Header

England, Resa

Idag har vi varit i skolan, vilket är väldigt kul för det händer så mycket på deras skola. Man märker att det är killarna som bestämmer för tjejerna är väldigt tillbaka, något jag inte är van vid på vår skola.

Efter skolan följde jag med till en gudstjänst eftersom det är en kristen skola så det var lite kul att se hur den gick till. Sedan åkte jag, min värd och alla svenska tjejer + deras värdar till en resturang och bowlade senare. Mysig och händelserik dag..

Likes

Comments

England, Resa

Idag har vi varit i York som är en väldigt gammal och mysig stad här i England. Vi har besökt en choklad fabrik och fått se hur dom tillverkar choklad, hur den kom till England och vi fick även smaka på olika choklader. Det var så gott !! Efter det fick vi tid över till att gå runt i staden och kolla i affärer så det blev en del shopping för mig och Bishop...

Likes

Comments

England, Resa

Idag fick jag följa med till min värdesysters skola. Alla såg likadana ut i sina uniformer och det var så häftigt att se. Alla såg så respektfulla ut och allt var så som det är i alla filmer. Jag tror att dom är runt 1000 elever på skolan eller mer, det är från year 7 till year 11 tror jag att någon sa. Vilket fall så är dom många elever och det var kaos när vi skulle äta lunch. Dom hade inget system för det och alla hade lunch samtidigt så det var väldigt högljutt och trångt. Samma på skolbussen, mycket människor och väldigt högljutt.

En sak jag har märkt är att dom äter så mycket onyttigt. Vissa elever åt cupcake till lunch och min familj ger mig kakor och bakelser hela tiden, så goda dock!

Likes

Comments

England, Resa

Idag har jag varit med min engelska familj i Leeds som är deras största stad där dom bor. Dom visade mig hur det såg ut och sedan gick vi runt i affärer. Det var en jätte mysig stad med en hel del gamla byggnader blandat med nya jätte fina byggnader. Dom hade så bra shopping och har lärt känna min familj och dom är underbara! Imorgon är det skola och det ska bli så spännande att se hur det är. När hon har berättat låter det som något helt annat än hur det är i Sverige.

Likes

Comments

Likes

Comments

Uncategorized

Idag spelade vi fotbolls DM i skolan istället för lektioner och vi vann 2 av 2 matcher med 5-0 och 16-0.. Det var jätte varmt att spela så var så skönt att gå hem sen och duscha och sen lägga sig och sola. Känns som sommar!!

Imorgon åker jag till England så idag ska jag packa, jag har även slagit in mina presenter till min familj jag ska bo hos. Jag har köpt hur mycket godis som helst i olika former. Godispåse, Marabou choklad och Ahlgrens bilar. Sedan hittade jag även en skål med en dalahäst i vilket känns typiskt svenskt, jag har även hört att dom inte har osthyvlar i England??

Likes

Comments

Mat, vardag

I fredags åkte jag upp till Orust och sov hos Jerry, planerna var att vi skulle åka upp till min sommarstuga så vi åkte förbi Ica och köpte lite gott. När vi kom upp till min sommarstuga så grillade vi jätte goda hamburgare med halloumi ost, mozzarella, avokado och massa gott. Senare på kvällen såg vi en sjukt äcklig skräckfilm "The ouija experiment" hette den. På söndagen åkte vi tillbaka till Orust, åt på en resturang med hans familj, så gott, och åkte senare till flatön där några av hans vänner bor. En väldigt mysig helg! Nu är jag påväg hem, dock råka jag ta fel buss och hamnade i Uddevalla istället för Stenungsund så har varit här i några timmar då tågen eller bussarna knappt går eftersom det är röd dag och grejer.. Men men, nu är jag äntligen påväg hem!

Likes

Comments

vardag, vänner

Dagar som dessa får mig att längta efter dom där underbara sommarkvällarna vid havet eller sjön när man badar, äter gott och umgås med folk man gillar och varken har ansvar eller måsten. Tur det bara är några månader kvar till dessa kvällar.

Likes

Comments

Mat, vardag

 Onsdagar är bra dagar, jag slutar väldigt tidigt så det har blivit en dag då saker och ting får bli gjorda. Idag när jag kom hem så dukade jag lite mysigt till middagen, ibland får man mysa till det lite extra mitt i veckan. 

Likes

Comments