Header

1. Jag har aldrig under mina 23 år brutit ett enda ben i kroppen. Inte ens råkat ut för en spricka. Vilket egentligen är ganska sjukt då jag var vild som in i helvete när jag var yngre.

2. Jag har haft så pass dålig syn att jag behövt glasögon. Men när vi flyttade tillbaka till Landskrona 2004 "glömde" jag bort vart jag lagt dem. Har inte behövt dem sen dess då min syn blev bra igen.

3. Hade knappt någon hörsel när jag var liten. Hörde ingenting typ. Genomgick operationer och sista operationen gav bra resultat. Hör prima nu!

4. Jag var sjuk mycket när jag var liten. Låg inlagd på sjukhuset när jag var 4-5 år och hade problem med blodet. Jag minns att jag var väldigt dålig.

5. Tycker inte om att bli stucken i armen vid blodprov men älskar att pierca och tatuera mig! 😊

6.
Min egen hårfärg är ljusblond men trivs inte i den.

7. Jag har börjat töja min piercing i näsan.

8. Värsta maträtterna jag vet är ärtsoppa, rotmos och lever.

9. Jag föredrar djur över människor.

10. Jag har aldrig varit utomlands, och nej, Danmark räknas ej.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon eller vad jag ska skriva. Klockan är 5 och jag kan inte sova. Däckade klockan 2 har vaknat varje timme till 4 och nu legat vaken sen 04.30..
Mina visdomständer har bestämt sig för att ploppa upp och röra om i flabben på mig. Vilket resulterat i tandvärk från helvetet, de är djävulens påfund alltså. Är även säker på att jag har feber då det känns som om jag kokar. Också en anledning till att jag inte kan sova.. 😴
Har egentligen god lust att dunka huvudet i väggen för att somna. Mindre smart dock, behöver inte ha mer huvudvärk 🙄


Har ni något tips mot tandvärken? ☺️

Likes

Comments

Halloj!
Idag är det tisdag, den 31e oktober, sista dagen på denna månaden och även Halloween 🦇 🎃

Idag har jag planerat att stanna hemma och läsa, tänker inte gå ut mer än nödvändigt. Har även gjort något med min arm så har ont från armbåge och ut i handen. Inte så kul..

Vad har ni för planer idag? ☺️

Likes

Comments

Oktober månad, hösten är här och svamparna poppar upp lite överallt. Det är verkligen underbart nu i skogen. 🍄
Jag hoppas ni har en underbar dag, för det ska jag ha ❤️

Likes

Comments

Som några av er säkert vet så spenderar jag gärna min lediga tid åt att se på serier! Har nyligen sett färdigt säsong 1 & 2 och följer nu säsong 3 via Netflix! Serien jag talar om är Lucifer. Kort förklarat om serien så handlar den om Lucifer, djävulen som är trött på att styra helvetet och tar och semestrar i Los Angeles! Serien bidrar med så fruktansvärt mycket skratt då karaktärerna är så härliga. Mycket sarkasm! Jag totalt älskar den! Så jag rekommenderar den verkligen till alla som vill skratta! Finns som sagt på Netflix! Tänkte dela med mig av ett klipp från säsong 2, har du inte sett serien så kolla inte på klippet om du ej vill se spoilers!

Nu ska jag göra mig iordning inför jobb om cirka 1 timme! Ha det så bra och hoppas ni har solsken för här regnar det! Igen..

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Är uppe före tuppen och påväg till jobb.
Är tröttare än fan men jobbar bara till halv tolv. Vilket känns okej 👌
Hoppas ni har en superbra dag ❤️

Likes

Comments

Jag har funnit henne. Min soulmate. Och jag fann henne för två år sedan.
Jag har bra vänner, men ingen som Pumlan.

Efter att hon flyttade hem till Norrland i januari hade vi ej träffats på sju månader. Den 30e augusti kom hon ner och stannade i en vecka..
Veckan gick fort, som fan.. Under den veckan hade jag inte ett enda mental breakdown, nada.. Hon tar fram det bästa i mig. Jag är så tacksam över att hon är min bästa vän, min familj. Jag älskar henne så fruktansvärt mycket. Och två vänskapstatueringar är gjorda. Fina va?

Och jag sa till henne, "du vet känslan man får när man skiljs åt med sin partner men man vet om att man ses snart igen? Så känns det nu när du åkt." och jag ljuger inte. It hurts like a bitch..

Pumlan, bullangullan loves you 💩

Likes

Comments

Grekland - Rhodos - Faliraki 2017

Om det hela flyter på enligt planerna så far jag och min mamma till Grekland i Oktober! Tanken var från början att vi skulle fara till London men jag ändrade mig och insåg att det blir mysigare för oss att komma från Sverige och till värmen!
I oktober är det cirka 24-25 grader i Grekland, vilket är ganska lagom! Ovan syns foton från hotellet som vi planerar att bo på! Lagom stort, fint, bra och nära till strand och stan! Blir toppen! Jag längtar verkligen! Detta blir vår allra första utlandsresa!! Har aldrig någonsin varit utomlands(Danmark räknas inte!) så är lite nervös! Men håller tummar på att planerna håller i sig!

Likes

Comments

Så.. Jag bestämde mig häromdagen för att köpa Photoshop CC och Lightroom CC. Detta för att jag fotar så pass mycket som jag gör, och jag vill ha möjligheten att utvecklas inom fotografin! Somliga har påpekat att CC-versionerna är sämre än exempelvis CS6, vilket jag inte kan yttra mig om för fem öre då jag inte besitter några som helst kunskaper inom Photoshop överhuvudtaget. Kände dock ej för att ge närmre 300:-/månad för ett program när jag enligt Adobe själva kunde få ett lika bra för 120:-/månad. Passar även mig som är nybörjare! Och med nybörjare så menar jag det, kan inte ett smack! Sitter nu här och försöker lära mig grunderna, till det har jag tagit hjälp av en bok av Mattias Karlsson Sjöberg. Med lite tid och tålamod så ska detta nog gå alldeles utmärkt! Tålamodet lär definitivt testas, men skam den som ger sig!

Likes

Comments

Som den kund jag är så fick jag ett paket levererat till min dörr igår från Lush UK. Det skulle inte komma förrän på torsdag egentligen. Men men. Jag beställde produkter från kitchen och var bombsäker på att jag skulle gilla det jag beställt. Icke! Jag skruvade av korken till Aura Suavis och spydde mer eller mindre rakt ut.. Iced Wine fick jag extrema kväljningar av..

Mamma fick dock lukta på dem och tyckte dem var okej. Så dem fick hon av mig. Fy fan alltså.

Och nu har jag köpstopp tills jag använt det jag har köpt, eller i alla fall tills Halloween.

Good luck med det säger jag bara..

Godnatt på er nu.

Likes

Comments