Klockan ringde 03:00 på fredags morgonen, då jag och två av mina härliga killkompisar skulle ner till Småland för att medverka i en tävling som heter Unga Eko Kockar. Denna tävlingen var väldigt lärorikt och man lärde sig mycket, samtidigt som jag och killarna hade väldigt roligt tillsammans.
Igår så hade vi släktkalas för att min syster hade fyllt år, så vi bjöd hem släkten på middag. Idag så tog jag sovmorgon och åkte ner till gymmet. Imorgon är det måndag och skola igen.
Kram E

Likes

Comments

God kväll

LÅÅÅÅÅNNNGG HELG!! Åh vad skönt och roligt jag har haft det under denna helg. det har hänt väldigt mycket. I fredags under skoltimmarna ringde det en kille som äger restaurangen Lexö på Resö och ville träffa mig för en jobbintervju och såklart tackade jag ja till det. På kvällen så hade jag och mina föräldrar en mysig middag tillsammans, med god mat och mycket skratt:)
Dagen efter aktiviteter bestod utav jobbintervjun som var på ett litet cafe inne i arkivet som ligger ganska centralt inne i stan. Efter intervjun åkte jag hem till min bästa vän och skulle äta middag men det slutade med att vi sov över hos henne.
Söndagens bestod ut av serie och massa kaffe. (Ja jag dricker Mycket kaffe) men April slutade ändå på väldens bästa sätt genom att få spendera den med min bästa vän.
Imorgon bär det av till Säve som ligger 20 minuter här ifrån, då det är släktkalas som står på schemat.

Krammar från E

Likes

Comments