I morse vakande jag och mådde inge bra alls! Har ont i halsen, huvudet så ställde in träningen idag och vilar upp mig nu innan jobbet. Börjar 13 och slutar 18. Och vad är det för väder ute egentligen? Vill INTE ha nå mer snö. Nu ska jag börja göra mig i ordning och sen tänkte jag åka till farmor.

  • 20 readers

Likes

Comments

God morgon! I morse väckte min fitbit mig vid 6.30 men när jag kollade ut genom fönstret och snö då gick jag tillbaka och l mig i sängen och lyssnade klart på min pod. Jag kände att jag måste ut ändå, lite snö skadar inte så snörade på mig springskorna och tog mig ut på en promenad i stan på 3,5km. Har duschat, käkat frukost och nu sitter jag och kollar på catfish och dricker kaffe. Älskar sånna här dagar! Idag jobbar jag 13-18 och 18-21 är det möte på jobbet så kommer nog inte vara hemma förens 10 ikväll. Ser inte fram emot det men jag måste ju..

  • 20 readers

Likes

Comments

Alltså okej måste bara säga att det här är så konstigt. Jag sa ju tidigare att jag var så jäkla trött och var på dåligt humör, efter min springtur på 6km så var jag som en ny människa. Trots att jag var helt slut och knappt orkade tänka så orkade kroppen ta mig runt 6km och sen köra styrka när jag kom hem. Och KU är jag piggare än någonsin? Helt sjukt va kroppen klarar av. Fast det här kanske är en uppenbar sak, vad vet jag? Har ju aldrig sagt att jag är smart heller

  • 20 readers

Likes

Comments

Idag är det som sagt måndag. Veckans segaste dag och kanske tråkigaste. Började jobba klockan 8 och skulle sluta 13 men fick förlängt till 14.30. Är så trött idag och vet inte varför så det tog emot att stanna. Efter jobbet ska jag träna och det känner jag inte alls för att göra men tänker göra det ändå. Har inget bättre för mig ändå. Är som sagt så himla trött idag, hatar känslan av att vara trött. Får nästan panik av det.. så ska faktiskt bli lite skönt ändå att komma ut på en promenad i skogen och slippa alla människor runt en. Det behövs ibland. Jaja det är inte bara dåliga saker som hänt, fick ett mail av Cultural Care idag som gjorde mig så glad (i ca 10 min sen insåg jag att jag var trött igen och blev på dåligt humör) men vad det handlade om berättar jag en annan dag. Nu ringer det på här så kan inte skriva mer!

  • 23 readers

Likes

Comments

Jag har börjat kolla på en ny serie, O.J Simpson vs the people. Jättebra och spännande! Handlar om OJs rättegång för mordet på Nicole Brown och hennes kille. Har sett halva första säsongen och är helt fast! Rekommenderar den starkt!

  • 41 readers

Likes

Comments

Hej på er! Idag jobbade jag 8-12. Chefen satt med några av oss och lyssnade lite. Var så himla nervös innan men det gick superbra! Fick jättemycket beröm (vilket känns så bra) och hon tyckte jag var bra på engelska, också kul att höra! Fast det vet jag ju redan höhöh..
Efter jobbet gick jag in på Lager 157 och köpte mig ett par jeans och en T-shirt. Sen drog jag vidare till Ikea och hämtade ett bord till Petra.

Drog hem och käkade lunch och snörade på mig springskorna och träningskläderna sen vidare mot Petra för att droppa bordet. Blev kvar en stund och snackade om våra planer för min semester i USA så nu är jag taggad till max! Sen åkte jag vidare och tog en promenad/jogg på ca 1 mil. Såå skönt och underbart fint väder måste jag säga, vår luktade det också!

Nu ska jag käka jordgubbar och vaniljkvarg och kolla på serie!

  • 50 readers

Likes

Comments

Sedan i fredags har jag mailat med min värdmamma. Hon berättade lite om deras hund som tagit bort en tumör på benet och berättade lite om barnen. Det bästa av allt är att nu vet jag när jag ska åka! Menar ju såklart inte att jag har ett datum och tid när planet lyfter (även om jag önskar det) utan att jag ska åka någon gång i början av december. Mest troligt blir det 4 december då cultural care flyger iväg ett gång aupairer på söndagar/måndagar. Eftersom jag får åka 1 december så siktar jag på 4. Håller tummarna! Men det är ju som sagt 10 månader kvar.. men en rolig sak att berätta iaf!

  • 51 readers

Likes

Comments

I helgen hände det inte så mycket. Blev mest att slappa bara och det var så skönt. Är fortfarande trött och jag känner att jag bara vill hem och slänga mig på soffan! Men slutar 18 idag så får stå ut i 2,5 h till..

  • 53 readers

Likes

Comments

  • 65 readers

Likes

Comments

God morgon! Idag tog jag sovmorgon till 8 och sen gick jag på en promenad. Har nyss duschat och sökt jobbet så nu kollar jag på American horror story medansvar håret torkar. Jobbar 13.30-17.30 idag. I morgon börjar jag 7 och sen är det äntligen helg igen! Då ska jag inte göra någonting! Vilket jag ser väldigt mycket fram emot kan jag säga.

  • 72 readers

Likes

Comments