Header

Nu ska ni få höra!

Det här är två människor som jag ser upp till väldigt mycket. Dom är enastående föräldrar, världens bästa syster och den bäst svågern du kan tänka dig, men tro mig han vet hur han ska reta gallfebern i en...

Dom är så perfekta för varandra och man har beyond kul med dom. Dom har två perfekta barn som dom har uppfostrat på det bästa sätt man kan tänka sig. Kommer bli väldigt tråkigt att åka ifrån dom så länge men dom är bara ett samtal ifrån. Dom här två kan man alltid räkna med och då menar jag verkligen alltid!

Det är inte alltid man uppskattar allt och alla man har runt sig, det är något man borde ta sig tid att göra varje dag! På bilden ser ni två otroligt fina personer som jag är enormt tacksam över att ha i mitt liv. Båda unika på sina sätt som tillsammans blir den perfekta mixen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 33 readers

Likes

Comments

  • 39 readers

Likes

Comments

  • 43 readers

Likes

Comments

  • 46 readers

Likes

Comments

  • 54 readers

Likes

Comments

Nu har det löst sig med hälsoundersökningen. Ringde Dala vård & vaccin, och dom kunde fixa allt som behövs. Dom ska fixa dom första två doserna av hepatit vaccinet också.ä så får jag ta sista dosen i på plats i USA. Superbra service och trevlig personal, om ni ska göra en hälsoundersökning så gör den där! Det kostar 1250kr sen extra för hepatit vaccinet.

Eftersom jag har 4 månader kvar bara (fatta, 4 månader. Det är ju ingenting!) så har jag börjat fixa lite smått som behövs. T.ex när man ska fixa sitt visum så behöver man ju ett visumkort. Det har jag gått till en fotoautomater så det är avklarat. Skrivit ut alla blanketter till internationella körkortet. Ja det var nog allt men sånt som tar tid när man väl ska göra det. Framförhållning is my thang

  • 55 readers

Likes

Comments

  • 63 readers

Likes

Comments

​Hej!

Godmorgon! 

Måste bara säga att få en hälsoundersökning för att åka som aupair verkar vara näst intill OMÖJLIGT, iaf här i Dalarna. Har ringt Långshyttans ​vårdcentral, dom hade slutat med det och hänvisade mig till Borlänge Läkarhus. Dom ringde upp mig i morse och ni kan ju gissa vad dom sa? "...nej tyvärr gör vi inte sånna längre..." och hänvisade mig till Dala vård och vaccin i borlänge. Att bli hänvisad hit och dit är så jobbigt.. Ska ringa dom på min rast och höra, på deras hemsida stod det att dom utför friskvårdsintyg för utlandsarbete så vore väl själva fan om dom inte kan.

Skrev inte det här för att "hänga ut" vårdcentralerna jag ringt, utan förhoppningsvis hjälpa någon som kanske läser detta och är från samma stället att inte slösa dyrbar tid på att jaga vårdcentraler! Dom är säkert mer än bra på det dom gör. 

För att avsluta inlägget med en annan sak, ikväll ska jag skypa med familjen från Wisconsin kl 22. Får se hur det går!

  • 64 readers

Likes

Comments

Hej!
Igår på kvällen fick jag ett mail av en värdfamilj som bor i Milwaukee, Wisconsin. Dom har tre barn. Mamman skickade ett låååångt mail med massa frågor och info om sig själva. Dom har haft fyra aupairer och letar efter någon som kan komma i januari. Vi har inte bestämt någon skypetid än men det kommer nog.

  • 66 readers

Likes

Comments

Hallå!

Sitter i skrivandets stund på jobbet. Slutar klockan 17.00. Blir hem att äta och byta om till träningskläder sen ut och rensa huvudet. Jag tänker så otroligt mycket på allt hela tiden så att vara ute i skogen och svettas gör mycket för mig. Var ut 6km i morse, kan verkligen inte få nog!
I morgon efter jobbet ska jag och Louise ut och käka på pinchos, har väldigt höga förhoppningar! Det var en liten update för idag.

  • 69 readers

Likes

Comments