Trivs som bäst vid havet. Passade på att svänga förbi hamnen innan jag körde till pappa och hans tjej på middag i fredags. Det var så härligt att bara andas in den friska luften och bara njuta i några minuter.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ser fram emot att smaka dessa nyheter i helgen. Har hört och sett mycket bra saker om de så ska bli spännande att prova själv. Håller tummarna!

Likes

Comments

Gårdagens konditionspass känns i benen och rumpan idag. Extra jobbigt att jobba på 4e våningen idag men vill verkligen ha bättre kondition så hoppas smärtan är värt det.

På tal om kondition ska jobbet ha någon stafett-grej i maj där man kan delta om man vill och springa 4 km. Hade vart riktigt kul tror jag så funderar starkt på att ställa upp. Då får ju träningen ett "riktigt" mål.

Likes

Comments

Hämtade precis ut detta paket. Som jag har väntat, nästan en månad. Hoppas verkligen innehållet är värt det. Mer bilder kommer men nu ska jag äta, duscha och sova efter 45 minuter och 1,7 mil på spinningcykeln.

Likes

Comments

Hade lite familj över på födelsedagsfika idag och bjöd på hemgjorda chokladcupcakes, mini cheesecakes med hallon och vit choklad samt macarons. Allting var väldigt uppskattat och jag kände mig väldigt nöjd med att jag klarade göra macarons. Har aldrig ens provat göra såna innan men det blev tipptopp! Nu har vi otroligt mycket rester i kylen och frysen att äta för resten av veckan.

Likes

Comments

Vaknade på helt rätt sida idag och mår underbart bra! Ser fram emot helgen som är fylld av bak på lördag och sen lite kalas på söndag.

Har också gått och kärat ner mig i Ed Sheerans nya platta Divide. Lyssnar inte på något annat och kan inte ens välja vilken låt jag gillar bäst. TOTALÄLSKAR HANS MUSIK!

Likes

Comments

Fyllde 23 i måndags och blev överraskad med ett besök på Mañana. Har velat äta där hur länge som helst men det har aldrig blivit av. Så att bli överraskad med ett besök där var klockrent.

Servitören visade oss till ett bord och jag tittade ner på ett bord för två och så skriker någon till precis bredvid så jag höjer blicken 10 cm och där sitter familj och vänner. De första orden som kom ur min mun var what the fuck?!

Åt och drack jättegott och hade en riktigt bra kväll med den närmsta familjen och några kompisar. Jag hade inte kunnat önska mig en bättre födelsedag.

Likes

Comments

Älskade pappa fyllde 50 i veckan vilket givetvis firades med mängder av kakor, tårtor och presenter. Är så tacksam för min pappa och att han alltid finns vid min sida. Han hjälper mig med allt och lite till och ger mig tips och råd även när jag inte vill ha det eller vill lyssna. Jag älskar min pappa så mycket och är så stolt att få vara hans dotter.
❤️❤️❤️

Likes

Comments

springer som vanligt på gymmet några gånger i veckan

fettisdagen bjöd på semla enligt tradition

jobbets internet låg nere på fredagsförmiddagen vilket resulterade i fredagsfika

sprungit lite mer på gymmet och har provat sambons thaiboxning en gång

lördag betydde frukost i sängen med scones

Likes

Comments

Från frukt igår till onyttigt idag, nästan. Jobbet bjöd på snacks för vi gjorde ett så bra jobb igår.

Inte så länge kvar på arbetsdagen nu och sen är det gym time. Vet inte vad jag känner för att träna idag men det står mellan kondition och axlar/armar. Lutar mer åt kondition då jag är så dålig på axlar/armar för jag är så klen i de muskelgrupperna... Oh well.

Likes

Comments