålamod så ska detta nog gå alldeles utmärkt! Tålamodet lär definitivt testas, men skam den som ger sig!

Likes

Comments

Som den kund jag är så fick jag ett paket levererat till min dörr igår från Lush UK. Det skulle inte komma förrän på torsdag egentligen. Men men. Jag beställde produkter från kitchen och var bombsäker på att jag skulle gilla det jag beställt. Icke! Jag skruvade av korken till Aura Suavis och spydde mer eller mindre rakt ut.. Iced Wine fick jag extrema kväljningar av..

Mamma fick dock lukta på dem och tyckte dem var okej. Så dem fick hon av mig. Fy fan alltså.

Och nu har jag köpstopp tills jag använt det jag har köpt, eller i alla fall tills Halloween.

Good luck med det säger jag bara..

Godnatt på er nu.

Likes

Comments

Det är den 24e juli och jag ligger på allvar i min säng iklädd i pyjamas. Den består av en långärmad tröja och långa byxor.. Det är inte okej alltså..

Imorgon tänkte jag blogga ordentligt, godnatt ❤️

Likes

Comments

Äntligen helg!
Ledig tre dagar nu och jag har planerat att låta kroppen få vila då den börjar säga ifrån. Så ta det lugnt och försök komma på andra rutiner är vad jag ska göra.

Nu ska jag sova 😴

Likes

Comments

Godmorgon!
Klockan är tjugo över sex och jag har precis vaknat. Har inte hunnit börja jobba än men vill redan gå hem och lägga mig igen.

Natten har varit urusel.. Har vaknat 3 gånger, vilket har resulterat i att jag är mer trött än vanligt.. Ikväll ska jag dock försöka lägga mig vid 21..  Då har jag garanterat somnat till 22 och får mina timmar som jag behöver..

Ni får alla ha en superbra dag ☺️

Likes

Comments

Idag har varit en sådan dag där jag inte orkar något. Har legat i min säng 90% av dagen och tror jag behövde det. Inte heller lämnat hemmet.. Har med andra ord inte gjort något vettigt på min lediga dag.

Har tagit mig igenom säsong 1 av Private Practice idag och jag älskar serien. Rekommenderas för de som älskar Grey's Anatomy då det är en spin off till Grey's 🙌

Klockan ringer 5.30 imorgon så ska sova nu, godnatt på er ❤️

Likes

Comments

En av mina favoritserier! Har lite att ta igen dock! Tror bara jag såg till pausen av säsong 6, så det är ju ett antal avsnitt jag har att se! 😍
Vilken är er favoritserie?

Högst upp på min lista ligger dock Grey's Anatomy! 😍

Likes

Comments

Måndag, ny vecka, nya möjligheter.
Jag hoppas att ni alla har det bra idag. Huvudvärken drog sin kos och jag är på jobbet.
Solen skiner och jag hoppas att vädret håller i sig för vill gärna ut och fota i eftermiddag!

Vad ska ni göra idag? ☺️

Likes

Comments