View tracker

Fina mamma & pappa ^
I Lördags åkte jag & min familj till Krakow. Vi stannade där tills på tisdagkväll så vi var alltså där i fyra dagar. På dom fyra dagarna hann vi med en hel del. Vi åt jättegod mat, shoppade, gick en massor och åkte på en tur där dom visa Krakows 15 mest sevärdheter. Vi besökte också Auschwitz som var fruktansvärt hemskt men ändå intressant. Det var första gången jag var i Krakow & jag tyckte att det var en väldigt mysig stad. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

I Lördags efter träningen åkte jag, Elin och mamma upp till Nordby. Jag följde mest med för smakråd för vi skall snart åka till Krakow så ville hellre vänta för det lär ju bli en del shopping där. Vi åkte hem från Nordby runt 5 och då kom Emelie med tåget för att sova hos mig. Vi cykla direkt ner till Ica för att köpa glass, frukt och läsk. När vi kom hem så var maten klar, det blev fläskfilé med kroketter, mums! Senare satte vi på en film och bara tog de lugnt hela kvällen. Larmet var ställt på 07.00 så då gick vi upp för att fixa oss. När vi var klara åkte vi och hämta Hampus och sen rulla bilen mot Åmål. Vi spendera hela dagen där för att kolla på när distrikt lag försökte kvala in till tv- pucken. Vi åkte hem runt fyra och när jag kom hem så plugga jag bara. Lite senare på kvällen kom Hampus till mig, vi kolla på tv, snacka och åt kvällsmat. Det blev en toppen helg!
Nu har jag nyss duschat efter en härlig fotbollsträning. Skall gå ner och ta mig lite kvällsmat och sen lägga mig och kolla youtube. Kram Emma

Likes

Comments

View tracker

Bild från gothia^
Hej!
Det va ett tag sen nu, har inte haft så mycket att blogga om för mina dagar har sett nästan exakt samma ut. Varit i skolan, kommit hem, pluggat och tränat. Har blivit en del läxor då jag missat mycket när jag varit sjuk. Idag hade jag studiestöd dom 2 första timmarna där jag pluggade på ett kemi prov. Därefter var det dags för mentorstid där vi förberedde oss för våra utvecklingssamtal som vi skall ha längre fram. Efter mentorstiden skulle vi egentligen ha so lektion men vi fick håltimma istället, men eftersom jag var sjuk hela förra veckan så har jag missat väldigt många lektioner och vi har prov på hela första världskriget nästa vecka så jag kände att jag fick ta vara på timmen ändå. Så jag kolla på en dokumentär om första världskriget, det var väldigt intressant faktiskt. Dom sista lektionerna var kemi och musik, där vi "byggde" & måla atomer och dansa bland annat salsa. Efter skolan skynda jag och Elin oss ner till Konsum för att jobba stängning. Jag var på upplärning så det var mycket nytt men även väldigt roligt. När vi sluta köpte vi med oss räkor och baguette hem som vi skulle ha till fredags mys ikväll. Så när vi kom hem duscha vi och sen åt våra räkor och kolla på tv. Nu sitter vi och äter kladdkaka och snackar. Snart kommer Hampus till mig, han ska sova här så det blir mysigt! Hörs, kram!

Likes

Comments

Hej på er!
Efter en veckas sjuk så är jag äntligen på bättrings väg. Hela veckan har bestått utav att ha legat i soffan, druckit te, ätit glass och kollat på Netflix. Börjar bli trött på att ligga och se på filmer nu även fast det kan vara väldigt skönt. Efter att kollat runt på Netflix hela dagarna hitta jag serien " The Carrie Diaries". Och både jag och min syster har fastnat helt för den. Verkligen ett starkt tips!!
Har nyss tagit mig en dusch och skall gå ner och ta mig lite kvällsmat. Sen skall jag lägga mig i min säng och kolla på ett avsnitt av "The Carrie Diaries". Skall försöka lägga mig hyfsat tidigt idag så jag blir helt utvilad för har verkligen inte fått mycket sömn nu när jag varit sjuk.
I helgen har jag inte så mycket planerat förutom att bli HELT frisk. Mycket som blev inställt pågrund av att jag fortfarande inte känner mig helt bra. Bland annat kräftskiva och distrikts träning. Men känner nu att jag bara vill bli helt frisk så jag kan gå till skolan på Måndag. Känns som jag missat hur mycket som helst på en vecka. Aja hoppas ni får en bra helg! Kram

Likes

Comments

Hej hörni!
Senaste jag skrev här var i Lördags och sen dess har det inte hänt något roligt överhuvudtaget. Legat i soffan under massa filtar och täcken, kollat på olika julkalendrar, druckit massa te och sovit. Har troligtvis fått halsfluss så blir förmodligen en tur till bouslinden imorgon.. Nu vet ni iallafall varför uppdateringen inte är så jättebra. Vi hörs, kram!

Likes

Comments