View tracker

För några dagar sen åkte vi in till Östersund och köpte lite grejer. Egentligen var det tänkt att vi skulle köpa spån och hö till marsvinen på granngården men då passade jag på att köpa saker till Ella.

Två stycken huvor ifrån equestrain style, en rosa & blå som matchar schabraket och sen även en orange och grå. Jag tycker ju faktiskt inte att det är särskilt snyggt med orange men aja.

Ett blå och rosa schabrak också ifrån equestrain style i full men eftersom att det är ganska litet i storleken så skulle det lika gärna kunna vara cob. Sen även ett annat rosa schabrak som jag inte riktigt vet var det kommer ifrån.

Jag köpte även ett rosa glittrigt träns med matchande boots bara för att jag älskar rosa. Dock vet jag inte om tränset passar då det är Cob (väldigt stor i storleken) och Ella har full på huvudlag.

Sen sist av allt ett reflex-ländtäcke ifrån Jackson. 

Kram Emma💚

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ja äntligen efter nästa 2 månader är jag tillbaka! Jag har funderat på det i typ 2-3 veckor men jag känner att jag verkligen kan sakna att skriva av mig och ha någon att berätta om exempelvis planer för. Jag hoppas att ni också är lika taggade som jag är:)

Likes

Comments

View tracker