// 1) VERO MODA Pels Jakke 549,95,-// 2) VERO MODA Uld Jakke 799,95,- // 3) WEEKDAY Bon Jacket 625,- // 

4) MALENE BIRGER Asana Frakke 4000,- // 5) VERO MODA Jakke 549,95,- // 6) MODSTRÖM Uld Frakke 800,- //

Heyo Allesammen.

Vi kender vidst alle det tidspunkt, hvor vejret skifter fra sommer til vinter og det begynder at blive koldt. Vi vil gerne have noget nyt ind i vores garderobe, men hvad er egentlig varmt og hvad er på moden?

Jeg har valgt nogle fede 2016 jakker, som jeg synes personligt er mega fede og jeg godt kunne finde på at anskaffe mig. I min shoppeguide har jeg valgt at tage 3 forskellige jakker til lidt billigere priser og 3 jakker til den lidt mere dyre ende, så vi alle kan være med.

Jeg håber det kan give lidt inspiration til de kolde tider.

// Stay tuned //

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

// 1) Toga Pulla støvle 2.850,- // 2) Pavement støvle 1099,- // 3)Even&Odd støvle 319,- // 4) Vero moda støvle 899,- //

Heyo.

Som alle nok ved har Toga Pulla støvlen været meget populær. Jeg syntes det er en så fed støvle, men det er bare træls at den er så dyr, da det ikke er alle der har råd til dem. Jeg har derfor fundet 3 alternativer, som jeg sagtens ville kunne finde på at anskaffe mig.

2) Støvlen er fra Pavement som i nok også kender, da det er den mange bruger som alternativ til Toga støvlen. Pavement støvlen koster omkring 1099,- hvilket der er en fin pris.

3) Støvlen er fra Even&Odd. Det her er til dig som gerne vil have et meget billigt men godt alternativt, da støvlen nemlig kun koster 319,- de er dog på tilbud lige nu, men normalt koster de også kun 399,- 

4) Støvlen er fra Vero moda og er en så fin støvle syntes jeg. De koster 899,- og det er en helt fair pris, mener jeg. 

Jeg håber det gav jeg lidt inspiration, hvis du er på kig efter et par lækre efterårs støvler, nu hvor det er blevet koldt. 

// Stay tuned //   

Likes

Comments

Heyo Allesammen.

Vi vil lige lave et kort blogindlæg om os selv, så i kan finde ud af hvem vi er.

Mit navn er Julie Henningsen (øverste billede) Jeg er 15 år gammel, og har fødselsdag d. 18/02/01. Hvis jeg skulle beskrive mig med to ord skulle det være logisk tænkende og klodset. Hvis du skulle gøre mig glad, skulle du komme med en kurv med Kirsebær, Clementimer, oreo chokolade. Jeg hader insekter og at cykle.

Mit navn er Emma Hansen (nederste billede) Jeg er 15 år gammel, er født d. 21/05/01 og er bosat i byen. Hvis jeg skulle beskrive mig med to ord skulle det være stædig og humoristisk. Jeg elsker ualmindeligt meget chokolade og rosiner/vindruer. Det værste jeg ved er bier eller bare insekter. 

​// Stay tuned //


Likes

Comments

KONTAKT OS

Heyo Allesammen.

Hvis I sidder derude og tænker at I vil i kontakt med os, er I villige til at kontakte os på vores Mail.

emmajulie.je@outlook.dk

Vi er villige til at indgå samarbejde og er åben omkring stort set alt.