Sitter aldrig fel med en bagel från house of bagels! Så när man har en håla på 3 timmar och kvar pengar från sommarjobbet är det svårt att låta bli. Jag och två kompisar bestämde oss för att äta där och diskuterade allt mellan himmel och jord. Sådant behövs ibland!


Nu: Redigera bilder och plugga. Senare: Idol.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Visste ni att Gina Tricot firade 20 år för några dagar sedan? Jag firade detta med att köpa ett litet halsband och några örhängen. Så nöjd!

Likes

Comments

Resor

Manon les suites. Ett hotell i Köpenhamn. Bodde där i tre dagar i somras med lillsyrran och mostern. De hade världens mest fantastiska pool och jag steg upp tidigt varje morgon för att 1. ta foton utan massvis med folk och 2. för att kunna ta ett dopp i poolen i lugn och ro.

Väckte Alice och Hanna vid 08 och vi simmade några längder i poolen för att sedan gå upp på taket och äta frukost. Ytterligare någon timme spenderades i poolen och sedan härjade vi i Köpenhamns centrum till kvällsmatdags. Middagen serverades antingen uppe på taket eller i något sött lite fik i Köpenhamn och sedan återvände vi till poolen igen. Sedan bastu, sedan dusch på taket och sedan solnedgång. Och ungefär så spenderades dagarna i Köpenhamn.

Likes

Comments

God morgon! Vaknade med lite smått panik över hur mycket jag har att göra i skolan, massvis med inlämningar som jag skulle få undan denna helgen men eftersom jag mått så pass dåligt har det inte blivit av.. och ändå valde jag nu att lägga tid på att göra pannkakor och sätta på en film!

Idag kommer jag behöva städa mitt rum, få undan lite skolarbete och vila upp mig ordentligt så att jag förhoppningsvis mår bättre till imorgon! Tur att jag har studiedag torsdag och fredag denna veckan, pweeh :)

Likes

Comments

dagens look

//topp - gina tricot//kjol - gina tricot//skor - adidas superstar originals//

För några veckor sedan sipprade solljuset in på rummet vid kl 05 och frukost åts framför tv:en kl 10. Vissa dagar stannade man bara hemma och andra spenderade man i stan. Detta var en av dessa dagarna. Jag och min lillasyster var i stan runt kl 11 och provade alldeles för många kläder och spenderade alldeles för många timmar i stan. På kvällen drog vi oss ner till vattenriket, tog en promenad och fotograferade.

Idag är det fortfarande kolsvart vid kl 05. Kl 10 sitter jag på en lektion och resterande av dagen fryser jag alldeles för mycket och pluggar alldeles för mycket. Saknar solen. Ser dock fram emot höstens alla fina färger, önskar bara det kunde sluta regna och blåsa!


Likes

Comments

Hallå mitt namn är Julia Bergman och jag fyllde precis 17 år! Eller ja, för en vecka sedan då. Jag tänkte börja blogga igen fast på en ny sida. Jag slutade för ca 1,5 år sedan då jag kände att mitt liv inte var tillräckligt intressant att skriva om och egentligen är det väl fortfarande inte det menmen. 

Jag älskar att dansa och fotografera så det är något som förhoppningsvis kommer att synas på bloggen! Jag går gymnasie år 2 och spenderar därav mest tid i skolan. Efter skolan tar jag alldeles för många danskurser, precis som jag vill ha det, och även på helgerna spenderar jag mest tid i danssalen eller jobbar. 

Peace out Xxx​

Likes

Comments

Instagram@juliiabergmann