I morse gick jag upp halv 7 och tränade i 1 timme. Nu äter jag frukost och kollar på The Office. Idag ska jag jobba och sen blir det nog att ladda upp för att Anna kommer och jag ska va med ungarna!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

Spenderade helgen med Louise. Åkte ner på lördag morgon och kom hem runt klockan tre idag. Vi har varit på Ikea, Mall Of skandinavia, kollat på film och bara haft det trevligt. Finns inget bättre än att umgås med den människan! När jag väl tagit mig hem så har det bara varit en tvätt och städ dag. Nu är lägenheten fin igen och snart är det dags att sova, klockan ringer 6.40 i morgon, träna blir dagens första aktivitet. Börjar 13.30 men morgonpigg som man är så lär man ju utnyttja det till fullo!

  • 19 readers

Likes

Comments

Den senaste tiden ha varit så jobbig. Närmare bestämt sen jag kom hem från min resa till USA. Det var först då jag faktiskt insåg hur mycket jag saknar allt där. Saknar mitt liv jag hade där, jag var en helt annan person. En bättre människa på alla sätt som går. Saknar att vakna vakna och höra barnen springa runt på övervåning och fråga vart jag är. Saknar att sova i min säng med lila silkeslakan och blommiga påslakan. Eller hur jag varje dag längtade att få åka hem och skypa med Louise efter jag släppt av barnen vid skolan. Kanske inte låter dom speciella saker men det är sånna där små saker som betyder så otroligt mycket. Varje dag tänker jag på det, varje dag. Känns som att jag blir mer och mer deppad för varje dag som går. Jag försöker göra saker så jag slipper tänka på det, men ibland går det bara inte. Jag är ett perfekt exempel på någon som ältar saker i huvudet tills man inte orkar mer. Eftersom hösten är här, kallt och grått så kan ju allt det här kännas värre på grund av det. Vilket jag hoppas på, för om inte så kommer jag inte stå ut.

Det är sjukt hur stor betydelse en plats, en person/personer och ett beslut kan ha för en människa.

  • 26 readers

Likes

Comments

God morgon!
Vaknade 6.30 och tog mig ut på en promenad. Tog en dusch när jag kom hem och nu äter jag frukost och kollar på tv. Ringde blodcentralen och fick tid 14.50 i morgon. Var ett bra tag sen jag gav blod nu och hoppas jag får göra det den här gången! Annars så ska jag jobba idag bara, inget speciellt på gång.

  • 31 readers

Likes

Comments

  • 32 readers

Likes

Comments

​Ända sen mitt år i USA slutade har jag och Meredith pratat om att jag ska komma tillbaka och jobba hos dom igen. Men såklart ska ju alla aupair firmor ha en regel att man måste vara hemma 2 år innan man får åka igen. Så igår fick jag ett mail om att hennes nuvarande au pair åker hem i Augusti 2017 och att om jag fortfarande vill (självklart!?!?) komma till dom så får jag det. Så vi bestämde att om vi kan få Cultural Care att gå med på att jag får åka i Augusti vilket skulle vara grymt, så flyttar jag till Arlington igen men går det inte så flyttar jag i December 2017. Det är ju självklart väldigt lång tid kvar tills dess men jag är så taggad på det! Jag hoppas verkligen att tiden går lika fort som den gjort!

Likes

Comments

Hallå!

Har börjat sent varje dag den här veckan så börjar dagen med en promenade på 5 km. Så skönt med frisk frosting luft i lungorna! Det är soligt och kyligt, blir inte batter än så tror jag? Efter det åkte jag hem och åt frukost framför några avsnitt av The Office. Åt ett kokt ägg, fil med pumpafrön och kokos och såklart, kaffe!

Nu sitter jag på jobbet, längtar tills jag slutar så jag får åka hem och göra mina bönbiffar!

Likes

Comments

God morgon! I morse vaknade jag 6.30. Gick upp och åt frukost och drack lite kaffe sen drog jag på träningskläderna och tog en powerwalk på 50 min. Nu har jag duschat och städat ordning lite här hemma. Kokar kaffe och kollar på the office, sen ska jag började göra mig i ordning och käka sen blir det att jobba resten av dagen.

  • 55 readers

Likes

Comments

Hallå! Det har inte hänt mycket sedan sist. Jobbar på och försöker hålla mig sysselsatt efter jobbet. Ända sedan jag kom hem har jag inte mått superbra kan jag säga. Hade jetlag i en vecka och sen blev jag förkyld, när det äntligen gav sig så var jag helt slut i kroppen överlag. Kan ju vara kosten sol förstört det för mig. Innan jag åkte tränade jag varje dag och åt sallader och, då mådde jag riktigt bra faktist och efter redan så blev det inte samma flow och jag kom ur den rutinen så tror att kroppen tar stryk från det. Men är påväg tillbaka!

  • 55 readers

Likes

Comments