Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 1 Readers

Likes

Comments

vad år du till frukost idag? Två äggmackor och en mandarin

vad stör dig idag? Människor som glor på gymmet..

vad gör dig glad idag? Jason

när grät du senast? För någon dag sedan

vad längtar du efter just nu? Tills Louise kommer hem

vad ser du mest fram emot denna vecka? Att utbildningen ska vara klar!

  • 14 Readers

Likes

Comments

Hej!

Veckorna rullar på som vanligt i racerfart. Har inte gjort så mycket sedan sist. Gymmat/simmat och jobbat. På måndag ska jag utbilda mig i en ny växel här på jobbet med ca 40 företag, känns lite onödigt eftersom jag ska sluta snart om du frågar mig men det är väl bara att tacka och ta emot? Idag jobbar jag 9.30-18 och eftersom det största företaget i den här växeln har slutat så kommer det typ 10 samtal i timmen. Det är sååå långtråkigt men ändå skönt. Efter jobbet ska jag bara hem och ta det lugnt. Kanske ut och gå, det var ett tag sen jag gjorde det sedan jag började gymma. I morgon ska jag upp kl 6 och gymma/simma, det tar emot kan jag säga!

En liten uppdatering ang aupairandet:
* Har fått information om vilka jag reser med till usa samma dag, det är 1 tjej så länge men hon flyger från köpenhamn så det betyder att jag ska flyga själv! Läskigt, men som sagt så hinner det nog komma fler.
* Skandinaviska institutet ville ha med min blogg på deras hemsida så förhoppningsvis kan ni hitta den där snart, ni får hålla utkik! :-) http://www.scandinavianinst.se/au-pair/usa/reseberattelser-och-bloggar/

  • 36 Readers

Likes

Comments

And I'm not gonna tell you that I'm over it
'Cause I think about it every night I'm not sober, and
I know I keep these feelings to myself
Like I don't need nobody else
But you're not the only one on my mind

If I'm being honest  • 42 Readers

Likes

Comments

Hej!

Igår gjorde jag min hälsoundersökning och allt såg bra ut, skönt! Nu börjar det mesta bli klart inför att resa. Jag har även fått ett datum, 8 januari åker jag. Känns så otroligt sjukt att jag snart ska flytta tillbaka.. man tror det nästan inte. 

Pratade med familjen igår på skype, känns så otrolig bra varje gång man pratar med dom. Det känns verkligen att jag gjort rätt val! Nästa gång vi ska skypa blir i oktober.

Idag jobbar jag 14-18 sen ska jag bara hem och ta det lugnt/kolla på film. var uppe vid 7 i morse och tränade så kommer nog vara ganska trött mot förmiddagen och om det ringer på som vanligt på jobbet så lär man vara helt slut i huvudet, som vanligt. Har även börjat spåna på ett gymkort i vasahallen. Onödigt kanske med tanke på att jag flyttar i januari men jag orkar inte ut och springa i snö och kyla, då är jag hellre på gym och eftersom man kan köpa månadskort där så får det bli så! Men det ska jag fixa senare den här månaden.

  • 68 Readers

Likes

Comments

Hej!

Idag jobbar jag 14-18. Det börjar äntligen lugna ner sig med samtalen. Idag blev det ingen träning eftersom jag var tvungen att ta mig till Borlänge till 10.30 för PPD och Twinrix vaccin. Efter det strosade jag runt på IKEA, köpte lite alkohol till ikväll (ska bara dricka några öl medans jag städar, kul liv va?) och smink till Petra! 

När jag slutar ska jag som sagt städa och dona hemma, i morgon blire det att träna, tvätta och lite roligheter mot kvällen men mer om det i morgon! 

Måste bara säga en sak som gjorde min dag! I morse innan jag åkte till Borlänge så svängde jag förbi i tjärnan och när jag kliver innanför dörrarna står pappa, mamma och Emil och skriker och skrattar och är så glada. Man kan ju inte annat än bli glad när man ser det? Vilka underbara människor

  • 81 Readers

Likes

Comments

Igår torsdag fick jag frågan, "would you like to be our aupair?" och självklart sa jag JA. Så den 27 december tar jag mitt pick och pack och flyttar till en stad som heter Ashburn och ligger i Virginia. Det är ca en 40 minuters bilfärd från min gamla värdfamilj så kan hälsa på titt som tätt om jag vill det.

Okej så nu ska jag berätta lite om dom. 
Familjen består av en pappa, mamma, hund och en lite pojke som kommer vara 2.5 år när jag kommer. 
Dom bor i en så kallad "suburb" där alla hus ser lika ut. Så mina dagar kommer vara 8-17, på förmiddagen kan vi leka med bilar som han älskar eller gå till en park. Det var gångavstånd till parkerna. Jag ska fixa lunch och han tar fortfarande naps så han sover i stort sätt hela eftermiddagen. Vaknar runt 4 och äter ett snack sen leka i ca en timme. 

Kommer bli riktigt bra känner jag! Längtar tills jag ska åka man samtidigt inte för vill inte lämna familj och vänner en gång till för hur stark man än är så är det INTE lätt. 

Det var iaf en liten kort presentation om dom!

  • 140 Readers

Likes

Comments

Nu ska ni få höra!

Det här är två människor som jag ser upp till väldigt mycket. Dom är enastående föräldrar, världens bästa syster och den bäst svågern du kan tänka dig, men tro mig han vet hur han ska reta gallfebern i en...

Dom är så perfekta för varandra och man har beyond kul med dom. Dom har två perfekta barn som dom har uppfostrat på det bästa sätt man kan tänka sig. Kommer bli väldigt tråkigt att åka ifrån dom så länge men dom är bara ett samtal ifrån. Dom här två kan man alltid räkna med och då menar jag verkligen alltid!

Det är inte alltid man uppskattar allt och alla man har runt sig, det är något man borde ta sig tid att göra varje dag! På bilden ser ni två otroligt fina personer som jag är enormt tacksam över att ha i mitt liv. Båda unika på sina sätt som tillsammans blir den perfekta mixen

  • 178 Readers

Likes

Comments

  • 184 Readers

Likes

Comments