Header

Äntligen! Nu har jag lite nyheter om aupirandet. Idag ringde en tjej från kontoret och berättade vad vi skulle göra, hittills så har vi "bara" aktiverat mitt konto. Och nästa steg är att dom överför mina gamla uppgifter så jag kan gå in och ända/lägga till saker. Efter det kommer dom ringa min värdmamma och sen är det bara att vänta. Trots att det bara är ett konto som jag kan logga in och ut på så är det så otroligt kul! Nu är det verkligt att jag ska åka igen. Det här kan jag leva på ett bra tag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 7 readers

Likes

Comments

  • 7 readers

Likes

Comments

Igår hände det inte så mycket. Var bjuden på lunch hos Anna och sen hade jag tvättstugan resten av dagen. Var bara low key

  • 40 readers

Likes

Comments

Dagen började 6.30. Både jag och Elin vaknade före larmet som var ställt på 7. Gick upp och åt frukost/fixade oss sen drog vi mot Romme. Hämtade all utrustning och passet. Vi hade bokat express någon dag innan så inga köer behövde vi stå i vilket vag såå skönt! Vi åkte från 9-15.00. Efter det var vi skapligt trötta, var meningen att vi skulle gå ut men blev bio istället sen la vi oss vid 10 och somnade direkt!

  • 41 readers

Likes

Comments

Jobbade 7-11 sen åkte jag till Anna och hängde där ett tag. Skulle hämta täckisar inför slalomen på lördagen.

  • 40 readers

Likes

Comments

På lördag ska jag och Elin och slalom i Romme Aplin. Ska bli så kul! Vi har pratat så länge om att vi ska åka skidor, tror till och med att vi började prata om det i USA. Så nu har vi bokat utrustning och pass så på lördag bär det av! Nu får man ju bara hoppas att vi tar oss igenom dagen utan några brutna ben eller andra skador, men det ska ju inte vara så svårt eller hur?

  • 64 readers

Likes

Comments

God morgon!

Idag vaknade jag 6.20 och var pigg som bara den! Gick upp och tog två Burn sen tog jag mig ut på en 5k promenad men sprang mest och det var såå skönt! Perfekt väder. Och snacka om att man svettas av dom där pillren, älskar dom! Kom hem för ett tag sen och nu käkar jag frukost och kollar på catfish.

Har köpt ett nytt bröd som jag äter till frukost och det är supergott. Poteinbröd, köpt på Hemköp. Man blir väldigt mätt på det.

  • 65 readers

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag jobbat 8-14.30 och sen har jag tränat. Passade på att handla lite grönsaker och kyckling också. Köpte en hel varm kyckling, så gott! Åt lite kyckling, sugar snaps och en halv avokado. Riktigt gott! Nu kollar jag på tv och skriver lite här och mailar med en kompis. Ska snart göra lite kvällssnacks som jag ska äta till Dr Phil. Riskakor med kalkon på, mums! På tal om inget, jag har ju sökt massa jobb eftersom jag är lite smått trött på mitt nuvarande men kände idag att det bara blir krångel att byta jobb. Jag ska ju ändå säga upp mig om 7 månader, ja jag vet det är typ en evighet dit men jag kände att det var bäst så. Ska ju få lära mig kundservice på jobbet också så då blir det ju lite nytt. Börjar den utbildningen på måndag.

Har inget nytt att berätta om aupairandet, tyvärr, berättar dock när jag har!

Likes

Comments

I morse gick jag upp 6.30 och tränade som vanligt. Efter det blev det en dusch och sen varvade jag ner med 3 avsnitt av Empire och kaffe. Jobbade 13.30-17.30 och den hem till Emil och käkade hemmagjord pizza. Nu kollar jag på dr Phil och har städat hallen+badrummet. Måste lägga mig i tid idag eftersom jag ska upp 05.10 i morgon. Ska köra Svea och Fiona till skolan vid 6.30 och Emil åker till jobbet 5.30 så det blir en lång dag! Som tur är jobbar jag ju bara 8-12. Efter det måste jag in på kupolen och byta en bh sen hem och tvätta.

  • 105 readers

Likes

Comments