Sommarlov!!! Order som får en att bli lycklig, förutom om det precis har varit haha. Men nu är det faktiskt här och jag är FRI!!!!!!

Snart, om en vecka, åker jag på cirkusturné med min min cirkus... Det är det bästa som finns och det är helt obeskrivligt kul.

Vi tränar och har förställningar varje dag under lite mer än en vecka . Man kan bli väldigt trött och kroppen kan göra ont men vi stöttar varandra och har det fett kul! Mellan träningstiderna hinner man också bada, äta glas, hälsa på normän på campingen, våldgästa varandras stugor m.m

Sommar=sommarkvällar. Sommarkvällar måste väl ändå vara något av det bästa med sommaren... Så ljust och luften är så härlig så man blir nästan lite hyper. Ikväll blev det fotbollsspel med två mina brorsor, inte så smart med min svullna tå, men skorna som jag fick låna av min brorsa var lite stora så det kändes inte haha. Shit jag skulle börja lägga mig tidigare GODNATT

Oj hittade detta inlägg nu det skulle kommit ut igår kväll

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Första inlägget! Detta ska firas...näe...denna blogg kommer jag använda mest för att jag själv ska kunna reflektera lite över mina dagar och få ut en massa tankar och jag gillar att lägga ut bilder som får mig att minnas saker eller bli glad :)

Jag kommer även skriva inläggen istället för att vara på Youtube eller Instagram så mycket. Om nån vill läsa och få inspiration eller nått sånt så är det ju bara kul.

(kommer inte ta upp så mycket stora problem, stress m.m det håller jag för mig själv och eftersom att jag har väldigt många saker som känns jobbiga just nu så känns det roligare att inte skriva om det, så min vardag kanske inte riktigt ser ut som jag skriver men det bryr jag mig inte om eftersom att detta är mest för mig själv.)

Nu till det riktiga inlägget...

Torsdag idag! Om bara tre dagar är det valborg! (ville ha en båtsmiley här med det funkade inte.) Jag gillar verkligen när det "händer lite saker". Skräcken dock att träffa hundra miljoner människor man känner, men det brukar vara kul om man är med sköna människor och om man inte vet om man ska säga "hej" eller inte, kan man ju alltid bara le lite halv stelt. Majbrasa också! Så mysigt! Blir ju jättetaggad nu när jag skriver det!!

Nu har jag fyra dagar ledigt framför mig!! (förutom operation dagsverket imorgon.) Mina träningar (gymnastik och cirkus) brukar ofta kännas mycket bättre när jag inte är stressas över skola och jag har träning imorgon och på måndag och båda dom dagarna är jag ledig!

Någonting jag verkligen hatar är när man måste välja mellan att göra två saker som verkligen är så kul och man vill inte missa den andra. Såklart ska sista vårkonserten med musikklasserna krocka med en gymnastiktävling jag har tränat väldigt mycket inför. Om jag gör båda kan det bli så att jag inte kan göra nått av dom bra utan att allt blir lite halvt och det är ju inte heller bra...Aja allt löser sig ofta till sist.

Nu sitter jag i mitt kök, har precis ätit tortilla bröd med smör och ost och snart ska jag nog göra mitt dagliga träningsprogram. Det där lät så jäkla jobbigt och sattsigt med ett dagligt träningsprogram varje dag men det tar bara 3 min och det är bara ungefär 5 repetitioner på varje ex. 5 armhävningar, så att jag verkligen ska göra det morgon och kväll. Jag har nämligen cirkusföreställningar om några veckor och då vill man ju vara i topptrim, SKJ haha.

Nu måste jag ge/påminna mig själv om 3 bra tips innan jag slutar skriva: morötter och hummus är fett gott, nyttigt och mättande mellis! Drick mycket vatten! Och... haa kul skj! Hejdå kom inte på nått mer, JO Lyssna på Ghostbusters om du vill bli TAGGAD!!! Hejdå.

Bye Bye Bye kan inte sluta skriva bye bye bye B Y E

Likes

Comments