Header

Både i lördags och i söndags hade familjen loppis hemma på gården i Herrö. Det var väldigt lyckat både folkmässigt och med vädret! En härligt och bra helg tycker jag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har jobbat/jobbar inom förskolan. Jag har svårt med förändringar vilket har visat sig hyfsat mycket när jag börjat på mitt nya jobb. I Sveg så hade jag jobbat på samma jobb i över ett år och det var dom sista månaderna där jag kände mig riktigt bekväm med jobbet och fick ta väldigt mycket mer ansvar. Sen flyttade jag till Kasper och att bo här och bo med honom trivs jag jättebra med men det känns lite sämre angående jobbet faktiskt. Jag är fortfarande inom precis samma yrke som i Sveg men det som är så tråkigt är att jag har fått tagit många steg tillbaka känns det som.

På mitt förra jobb fick jag vara med på mötena, jag hade egna planeringar, jag fick vara med på all information angående jobbet, jag var med när dom bytte åldersindelningen och totalt ändrade sin innemiljö som var väldigt lyckat! På slutet hade jag till och med ansvar över en inskolning.

Men nu så känns det som att jag bara är en vikare som dom ringt in samma dag, det är faktiskt skillnad. Jag får inte så mycket information om jobb relaterade saker, jag är inte riktigt med på mötena eller har egna planeringar. Ja det känns lite jobbigt och svårt faktiskt. Jag är ingen som står på mig själv heller fast jag vet att jag har väldigt mycket som jag skulle kunna bidra till att det blev så mycket bättre där.Jag har även gett upp lite, jag vet att jag skulle kunna byta inställningen och veklingen köra på men eftersom det känns som jag är lite utanför så går jag nu till jobbet och räknar timmarna och vill hem, jag tar dagarna dag för dag och kämpar på för det är bara 3 månader jag ska vara där, men det är ändå inte roligt att ha söndagsångest varje dag.

Igår var det skolavslutning/förskoleavslutning, på kvällen. Jag kände väl att jag inte riktigt ville dit egentligen för jag känner mig så obekväm men jag gick ändå och det var snällt av två arbetskamrater att hämta upp mig och jag kände mig lite mer peppad. Det var fint där avslutningen skulle hållas och barnen sjöng massor av fina sånger och lokalen var helt full med människor. Men sen händer det någonting, Två av föräldrarna som jag antar är lite mer representanter ställer sig upp med två barn och det är dags att tacka av fröknarna. Dom ropar upp alla fröknarna, förutom mig. Jag får sitta kvar på en helt tom stolsrad och titta på när de andra fröknarna blir avtackade och får presenter. Helt ärligt satt jag där med en klump i både magen och halsen. Det var obekvämt, pinsamt och jävigt jobbigt faktiskt. En av kollegerna sträckte fram handen till mig efter hon fått sin present och skulle sätta sig igen och sa "du får ju ingen present för du är vikarie", jag vet att det skulle vara tröstande men det tröstade mig inte alls för jag fick det bara mer bekräftat att jag är rätt obetydlig och verkligen utanför. Jag höll ändå minen glad och trevlig resten av kvällen men när jag kom hem så bestod resten av min kväll av att grina i Kasper famn. Jag längtar tills dessa tre månader är gjorda så blir jag förhoppningsvis förflyttad.


Likes

Comments

Min absolut nyaste favorit. Detta fina halsband köpte jag på Saffran i Sveg, kedja 99 och berlocken 99kr. Det finns i olika bokstäver, olika längder och är från märket Edblad. Jag valde ju självklart ett K som i Kasper för att jag är lite cheesy.

Likes

Comments

Idag spenderade jag hela morgonen med att kolla på youtube hur man gör fejkade fräknar. Jag har redan lite fräknar men jag vill ha mer för jag tycker verkligen det är så himla fint! Jag tog mig ner till Saffran här hemma i Sveg och köpte mig en brun eyeliner och en borste från märket E.l.f. och även fast jag målade på fräknarna lite hastigt och slarvigt så tyckte jag ändå om det och det är ju det som är huvudsaken att man själv känner sig fin.

Likes

Comments

Både igår och idag har jag och Kasper ätit tacos till middag, vilken vardagslyx. Det är verkligen min absoluta favoritmat, när jag och min syster Johanna var små så hade vi en varsin dag i veckan då vi fick bestämma precis vilken maträtt vi ville ha! Johanna hade alltid fredagar och jag lördagar, varje fredag blev det strips och chicken nuggets (eller som vi säger "chickebits") och alla lördagar valde jag tacos, alltid. Jag kan ju säga att mamma och pappa är skapligt less på den maten nu.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag var det sista dagen i denna gråa men dock mycket fina staden. Jag tvingade upp syster Johanna tidigt imorse så jag kunde få springa runt i affärer nästan hela dagen. Även fast jag inte orkade shoppa egentligen så tvingade jag mig själv att gång på gång springa in i alla olika provrum därför jag är ju faktiskt bara här nu och butikerna jag va på finns inte hemma i Sverige. Känns lite tråkigt att jag redan ska åka hem, skulle kunna stannar en dag till eller två, det är ju så roligt att få vara med min saknade syster💕

Likes

Comments

  • 22år

    " Idag är det min födelsedag! "

  • Beauty

    " Idag har jag och syster varit och fått våra naglar fixade, så nu känner man ju sig lite finare fan…"

  • Blogkeen
  • Nouw