View tracker

God morgon! Idag var jag uppe vid 7 och gick en morgonpromenad, så skönt att börja dagen med frisk luft. Ikväll är det företagsfest med tema sommar. Ska bli riktigt kul! Mamma kör mig till jobbet så tar jag och Angelica bussen till festen när jag slutat vid 6. Sen blir det party party! Har precis duschat så ska blåsa håret och sminka mig tänkte jag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

View tracker

Usch idag är det en riktigt skitdag.... Är på sånt dåligt humör så jag nästan är rädd för mig själv. Sen hjälper det ju inte att man har en stav med hormoner i armen så man blir ännu mer tokig. Sen ska kollegorna som sitter bredvid en kasta pappersflygplan heeela tiden och beté sig som om dom är typ 10 år. Usch säger jag bara... Nu vill jag bara hem, har varit här sedan klockan 9 i morse och slutar halv 6. Inte nog med det jag måste till Tjärnan och byta bil och sen hem till farmor för att stryka mina skjortor. Känner inte för att göra något av det, vill bara hem och lägga mig i sängen. Har varit trött hela dagen eftersom jag vaknade inatt och mådde så illa så jag var helt säker på att jag skulle spy. Men jaja sånt är livet (antar jag) så nog om detta.

Har inte bara dåliga nyheter, säkte en engelska kurs på distans och gissa vad? JAG KOM IN. Trodde jag aldrig, så det kommer starta i januari.

Likes

Comments

View tracker

Hallå hallå, sitter på jobbet som vanligt. Slutar halv 6 idag så har inte så långt kvar nu. Har varit väldigt lugnt idag vilket är skönt! Idag kom chefen med en lapp om att jag får en tjänst på 50%, vilket jag är enormt tacksam över! Men måste lämna besked på måndag och vet inte riktigt hur det blir med Norwegian än.. Får se hur allt det här löser sig!

Likes

Comments

Hallå! I helgen har det inte varit en lugn stund. Lördagen var det kalas för Fiona som har blivit 6 år, sen tvättade städade och lagade jag mat resten av dagen. Ingen sömn fick jag heller eftersom min granne hade fest till 1.30 på natten igen!?!? Så nu är det dags att ta tag i det, jag har stått ut i 3 år med att han festar till 4.30 så jag inte kan sova men nu får det faktiskt vara nog...
sen idag ringde klockan 6.20. Jag, Emil, Svea och Fiona åkte till Stockholm för han skulle kolla på en båt. Vi gick på museum och käkade på olearys. Riktigt kul! På vägen hem höll jag på att somna flera gånger, nu ligger jag i soffan och kollar på amerikansk football. Ska nog snart sova, är då sjukt trött.

Just ja, Angelica om du läser det här, jag måste till barnmorskan igen 😂😂 kanske är dags att jag flyttar in där??

  • 19 readers

Likes

Comments

Hej på er! Nu är jag tillbaka i Dalarna igen. Åkte ner efter jobbet till Louise i onsdags vid 5tiden. Vi klev upp vid halv 7 på torsdagen så gjorde vi oss i ording, körde Louise till skolan och sen var det bara att åka vidare mot Arlanda. Vid ingången mötte jag två andra tjejer som också skulle på intervjun så tog sällskap med dom. Det började klockan 9 med att Norwegian höll en presentation i ca 1 timme och sedan höll OSM Aviation Sweden sin presentation. Dom berättade hur det var att vara flygvärdinna, hur man skulle se ut, tider, hur det var uppe i luften osv. Jag måste säga att det inte är ett "lätt" yrke, eller som OSM sa: det är inte ett yrke, det är en livsstil. Men tänker inte ge up för det.

Efter det hade vi en gruppövning (på engelska). Vi fick ett papper som v skulle läsa igenom och sedan dskutera. Gick väl sådär.. Sen var det dagts för den "riktiga" intervjun. Den gick bra faktiskt! Så nu är det bara att hoppas att dom ringer och berättar glada nyheter istället för dåliga.

Likes

Comments

Idag är det ÄNTLIGEN fredag! Började 7 i morse och slutar klockan 11. Då ska jag åka hem och slänga in tvätt i tvättstugan. Har ett berg bokstavligen! Bokade den till 10 ikväll, ska inte ha ett plagg kvar att tvätta haha. Sen ska jag åka och hämta julpynt hos mamma och pappa och ja ni hörde rätt, EN GRAN. Finns inte en chans att jag väntar till 23 eller när man nu tar in den. Ska även hämta pynt i från förrådet. Så jag ska mest pynta, städa och tvätta idag. I morgon ska jag till Borlänge och handla lite saker som jag behöver, ska även handla mat så jag slipper göra det sen. Jag lovar, det komemr komma en bild på granen!

Likes

Comments

  • 60 readers

Likes

Comments

Hallå! Idag jobbar jag 7-11 och efter det så ska jag in på Ikea och kolla lite. Angelica slutar 11.30 så hon ska följa med mig, blir kul! Efter det ska jag träna och handla sen blir det att laga massa mat resten av dagen. Jag orkar inte stå och göra det varje dag (lat som man är) så då fixar jag allt idag så det är klart!

Alla papper börjar bli klara inför intervjun också, känns skönt! Bara att vänta på att ett arbetsgivarintyg och brottsregister ska komma på posten sen är allt klart. Hoppas hoppas hoppas att den här intervjun går bra, vill så gärna ha det här jobbet!

  • 66 readers

Likes

Comments

Just ja! Gissa vad? Den första December ska jag på en jobbintervju. Men det är inte vilken intervju som helst, utan till mitt DRÖM JOBB. Alltså jag vet inte hur jag ska beskriva min lycka!? Jag har ju sökt massa job (som flygvärdinna) hos Norwegian och SAS. Dom har tackat nej VARJE gång. Trodde verkligen inte att jag någonsin skulle ens få chanson till en intervju.. tills igår. Då ringed det en tjej från Norwegian och sa att jag skulle få komma på intervju den första December på Arlanda. Alltså jag är så sjukt glad!!! Nu har jag två veckor på mig att få ihop alla dopkument jag måste ha med mig, skapligt mycket kan jag säga... Måste in på kupolen och köpa en ny pennkjol som jag tänkte ha på mig på intervjun, sen ska jag vidare till bilioteket I Hedemora och kopiera mitt pass. Nu är det bara att ladda I två veckor och hoppas på det bästa. Tror dock att det kommer gå bra för även om jag inte vet vad dom kommer fråga under intervjun så vet jag att jag komemr ha svar på frågorna, eftersom jag vet att det här är något jag verkligen vill.

Dagen börjar kl 9 på Arlanda med en "föreläsning" om OSM Aviation och sen en om Norwegian. Vi ska bli indelade i grupper och lösa en uppgift i en time och sen ska vi få ha en intervju själva. Är så taggad!

Likes

Comments