Hej😃! Idag följe jag med Maja och Lina till stan för att Maja skulle kolla på ett par jeans. När jag väl stod där bland hyllorna började mina fingrar klia och jag kollade runt lite på jeansen. Jag har alltid velat ha ett par bootcut jeans men aldrig haft orken eller pengarna att köpa dom. Men nu äntligen är dom mina! Hittade ett par lee bootcut jeans som satt perfekt och jag kände att jag var tvungen att köpa de eftersom att de var nedsatta från 999 till 399 kr och jag visste att min storlek inte skulle finnas kvar i min storlek. Tycker dom är sååå snygga! 

Förresten! Jag ursäktar för dålig uppdatering men försöker så gott jag kan då det är mycket i skolan just nu 😓
Kram på er

Likes

Comments

Nu är det måndag igen. Jag kan nog erkänna och säga att det är den jobbigaste och tråkigaste dagen som finns. Det har varit en lång dag i skolan med många lektioner och mycket i hjärnan. Denna dagen har varit väldigt jobbigt om jag får säga så. Väldigt mycket tankar som tog över och gjorde så jag fick huvudvärk som övergick i migrän så direkt när jag kom hem till Oskar gick jag och la mig och sov. Imorgon slutar jag vid 11.30 så vi tjejer i klassen ska åka till ikea och käka och mysa. Ska även springa in på hööks och kika lite och lämna några lappar angående praktiken jag ska ha där vecka 13-14, vilket jag ser väldigt mycket fram emot!

Likes

CommentsGod morgon! Idag vaknade jag vid ungefär 10 som då är väldigt tidigt för mig på helgen. Igår kväll kollade jag på glee hela kvällen, det är verkligen den bästa serien som finns! Har sett alla säsonger typ 2-3 gånger för att det är så himla bra. Jag gillar att det är låtar som man känner igen och glee passar mig som handen i handsken. Pratade även med Becka igår när jag gick från bussen och det var skönt att prata av sig lite. Om ungefär 1 timme ska jag åka till kisa igen och då drar jag och Oskars syster Bella till stallet direkt. Därifrån kommer det nog något blogginlägg.

Likes

Comments

Precis som rubriken lyder så har jag väldigt mycket på gång just nu. Väldigt mycket i skolan och mycket på gång hemma. Imorgon ska jag åka och provrida en häst. Har varit och provridit Saffe då som hon heter och det gick helt underbart. Hon är så himla underbart fin och är så himla glad för denna chans. Mer om det kommer när jag vet mer om allt, både när och hur. Säger även förlåt för sjukt dålig uppdatering men detta inlägg ger er svaret! Ska förbättra mig , promise!


Likes

Comments

Förlåt för väldigt dålig uppdatering men har haft väldigt mycket med skolan och har bara inte haft tid. Men ska bli bättre det lovar ja från och med nu! Iallafall, tänkte visa lite låtar som betyder mycket för mig och gör mig lycklig och glad.

Förresten så undrar jag vad ni är intresserade av att se på min blogg? 


Om ni kommer på något annat, kommentera eller maila emma.j98@hotmail.com!

Kram​

Likes

Comments

Likes

Comments

Kom precis hem efter att ha varit ute och åkt lite med Oskars familj. Vi såg bara rådjur. Lyckas aldrig se ett vildsvin 😔 Men iallafall så börjar skolan imorgon igen och jag känner bara bläää. Det är mycket prov och inlämningen på schemat för min del och det känns så stressande men så är det om men byter linje och klass så sent in som jag gjorde. Ska försöka sova tidigt ikväll så direkt när Linköpings hockey match är slut så går jag och lägger mig. Säger redan nu godnatt till er för jag uppdaterar inte mer ikväll 💁

Likes

Comments

Kom precis hem efter att Oskar och jag gått en promenad med Torkel. Riktigt kallt ute idag 😔 I kväll ska vi åka med Oskars familj och kolla på djur, har alltid sagt att jag vill se vildsvin och ikväll är de dags! Uppdaterar mera senare 😌


Likes

Comments

Jag brukar alltid ta på mig för mycket löften som jag knappast håller. Detta år har jag bestämt mig att inte ha så många och se till att hålla alla.

Satsa på skolan- Höja betygen och se till att komma i fas. Nu när jag börjat i en ny klass och en ny linje ligger jag mycket efter och detta vill ja se till att fixa så snabbt som möjligt. Det gör mig stressad av att veta hur mycket jag har att plugga och jag vill se till att få lite fritid utanför skolan utan plugg varje dag efter skolan.

Jag vill börja rida igen- Jag red för ungefär 3 år senast och slutade på grund av fotbollen. Detta är nog det största misstaget jag gjort och jag saknar ridningen och hästarna väldigt mycket. Jag vill helst kunna vara medryttare eller något för att rida på ridskola är inget för mig. Jag vill följa mitt egna schema och göra egna pass.

Börja träna och få upp min kropp igen- Jag ska försöka trimma igång och vara ute och springa så mycket jag orkar. Minst 3 gånger i veckan ska jag se till och även köra lite övningar som trimmar mage och rumpa lite extra.


Var glad och stolt- Över det jag redan har och sluta oroa mig för vad folk tycker och tror om mig. Låt dom tänka och tro vad de vill, för jag vet vad som är sanning eller inte. Om de ej tycker om mig får de göra det helt enkelt, inget att lägga onödig energi på.

Finnas där för mina älskade vänner och för min underbara pojkvän- Dom är dom finaste jag någonsin träffat och jag kan inte tänka mig ett liv utan deras närvaro. De gör så solen går upp varje dag och finns alltid där i mina mörka stunder. Det är dom som gör så att jag skrattar när jag vill det som minst. Ni vet vilka ni är och ni är helt enkelt bäst!

Likes

Comments