Header

Varberg dag 2: andra dagen var Dusty också super fin, vi slutade på en 9 plats av 40 starter, öven den dagen satsade jag bara på säkerhet. Efter mina två ritter låg jag trea totalt och var med till A-finalen, bästa ponnyn, fick nästan glädje tårar när jag såg de!!!! Jag blev så taggad till sista dagen.

Varberg dag 3: Han hoppade jättebra i grunden, vägarna blev bra, han bara flög över dock tvekade han lite på 2.an men då räknade jag bara in sprången och då bli jag lite säkrare och då slappnar jag av lite mer och då slappnar han av, så då hoppade han de utan problem. Eftersom vi var 0:a så gick vi vidare till omhoppning, i omhoppningen red jag på allt jag kunde och svängde så mycket jag kunde, men jag hade inte turen med mig på sista hindret där vi fick ett skit pet, hade iallafall tredje snabbaste tiden av alla i omhoppningen. Är såååå nöjd med hur min prins presterat under tävlings dagarna. Älskar denna ponnyn!!!!❤

Jag bad er ställa frågor på min instagram så jag tänkte svara på dom nu!

Hur länge har du ridit? i ca 10-11 år

Hur lång är du? ca 162cm-165cm

Hur hög är Dusty? 137cm

Vad har du får mål på ponny? rida NM

Hur länge ska du rida ponny? slutar nog rida ponny (i iallafall tävla) innan jag fyller 16 eller året jag fyller de

Ska du bara ha Dusty och Bella när dom andra är sålda? det är tanken en så länge

Mål nästa år? SM i dressyr

Hur långt vill du komma i dressyren? (på ponny) rida NM

Hur långt vill du komma i hoppningen? Kvala till SM

Vilken gren "tror" du att du skulle vara bra på (förutom dressyr och hopp)? ​fälttävlan 

Favorit ras? favo ras

Bästa häst minnet? Har många men ett är när jag fick 74% eller 75% och vann på new Forest SM

Vilken gren på vilken ponny? Dusty: hopp och dressyr, Starlight: dressyr men lite hopp hemma, Prisma: dressyr, Bella: löshoppa, frihäst dressyr och promenad

hur många ponnyer har du? 4 just nu

högsta % du fått? 74% eller 75%

Hur var din första ponny? Han heter Clinton, han var en korsnings A-ponny, han va en blandning mellan arab, dartmor, russ o shettis


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dusty, Tävling

Idag hoppade jag första delen av denna cupen eller vad man nu ska skriva, jag är supernöjd med min prins. Jag red på säkerhet och drev inte eller svängde inte jättemycket i omhoppningen, jag ville bara vara felfri, kommer satsa på felfritt imorgon med och om jag kommer till finalen ska jag satsa på seger, Dusty var superfin och han tvekade inte på ett enda trots att jag red väldigt väldigt snett på 11:an, jag svängde lite mycket så han kom helt fel men han hoppade ändå. Denna ponnyn, vilken drömponny. Är så glad att vi köpte denna stjärna och att Ebba gav mig förtroendet, jag hoppas att vi kan komma hur långt som helst, för jag tror verkligen på denna ponnyn. Han är en riktig prins!!!

I allafall räckte min tid till en 8 plats av 11 placerade❤ Imorgon kanske jag rider på och svänger lite mer men fortfarande på säkerhet. Han har ändå ganska stor galopp vilket märktes idag eftersom jag ej red på ngt och kom ändå 8. 

Dusty har nu på kvällen fått massage och vi har även stretchat honom så att allt ska vara så bra inför imorgon som möjligt.

Likes

Comments

Dusty var sååå fin idag i dressyren, vi övade samma sak som förra gången👌🏼 Även hoppningen gick jättebra hoppade upp till 1m och alla bommar låg kvar😻

Likes

Comments

Dusty

I natt sov min syster här då hon skulle till Köpenhamn i idag för att sedan åka till Portugal. Efter att hon åkt komma mammas kusin och hennes man på lite fika, sen när dom skulle åka gjorde jag i ordning Dusty inför att vi skulle åka till Gustaf.

Träningen idag gick sååå bra och vi övade mycket på öpnor och slutor och i början var han lite spänd men sen mot slutet gick det jättebra och han var jättefin, vi gjorde även mycket enkla byten och dom fungerar inte till 100% en men det är bara att jobba på så blir det bra.

Efter träningen badade vi Dusty och sen åkte vi hem.

När jag kom hem från träningen red jag Starlight (dressyr) på ängen och sen efter de red mamma och jag ut på Molly och Prisma.

Och nu sitter jag vid datorn och pratar med Nathalie. Idag har jag även V-loggat så troligtvis kommer det en video på kanalen imorn.

Likes

Comments

Det är några som undrat vad det är för häst jag har hemma nu, så jag tänkte skriva vilka hästar som är på gården. Dom som är våra då är Dusty, Starlight, Prisma och Bella sen har vi våra kompisars häst här (Molly), dom är i Spanien så då rider vi den och fixar med den och sådär. Sen har vi två som står här och deras hästar heter Magnum och Condrad, så nej jag har ingen ny häst.

Förlåt för att jag inte bloggat, men har varit så mycket nu så har ej hunnit med. Ska börja uppdatera mer nu, men har bara blivit lite för mycket med hästarna och så.

Idag kom jag hem från Saga och Viktoria, direkt när jag kom hem så åt jag lunch. Sen kom några gäster och dom red på Dusty och Bella, dom va sååå söta. Kolla min snapchat för två små videos på dom, heter: emmadressage4. Efter att dom åkt red jag molly, jag red ut i ca 45 min och hon var super pigg!! Efter de åt jag en avokado macka kollade på datorn och nu sitter jag här (fortfarande hehe). Har dock kvälls fodrat hästarna också. Men nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på ngn serie.

(bilderna idag är på molly)

Likes

Comments

Det är så kul att tävla både hoppning och dressyr och igår var det hoppning. I första klassen en lätt C kom vi femma. Det var första gången nånsin jag tävla på gräs och det hade regnat också så jag satsade bara på felfritt men bästa ponnyn blev femma ändå⭐️Sen i Lätt B blev det några fel men jag vann ändå totalen i stora kombinations rundan för vi hade bäst poäng i dressyren💙💛Nu blir det lite vila från tävling för hästarna och nästa tävling blir Varbergshopoet!

Likes

Comments

Idag var det tävling på Dusty.

C:1: Det var blommor utanför banan så han blev jättespänd och skulle gå innanför spåret. När han inte gjorde det var han Såå fin. två 8 i de programmet och vi slutade som tvåa på 68%.

B:1: Det kändes så bra, bästa ritten på honom, omg den känslan. Han var superfin hela ritten dock en 5 på halten annars jättebra. Vi fick åtta 8 och 74% dessutom va klassen en minnes klass och dressyr delen av stora kombinationen. Så av 18 st hade jag bäst resultat (bäst av alla B, C & D ponnysar i B:1). Är sååååå taggad för hoppningen imorgon.

Likes

Comments

Haft grymma dagar på SM 2k17🇸🇪💙💛

Likes

Comments

Prisma, Tävling

Sorry för dålig uppdatering nu. Det har bara varit mycket med skola, kompisar och hästar nu. Ska försöka lägga ut ett inlägg varje dag, men nästa vecka är jag på Cypern så då kanske det bara kommer lite bilder och sådär för tänkte ta med mig den nya kameran om jag får för mamma haha...

E såååå glad att jag och Prisma ska till SM eller ungponny SM om an ska vara sån, men sak samma... Jag är så glad att vi köpte denna underbara ponnyn, hon är helt magisk. Älskar denna ponnyn så mycket så att det är sjukt. Det e sååå tråkigt att hon är så liten ( #tillsalu ), kommer bli så jobbigt den dagen hon ska lämna gården. Hon älskar att lära sig nya saker, jag har lärt mig så mycket med henne. Bara känslan att veta att allt hon kan har jag lärt henne, det känns lite sjukt.

Men nu ska jag äta och sen tänkte jag kolla på en film eller ngt sånt.

Likes

Comments