Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

Hej!

Sitter på jobbet som vanligt och har tråkigt.. Började 9 i morse och slutar 17.30. Jobbar 8 timmar hela den här veckan utom i morgon. Ska ha intervju med Aupair in America, är ganska nervös fast att jag har gjort det förut! Tog ut 2 timmars komp så jag hinner äta och förbereda mig mentalt. Men det ska gå nog bra. Det enda jag vet är att vi ska mötas på kupolen och att jag ska ha med mig min dator. Mer om det i morgon!

Idag slutar jag som sagt 17.30, efter det ska jag in på ICA och handla med mat hem. När jag kommer hem ska jag laga mat och duscha sen blir det nog att gå och sova. Kanske tränar lite innan också!

Likes

Comments

Hallå!

Nu är det snart dags att sova, börjar bli ganska trött. Idag har jag hunnit med ganska mycket, känns det som iaf? Tvättat, laga matlådor, städat och varit ute på en 12km promenad. Det bästa jag gjort, var såå skönt!
Det bästa med helgen är nog att jag har städar ur hela garderoben och lagt allt i ordning. Dammsuga, lagt undan vinterkläder och dyl. Känns så skönt att ha ordning på allt. Det är ett måste för mig. Nu på kvällen har jag kollat på film, Get out & Hidden figures. Jättebra var dom!

Veckan som kommer jobbar jag 8 h varje dag, känner mig slut i huvudet bara av att tänka på det... men men måste man så måste man.

På onsdag efter jobbet ska jag på intervju för aupairandet, kul va?

  • 14 readers

Likes

Comments

  • 38 readers

Likes

Comments

  • 40 readers

Likes

Comments

The chainsmokers - My type
Lady Gaga - The cure
Tove Lo - Not on drugs
Tove Lo - imaginary friend

  • 41 readers

Likes

Comments

Dagen började som sagt med en power walk/jogg på 6,5km. Så skönt att börja dagen så! Frisk kylig luft i lungorna, underbart. Efter det så drog jag mig hemåt och körde lite squats och så, stretchade och åt en god frukost. Dom frågade även på jobbet om jag kunde komma tidigare. Det är bara 30 min tidigare men känns ändå som enormt mycket tid. Jaja det är väl bara att göra det. Längtat redan till i morgon när jag får ge mig ut igen!

  • 46 readers

Likes

Comments

Idag har varit en rolig dag, hängt med Louise tills klockan blev 4. Nu kollar jag på tv och ska snart lägga mig och läsa i min bok. I morgon börjar jag 11.30 så blir att gå upp 6.30 och springa. Längtar verkligen tills det så jag får göra av med lite energi!

  • 49 readers

Likes

Comments

Idag är det sista lediga dagen. Har varit så skönt med långhelg. Nu känner jag mig inte stressad längre och huvudvärken är borta. Nu kan man äntligen slappna av riktigt. Just nu sitter jag och kollar på The Office och väntar på Louise.

  • 48 readers

Likes

Comments

Hallå!

Idag är det tvätt och städ som står på listan. Har städat hela lägenheten och slängt flaskor. Tvätten hänger på tork och har handlat för 2 veckor framåt! Finns inget bättre än att vara produktiv. Just nu sitter jag och kollar på The Office medans maten står i ugnen. Efter jag käkat ska jag hämta upp lite tvätt och sen åka till tjärnan och fixa med min dator. Har även hunnit ut på en 7km promenad i morse så nu är kroppen ladda med energi.

  • 52 readers

Likes

Comments