Header

Idag är det min födelsedag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Förra helgen var jag och pojkvännen till Östersund för att införskaffa oss lite till lägenheten. Jag såg att Lager 157 fanns och jag blev jätteglad för jag visste inte att det fanns utanför stan och jag har velat gå på den affären. Väl inne blev jag helt lyrisk, det var en stor lokal och allvarligt, priserna?! Så billigt, men på vissa plagg märken man det på kvaliteten också. Det är som ett Dollar Store fast för kläder, helt underbart enligt mig. Man kanske förstår också att det blev en del shopping där inne och en av sakerna var ryggsäcken på bilderna ovanför. Riktigt snygg tycker jag och den är i en lite större modell, för ynka 75kr fick jag den för.

Likes

Comments

                        Före                                                     Efter

Eftersom jag ska flytta, så vill jag ju så klart ta med mig saker hemifrån och i ett av hörnen i lägenheten där Kasper bor så är det perfekt för detta hörnskåp! Jag tyckte inte om den alldagliga bruna färgen så en uppfriskning stod på mitt schema förra helgen. Eftersom alla väggarna är helt vita i lägenheten så tänkte jag inte köra på den där everything white trenden, så svart fick det bli och väldigt snyggt blev det också!


Likes

Comments

Även fast jag älskar Herrö så har jag länge känt att jag skulle behöva flytta så jag någon gång kommer iväg ifrån Sveg, men vart jag ville visste jag inte. Så träffade jag ju Kasper som bor i Funäsdalen, dit jag nu ska flytta till #sambolivetkanbörja

Jag slängde iväg en jobbansökan så den 8:de maj börjar jag ett nytt jobb och är bosatt i fjällen. Ska bli spännande!


Likes

Comments

Här har vi Milla, 5 månader. Mest envisaste och bråkigaste lilla krabaten jag någonsin stött på men också den sötaste enligt mig såklart.

Ras: tibetansk spaniel

Likes

Comments

Cera Curly 19 m

Vilken lockång! Jag är helt galet förälskad i denna, den ger dom perfekta mindre lockarna och det som är så bra med den är att skaftet på den är så lång så man verkligen kan få med hela hårslingan.

Om produkten:
- Inbyggt säkerhetsstativ.
- Justerbar temperatur.
-Digital display.
- Sladd på hela 3 meter

Temperaturen kan justeras från 80–210 grader.

Bästa låcktången jag någonsin haft och billig också! Beställde den härifrån


Likes

Comments

I några år så har jag haft stenbumlingen Canon 1000D, den är bra men jag kan ju inte sticka under stolen att den är rätt otymplig. Sen kände jag att det var dags för någonting nytt.

Så då införskaffade jag mig Canon M10, av det jag fått upplevt med den än så länge så tycker jag den är superbra. Den är liten och smidig, man kan byta objektiv med den också samt att det går att vrida upp skärmen på den, perfekt för selfies. Iallafall är jag mycket nöjd. Jag ska testa någon dag att knäppa kort med båda kamerorna så får vi se och jämföra bildkvaliteten .

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagen tillbringas ute i skogarna i Herrö. Vi leta oss fram till en stor sten där det sägs varit en gubbe som bott under den, medan det också blev massor av bärplockning. Sedan åkte vi till stugan vi har och grillade korv och hängde nere vid sjön. Det var fint väder alla hade trevligt, så det var en rätt bra söndag tycker jag.

Likes

Comments

Då var det dags igen på att försöka sig på detta med att blogga. Jag är inte den starkaste på att få ut mina tankar och känslor i ord. Faktum är att jag inte tycker om att skriva, men jag ska försöka mig på det. Sen kommer väl det mest bli bilder jag lägger upp här, men som man brukar säga, "en bild säger mer än 1000 ord"


Likes

Comments

  • Första inlägget

    "Då var det dags igen på att försöka sig på detta med att blogga. Jag är inte den starkaste på att f…"

  • Toppbetyg

    " Cera Curly 19 m Vilken lockång! Jag är helt galet förälskad i denna, den ger dom perfekta mindre l…"

  • Blogkeen
  • Nouw