Header

Oktober månad, hösten är här och svamparna poppar upp lite överallt. Det är verkligen underbart nu i skogen. 🍄
Jag hoppas ni har en underbar dag, för det ska jag ha ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som några av er säkert vet så spenderar jag gärna min lediga tid åt att se på serier! Har nyligen sett färdigt säsong 1 & 2 och följer nu säsong 3 via Netflix! Serien jag talar om är Lucifer. Kort förklarat om serien så handlar den om Lucifer, djävulen som är trött på att styra helvetet och tar och semestrar i Los Angeles! Serien bidrar med så fruktansvärt mycket skratt då karaktärerna är så härliga. Mycket sarkasm! Jag totalt älskar den! Så jag rekommenderar den verkligen till alla som vill skratta! Finns som sagt på Netflix! Tänkte dela med mig av ett klipp från säsong 2, har du inte sett serien så kolla inte på klippet om du ej vill se spoilers!

Nu ska jag göra mig iordning inför jobb om cirka 1 timme! Ha det så bra och hoppas ni har solsken för här regnar det! Igen..

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Är uppe före tuppen och påväg till jobb.
Är tröttare än fan men jobbar bara till halv tolv. Vilket känns okej 👌
Hoppas ni har en superbra dag ❤️

Likes

Comments

Jag har funnit henne. Min soulmate. Och jag fann henne för två år sedan.
Jag har bra vänner, men ingen som Pumlan.

Efter att hon flyttade hem till Norrland i januari hade vi ej träffats på sju månader. Den 30e augusti kom hon ner och stannade i en vecka..
Veckan gick fort, som fan.. Under den veckan hade jag inte ett enda mental breakdown, nada.. Hon tar fram det bästa i mig. Jag är så tacksam över att hon är min bästa vän, min familj. Jag älskar henne så fruktansvärt mycket. Och två vänskapstatueringar är gjorda. Fina va?

Och jag sa till henne, "du vet känslan man får när man skiljs åt med sin partner men man vet om att man ses snart igen? Så känns det nu när du åkt." och jag ljuger inte. It hurts like a bitch..

Pumlan, bullangullan loves you 💩

Likes

Comments

Grekland - Rhodos - Faliraki 2017

Om det hela flyter på enligt planerna så far jag och min mamma till Grekland i Oktober! Tanken var från början att vi skulle fara till London men jag ändrade mig och insåg att det blir mysigare för oss att komma från Sverige och till värmen!
I oktober är det cirka 24-25 grader i Grekland, vilket är ganska lagom! Ovan syns foton från hotellet som vi planerar att bo på! Lagom stort, fint, bra och nära till strand och stan! Blir toppen! Jag längtar verkligen! Detta blir vår allra första utlandsresa!! Har aldrig någonsin varit utomlands(Danmark räknas inte!) så är lite nervös! Men håller tummar på att planerna håller i sig!

Likes

Comments

Så.. Jag bestämde mig häromdagen för att köpa Photoshop CC och Lightroom CC. Detta för att jag fotar så pass mycket som jag gör, och jag vill ha möjligheten att utvecklas inom fotografin! Somliga har påpekat att CC-versionerna är sämre än exempelvis CS6, vilket jag inte kan yttra mig om för fem öre då jag inte besitter några som helst kunskaper inom Photoshop överhuvudtaget. Kände dock ej för att ge närmre 300:-/månad för ett program när jag enligt Adobe själva kunde få ett lika bra för 120:-/månad. Passar även mig som är nybörjare! Och med nybörjare så menar jag det, kan inte ett smack! Sitter nu här och försöker lära mig grunderna, till det har jag tagit hjälp av en bok av Mattias Karlsson Sjöberg. Med lite tid och tålamod så ska detta nog gå alldeles utmärkt! Tålamodet lär definitivt testas, men skam den som ger sig!

Likes

Comments

Som den kund jag är så fick jag ett paket levererat till min dörr igår från Lush UK. Det skulle inte komma förrän på torsdag egentligen. Men men. Jag beställde produkter från kitchen och var bombsäker på att jag skulle gilla det jag beställt. Icke! Jag skruvade av korken till Aura Suavis och spydde mer eller mindre rakt ut.. Iced Wine fick jag extrema kväljningar av..

Mamma fick dock lukta på dem och tyckte dem var okej. Så dem fick hon av mig. Fy fan alltså.

Och nu har jag köpstopp tills jag använt det jag har köpt, eller i alla fall tills Halloween.

Good luck med det säger jag bara..

Godnatt på er nu.

Likes

Comments

Det är den 24e juli och jag ligger på allvar i min säng iklädd i pyjamas. Den består av en långärmad tröja och långa byxor.. Det är inte okej alltså..

Imorgon tänkte jag blogga ordentligt, godnatt ❤️

Likes

Comments

Äntligen helg!
Ledig tre dagar nu och jag har planerat att låta kroppen få vila då den börjar säga ifrån. Så ta det lugnt och försök komma på andra rutiner är vad jag ska göra.

Nu ska jag sova 😴

Likes

Comments

Godmorgon!
Klockan är tjugo över sex och jag har precis vaknat. Har inte hunnit börja jobba än men vill redan gå hem och lägga mig igen.

Natten har varit urusel.. Har vaknat 3 gånger, vilket har resulterat i att jag är mer trött än vanligt.. Ikväll ska jag dock försöka lägga mig vid 21..  Då har jag garanterat somnat till 22 och får mina timmar som jag behöver..

Ni får alla ha en superbra dag ☺️

Likes

Comments