Hej hej1

Idag har vart en ganska lugn dag kan man väl säga.

'Har varit i skolan, tagit lite kort och vart med Klara. Vi tänkte tälta, men det var alldeles för kallt utomhus. Gissa vad jag gör. Slår upp ett jävla tält i mitt rum. Mysigt iallafall. Vi har kollat på film och bara chillat.

Ha det bra!

Adjö!

Likes

Comments

Hej hej!

Både idag och igår var jag ute i princip hela dagen och hade en liten photoshoot haha. Hemskt pinsamt när grannarna stod och stirrade. Använde min canon och min systers stativ och jag blev ganska nöjd med hur det blev.

Ikväll tänkte jag kolla på nån film och äta lite vegetariskt godis. Mysigt.

Adjö!


Likes

Comments

Hej hej!

Det var ett tag sedan jag bloggade, men what to do?

Idag var det ju Kristi himmelfärdsdag så vi var ju lediga och jag har bara tagit det lugnt. Var ute och gick lite i skogen på eftermiddagen och hittade i ett träd vad som kan vara världens snyggaste glasögon . Coolare har aldrig skådats. Sen gick jag till Majas och köpte en massa glass bc why not?

Bortsett från det så har jag bara vart hemma, kollat på youtube videos och pluggat lite fysik och franska. Försökte även få ur det rosa ur håret, jag ser ju ut som en powerpuff pingla för guds skull.

Ska försöka bli lite mer aktiv nu här på bloggen, we'll see.

Adjö!

Likes

Comments

Hej Hej!

På torsdag kväll så tog vi bilen hela vägen upp till Boden i Norrland för att hälsa på en vän till familjen. Hade studiedag på fredag och sen så har vi ju höstlov nu. Vi kom fram klockan 9 på morgonen ungefär. Vi gick till lägenheten och installerade oss lite och sen stack mamma och jag iväg på upptäcktsfärd i Boden city. Kikade i några affärer men köpte inget förutom ett par babylips. Fick även syn på ett Anastasia contour kit på kicks, hehe blev lite kär.

Vi gick tillbaka och satt och chillade. Lite senare på kvällen så gick vi till en restaurang ca 15 min från lägenheten. Beställde standarden, vesuvio med pommes. Sen gick vi hem och somnade så småningom.

De vi hälsar på har två sköldpaddor, hur söta som helst! De är döpta efter teenage mutant ninja gänget vilket är ascoolt haha.

På Lördag så fyllde han vi hälsade på år och släkten kom dit. Vi spenderade dagen med att dekorera cupcakes och äta tårta haha.

Sen på söndag så var det dags att åka hem igen. Tog hela dagen, drygt var det. Kollade på Sherlock och Supernatural den mesta tiden av resan dock, så det var ju inte helt fel. .

Idag är det måndag och jag har ju höstlov så ska se om man kunde dra till Karlstad på shopping nån dag.

Adjö


Likes

Comments