Frukt är livet. Bästa när sötsuget smyger sig på och är mycket fräschare än godis.

Likes

Comments

Måndag eftermiddag och hjärnan börjar bli lite trött. Tur är att det bara är 40 minuter kvar på jobbet och sen är det gymmet direkt. Det är jag faktiskt taggad på! Har kommit in i ett otroligt härligt träningsrus nu. Vill träna nästan varje dag och det är ju bara positivt för kroppen.

Likes

Comments

Gymmet klart för idag och inväntar att sambon ska bli klar med sitt. Gottar mig med Barebells supergoda proteinbar Caramel Cashew och en koffeinfri Nocco.

Ikväll blir det bara att slappa och ladda upp för en ny arbetsvecka!

Likes

Comments

Äntligen fredag och snart helg. Fredagsmötet börjar strax och jag är på riktigt bra humör idag! Allting bara flyter på med lätthet och det är en så go känsla!

Likes

Comments

ALLTSÅ VILKEN KILLE MAN HAR!

Hjärtat kom och hämtade mig efter jobbet i skjorta och kavaj med blommor och choklad. Han stannade till på min favoritindier, Tre Indier på Skanstorget, och hämtade upp middag innan vi åkte hem.

Hemma hade han dukat upp fint och ställt massa ljuslyktor i form av ett hjärta. Efter underbar mat åkte vi tillbaka till stan för att gå på bio. Vi hade biljetter till filmen Collateral Beauty. Jag fick välja och jag grät. Jag trodde inte den skulle vara så fin och så rörande.

Hade verkligen en så bra dag och är så tacksam för min underbara och vackra pojkvän. Jag älskar honom till månen och tillbaka flera gånger om.

Likes

Comments

Jobbat klart för idag och handlat lite mat för veckan. Sitter nu på klubben och väntar på att sambon ska bli klar med thaiboxninen. Hade några riktigt jobbiga kunder på jobbet idag men humöret är inte förstört för det.

Likes

Comments

/ tränat alla dagar denna veckan förutom i tisdags /

/ haft fullt upp med art lära mig allt nytt på jobbet och passade även på att öppna virusfiler /

/ lyxat i helgen med god mat och godis i soffan /

Likes

Comments

Jobbat hela dagen och planen var att åka till gymmet efter men är helt slut i kroppen. Efter tre dagar i rad så kan musklerna få vila en kväll och så kör vi imorgon igen. Woopwoop!

Likes

Comments

Haft en go helg med mys och träning. Satt inne hela lördagen så på kvällen var jag riktigt tjurig. Pojkvännen körde mig till gymmet strax innan 8 så jag fick bli av med lite ilska och energi. Hann se början på mello dock utan ljud.

Idag mötte jag upp två kompisar på gymmet och vi svettades rejält alla tre. Ingen är i toppform men kändes riktigt gött efter två timmar. Avslutade denna kväll med middag hemma hos pappa och hans sambo.

Nu är det sova så jag är redo för en ny jobbvecka!

Likes

Comments

Har varit väldigt frånvarande hela början av året men har haft en del med jobbet, ständig förkylning och ångest över att behöva hitta ett nytt jobb efter sista januari. Tacksamt har allting löst sig.

Jag började ett nytt jobb idag som känns så rätt.
Jag är äntligen fri från min förkylning.
Jag har skaffat mig min första tatuering och det är definitivt inte den sista!
Jag kan gå till gymmet och ta igen vad jag förlorade pga förkylningen.

2017 känns inte som ett så dåligt år ändå. Mycket har vänt sig till det bättre och jag mår fantastiskt bra just nu!

Likes

Comments