Header

Före                           Efter

Idag har jag varit ledig, tyvärr så är det jättedåligt väder ute men då passade jag på att städa här hemma istället. I måndags fick jag ju ett spontanryck och klippte lugg, vilken jag ångrar bittert. Hade en liten panik och ville verkligen ha tillbaka min långa lugg jag då klippt av, men nu har jag börjat vänja mig och tycker lite om den faktiskt, men jag tänker ändå spara ut den igen. Eftersom jag inte hade så mycket annat för mig än att städa passade jag på att testa revlon nutri color creme, det står att man ska ha den i under 3 minuter men jag hade den i 20min. Resultatet tycker jag blev bra, en lite mörkare och snyggare ton på håret.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Måste ju bara få visa upp söta Bubba. Det är min barndomsväns lilla tillskott och hans ena öra är så charmigt, det pekar åt lite alla möjliga håll. 

Likes

Comments

Här är lite bilder ifrån förra veckans semester på Gotland. Kasper och hans familj åkte också dit, så de var väldigt roligt men det kändes som veckan var lite kort faktiskt, men tiden går ju fort när man har kul. Numera bor min mamma och pappa där så de lär bli några fler besök än bara en gång varje sommar. Dock längtar jag tillbaka redan nu för att den veckan vi var där är faktiskt det ända utav sommaren man fått, det var så härligt att varje morgon kliva upp och kunna sitta ute i sol och värme och äta frukost och kunna ha klänning utan att frysa. Nu när man är tillbaka hemma är det grått och regnigt, fast det gör inget denna vecka då jag är sjuk, då slipper man ju ha dåligt samvete för att man bara är inne hela dagarna. 

Likes

Comments

Igår var jag, mamma och pappa en sväng till Ytterhogdal för att gå på Saffrans outlet. Tror att jag och mamma spenderade nästan två timmat inne i stugan där kläderna fanns, pappa var väldigt satt tålmodigt på en en stol utanför när vi sprang fram och tillbaka i provrummet. Dessa kläder är av bra kvalité och i vanliga fall skulle jag bara haft råd att köpa ett plagg men nu när det är på outlet så tycker jag det är läge att passa på att shoppa, det fanns massor av fina saker men de jag fick med mig hem ser du på bilderna ovanför. Mamma fyndade också massor och jag hitta en fint och skönt skjorta till Kasper. Jag är väldigt nöjd och nu väntar jag bara på lite bättre sommarväder så jag kan ha på mig mina nya kläder!


Här är märkena på kläderna: Blus-Soulmate Kjol-Soulmate Skor-I♡my ballerinas Byxor-E Skorta-Lindberg Klänning-ICHI

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår på dagen var jag och Kasper och kollade på skottarna som hade tävling på vattnet vid Ljusnan i Sveg. Mer mot kvällskvisten så var vi bjuda på middag, spelade kubb, dansa runt midsommarstång och bara hade det mysigt. En lugn och bra midsommar!

Likes

Comments

Både i lördags och i söndags hade familjen loppis hemma på gården i Herrö. Det var väldigt lyckat både folkmässigt och med vädret! En härligt och bra helg tycker jag.

Likes

Comments

Jag har jobbat/jobbar inom förskolan. Jag har svårt med förändringar vilket har visat sig hyfsat mycket när jag börjat på mitt nya jobb. I Sveg så hade jag jobbat på samma jobb i över ett år och det var dom sista månaderna där jag kände mig riktigt bekväm med jobbet och fick ta väldigt mycket mer ansvar. Sen flyttade jag till Kasper och att bo här och bo med honom trivs jag jättebra med men det känns lite sämre angående jobbet faktiskt. Jag är fortfarande inom precis samma yrke som i Sveg men det som är så tråkigt är att jag har fått tagit många steg tillbaka känns det som.

På mitt förra jobb fick jag vara med på mötena, jag hade egna planeringar, jag fick vara med på all information angående jobbet, jag var med när dom bytte åldersindelningen och totalt ändrade sin innemiljö som var väldigt lyckat! På slutet hade jag till och med ansvar över en inskolning.

Men nu så känns det som att jag bara är en vikare som dom ringt in samma dag, det är faktiskt skillnad. Jag får inte så mycket information om jobb relaterade saker, jag är inte riktigt med på mötena eller har egna planeringar. Ja det känns lite jobbigt och svårt faktiskt. Jag är ingen som står på mig själv heller fast jag vet att jag har väldigt mycket som jag skulle kunna bidra till att det blev så mycket bättre där.Jag har även gett upp lite, jag vet att jag skulle kunna byta inställningen och veklingen köra på men eftersom det känns som jag är lite utanför så går jag nu till jobbet och räknar timmarna och vill hem, jag tar dagarna dag för dag och kämpar på för det är bara 3 månader jag ska vara där, men det är ändå inte roligt att ha söndagsångest varje dag.

Igår var det skolavslutning/förskoleavslutning, på kvällen. Jag kände väl att jag inte riktigt ville dit egentligen för jag känner mig så obekväm men jag gick ändå och det var snällt av två arbetskamrater att hämta upp mig och jag kände mig lite mer peppad. Det var fint där avslutningen skulle hållas och barnen sjöng massor av fina sånger och lokalen var helt full med människor. Men sen händer det någonting, Två av föräldrarna som jag antar är lite mer representanter ställer sig upp med två barn och det är dags att tacka av fröknarna. Dom ropar upp alla fröknarna, förutom mig. Jag får sitta kvar på en helt tom stolsrad och titta på när de andra fröknarna blir avtackade och får presenter. Helt ärligt satt jag där med en klump i både magen och halsen. Det var obekvämt, pinsamt och jävigt jobbigt faktiskt. En av kollegerna sträckte fram handen till mig efter hon fått sin present och skulle sätta sig igen och sa "du får ju ingen present för du är vikarie", jag vet att det skulle vara tröstande men det tröstade mig inte alls för jag fick det bara mer bekräftat att jag är rätt obetydlig och verkligen utanför. Jag höll ändå minen glad och trevlig resten av kvällen men när jag kom hem så bestod resten av min kväll av att grina i Kasper famn. Jag längtar tills dessa tre månader är gjorda så blir jag förhoppningsvis förflyttad.


Likes

Comments

Min absolut nyaste favorit. Detta fina halsband köpte jag på Saffran i Sveg, kedja 99 och berlocken 99kr. Det finns i olika bokstäver, olika längder och är från märket Edblad. Jag valde ju självklart ett K som i Kasper för att jag är lite cheesy.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw