Header

Hallå!

Nu kommer det inte bli mycket bloggande (förutom aupairinlägg) på ett tag. Jag tror jag har mentalt checkat ut. Har kommit in i någon slags synk där allt bara känns omöjligt. Från det att man vaknar till att man sover så är man som en robot. Som grädden på moset är jobbet mer idiotiska än vanligt, magen krånglar. Ja you name it. Men det kommer säkert bli bättre snart. Men så ni vet iaf varför det inte kommer bli så mycket bloggande. Sen kan det ju såklart ändras!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 29 readers

Likes

Comments

Inget nytt har hänt sedan senast. Inte hört något från någon familj och inte fått en personlig förklaring av min fd hostmom. Håll ut!

  • 29 readers

Likes

Comments

​Hej på er!

Som ni kanske har märkt så är alla inlägg här på bloggen raderade. ​
Fredagen den 9 juni så fick jag ett samtal av Skandinaviska Institutet att min värdmamma har hittat en annan aupair och inte behöver mig fören juli 2018. Såklart fick jag en chock då vi pratat om det här i snart två år men det är ju som det är. Är inte arg eller ledsen att jag inte ska till dom, självklart är det ju tråkigt eftersom jag har varit inställd på det i ja.. två år. Jag är mer sårad äver det faktum att hon inte har berättat det till mig personligen, hon sa det till Skandinaviska Institutet och inte mig, det har ju snart gått en vecka och hon har inte sagt nått. Väldigt tråkigt. Därför har jag valt att ta bort allt och börja om. 

Den glada nyheten är att jag fortfarande ska åka och det är fortfarande december som gäller, enda skillnaden är att jag för tillfället håller på att leta en ny familj! Spännande va? Det kommer fortfarande vara i D.C/Virginia området, men en ny familj. Så igår blev jag klar med en video så nu ligger min ansökan ute bland familjer. 

Så därför har jag raderat allt, ny organisation, ny familj en ny start helt enkelt.

  • 50 readers

Likes

Comments