Header

Då var man här igen, en månad senare sådär. Hunnit med med massor?! Känns som om veckorna bara rullat på och snart, snart är det lov. Tills dess är det bara att kämpa sig igenom det sista med skolan, helt fantastiskt hur lärarna varje år prickar in alla prov och inlämningar i maj.. Men det är bara och kämpa det sista.

Har massor av kul bilder och visa, från Thailand och annat kul, som kommer upp snart! Håll utkik! Pussar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vakna precis och är så jävla glad. Idag åker jag, ska packa det sista, gå o träna och förhoppningsvis få pluggat en del! Åker inte förrän ikväll så vi hörs på flygplatsen! Puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej och godnatt typ, helt död haha! Jobbade både frukost och i FM butiken med Amanda idag och efter det bjöd madré oss på middag. De resulterade alltså till en lugn lördag! Men imorgon blir det annat. Först jobb, plugg och träning och om jag inte drunknar i alla inlämningar hänger jag med mamma på visning. Taggad!!

Likes

Comments

Idag känns det äntligen som vår!! Varmt i solljuset så man kunde bära tunn jacka och glajer, älskar't!

Äntligen fredag hörni, min helg består av jobb och ton av plugg! De här med att tvåan ska vara det värsta på gymnasiet börjar sakta med säkert stämma in på mig.. 4 redovisningar plus inlämningar och deadlines blandad med ångest haha! Får göra det bästa av situationen, har hela helgen på mig och hälften är klart så det är bara och köra!
Hoppas ni får en fin helg, xx

Likes

Comments

Invigde våren idag med en Frozen

Likes

Comments

Likes

Comments