Idag har jag hängt med Emil och ungarna hela dagen. På eftermiddagen bowlade vi sen kollade vi på film. Nu är jag så trötta jag ska nog lägga mig. Har mycket att göra i morgon!

  • 35 readers

Likes

Comments

Snart kommer mina nya skor!

  • 42 readers

Likes

Comments

  • 61 readers

Likes

Comments

God morgon! Skulle sätta larm idag på kvart över sjuk, kan ju säga att jag stängde av det och sov till halv nio.. det är -16 ute så kände inte att det var så lockande att gå ut. Men nu har jag käkat frukost (äggmacka med avokado istället för smör) och ska göra mig i ordning så tror jag gör ett försök ändå!

  • 77 readers

Likes

Comments

Alltså jag kommer ju bli pank?? Jag upptäckte idag att jag måste köpa kurslitteratur för över 1000kr, endast för att användas i 20 veckor och sen aldrig mer... man blir bra förvånad ibland men det är sånt man får ta. Kursen drar igång nu den 16 januari och första uppgiften ska in redan den 30e!? Har inte ens Word på datorn, bra planering va? Jag som alltid har allt planerat in i minsta detalj, men ibland så lär man chocka sig själv. Idag har jag jobbat och sen fixat matlådor. I morgon ringer klockan redan vid 7 för då ska det tränas på morgonen och sen ska jag äta den godaste frukost ni kan tänka er, ska visa en bild i morgon. Resten av dagen ska jag jobba och sen ska jag ladda för middag på Olearys och utgång på liljan på fredagen med världens bästa människor. Men hur som, nu ska jag bädda ner mig och lyssna på musik och försöka få lite sömn innan jag ska upp!

  • 78 readers

Likes

Comments

Då var vi äntligen inne på 2017. 2016 har varit ett bra år men samtidigt det jobbigaste året. Det bästa är att jag har insett vilka människor som är värda att lägga tid och energi på. Vilka som är riktiga vänner och vilka som man bara ska spola. Jag har insett att man ska vara nöjd med sig själv, oavsett hur man är som person eller hur man ser ut kommer det alltid finnas personer någon man jämför sig med. Det kommer alltid finnas människor som inte tycker om en, och det är en viktigt sak att komma ihåg. Oavsett vad så är det omöjligt att vara omtyckt av alla så lägg inte ens ner tid på att försöka. Man ska vara tacksam över att man är frisk. Jag har inte ens så mycket som ett hål i tanden, det är något man väldigt sällan tänker på. Det ska jag börja göra för helt plötsligt kan det vända och då sitter man där och gnäller. Jag donerar blod och är stamcellsdonator, har jag möjligheten att rädda någons liv så ska jag göra det. Jag har också insett att oavsett vad så har jag en sån grym familj. Alla har sina problem men när vi är tillsammans så har vi så otroligt kul, något jag märkte på julen. Skulle inte byta det mot något annat. Sen har vi ju såklart Louise, den människan är den bästa och otroligaste människan jag någonsin känt. Hon är den som har alla egenskaper en kompis ska ha men ändå lyckas ha en extra guldstjärna i kanten.Tack 2016 för allt du har lärt mig och fått mig att inse, nu tar jag emot 2017 med öppna armar och en bättre inställning. Det blir vad man gör det till.

  • 84 readers

Likes

Comments

När klockan är 02.46, man har "sovit" i 1 timme och vi inte får checka in förens om ca 2 timmar

  • 98 readers

Likes

Comments

​Alltså hur sjukt är det inte att tide faktiskt flyger iväg? Det är 2017 om 3 dagar liksom? Det har gått mer än 1 år sen jag kom hem från USA men det känns typ som 6 mån?! Så sjukt. Hur som helst, nu sitter jag på jobbet, började 7 i morse och slutar vid 11. Då blir det att åka hem och fixa det sista inför resan. Pappa och mamma kör ner oss idag, blir en kort resa på bara 4 timmar totalt. Men såklart så har dom inte flyg som går direkt till Salzburg utan vi måste byta i Wien, men vad gör det? Nu ska jag väl fortsätta jobba, är väldigt lite folk som ringer idag men hoppas tiden rinner på ändå.

Likes

Comments

  • 104 readers

Likes

Comments

I morgon är det jul! Helt sjukt för det känns inte som det, kanske för att jul inte är lika kul som när man var liten. Vi ska fira hos Emil & Linda, så kul att vara där och det här året ska Anna, Micke och kidsen vara med också, wihoo! Nu sitter jag på jobbet och slutar 13.30. Då ska jag hem och göra I ordning äggen tills jul och ikväll ska vi hem till Klas och Marit och spela bingo, det blir kul!

Likes

Comments