Gårdagen spenderades i soffan med mängder av vatten, halstabletter och serier. Fyfan vad jag inte tycker om att vara förkyld. Idag ser nog inte så mycket annorlunda. Soffan och serier och kurera mig.

Hade planer på att gå till gymmet idag igen och träna men det kommer inte bli av. Dumma förkylning!!

Likes

Comments

Bilder från weheartit

Spenderat mer eller mindre hela dagen i soffan med flera koppar te, godsaker och film. Kände inte av halsen igår under träningen men när jag vaknade idag hade jag förjävla ont i halsen för att uttrycka mig korrekt. Har vart glad för att jag hållit mig frisk så länge men självklart var det min tur att åka på det ordentligt nu. Hoppas det är bättre imorgon.

Likes

Comments

Vaknade upp till världens mysigaste - SNÖ! Älskar verkligen snö och även om det är lite senare än önskar så är det ändå snö och ljust ute igen. Så skönt att slippa mörker och regn om så bara för en dag. Hoppas det håller i sig nuuu.

Likes

Comments

Bilder från weheartit

Drömmer om den dagen jag får inreda en hel lägenhet precis som jag vill ha det. Gamla vita trägolv, stora öppna fönster och öppen planlösning. Hålla det enkelt och stilrent med färgrika detaljer och trä, love it. Hade kunnat flytta direkt in i väldigt många olika inredningstidningar eller bilder som dessa ovan.

Likes

Comments

Klar nu efter en timma i trappmaskinen. Fyfan vad jag är trött och det känns oklart om mina ben kan bära mig hela vägen hem. De känns som spagetti men böjd att jag gjorde det och klarade hela timman! Nästa gång blir det lite enklare!

Likes

Comments

Börjar strax jobba men har en kort dag framför mig. Efter jobbet blir det en snabbis runda genom stan och sen till gymmet. Var riktigt sugen på ett konditionspass igårkväll så det är bara att göra det. Har otroligt dålig kondition och efter snack om att eventuellt springa Midnattsloppet är det hög tid att börja redan nu! 🏃🏼‍♀️

Likes

Comments

Har lunch nu vilket känns väldigt välbehövligt. Blev väckt av att butikschefen ringde och frågade om jag kunde ta öppningen vilket jag sa ja till såklart. Fick helt plötsligt väldigt bråttom och hann knappt med någon frukost..

Har någon eller några bilder från nyår som jag ska dela med mig av också tänkte jag men det kommer senare idag eller imorgon.

Likes

Comments

Började dagen med ett pass på gymmet. Det var riktigt skönt att komma tillbaka efter en ovälkommen paus på grund av mycket med jobb och julfirande. Kom hem till nyheten att vi skulle stå får efterrätten till morgondagens nyårsmiddag så blev direkt lite sökande vid datorn innan jag hittade en chokladmoussetårta som jag bestämde mig för.

Det blev en snabbis iväg till affären för att köpa alla ingredienser som behövdes och sen var jag igång. Det tog ett tag att veva ihop allt eftersom det är ett helt nytt recept för mig men nu är det klart. Hoppas bara att det smakar lika gott som bilden får det att se ut. Upp till bevis imorgon.

Vad har ni för nyårsplaner? :)

Likes

Comments

Köpte med lite bra-att-ha-saker från jobbet häromdagen. En liten liten necessär att ha i väskan, en ny träningsväsla samt ett stormparaply. Stormparaplyet ska vara väldigt bra och tåla bra med vind och inte vända sig ut och in. Känns helt rätt i ett regnig och blåsigt och jävligt Göteborg.

För tillfället håller jag på med tvätten här hemma. Det börjar bli lite akut nu men hade ingen tid i helgen med tanke på att det var julafton och så. Men snart är tvätten klar och då blir det nog en till tur till stan för ännu mer shopping.. Haha snart är lönen slut och januari är inte ens här än.. SHIT!

Likes

Comments

Haft rätt så påfrestande dagar på jobbet nu med mycket att göra och mycket folk. Det var ju 50% på allt i hela butiken i söndags och även i måndags så det var fullt ös från öppning till stängning. Har kollapsat i soffan direkt efter jobbet varje dag nu det sista. Så att få vara ledig till efter nyår känns underbart!


2017 here I come

Likes

Comments