Var på gymmet strax efter 10 imorse och tränade lite rumpa och mage. Tränade rumpa och ben även igår så det var lite extra kämpigt men det gick ändå bra!

Åkte hem och åt lite lunch och sedan körde jag ner till pappa och hans sambo och gick med dom ut på promenad i vårsolen. Trodde det skulle bli en vanlig promenad men det slutade med en promenad på drygt 1,5 timmar och 9,2 kilometer. Känns ordentligt i benen nu, fyfaaan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Åkte hem till pappa och hans sambo efter jobbet och var ute och gick en timma runt i Kullavik innan vi lagade lite middag. Jag fick hjälp med deklarationen så nu är den inskickad och klar.

Nu myser vi i soffan till Greys med lite te och sedan ska jag köra hem och krascha i sängs. Är såååå trött!

Likes

Comments

Vi alla fick ett fint mail idag om att det fanns påskägg att hämta. Känns så kul att jobba på ett företag som bryr sig om sina anställda och fixar små saker som detta.

Likes

Comments

Om det är något som skriker vårkänslor för mig är det ändå tulpaner. Tycker de är så fina och jag vill inreda hela mitt hem med tulpaner. De finns i så många härliga färger och de påminner mig om allt som är fint, att ljuset och sommaren kommer. De påminner mig även om min mamma. Så länge jag kan minnas hade hon alltid tulpaner hemma. Även om jag saknar henne varje dag så kan jag inte låta sorgen och smärtan ta över. Jag måste leva och jag ska leva för oss båda.

Likes

Comments

Fruktansvärt dålig uppdatering nu det senaste men har verkligen glömt att skriva här. Haft fokus på mycket annat och intresset för mitt bloggande går verkligen i vågor... Nu hoppas jag på förändring i och med våren.

Likes

Comments

Fixade iordning min egna lilla brunch som belöning efter att ha tvättat och städat här hemma hela morgonen. Tycker såna små saker gör livet lite gladare.

Var på stan igår och shoppade lite nya grejer och njöt av vårvärmen! Hur skönt skönt är det inte med sol och vår och värme? ÄLSKAR DET. Bästa tiden på året är nog våren för allting blommar ut och vågar sig fram igen. Det är mer folk ute på gatorna, fler leenden och växterna blommar.

Likes

Comments

Tog en sväng förbi Gina Tricot igår efter jobbet och skulle kolla lite underkläder men hittade inget jag ville ha. Gick istället hem med denna snygga basic klänning. Enkel att slänga på sig på morgonen, stoppa fötterna i ett par ballerina och gå till jobbet.

Älskar kläder som är basic även om jag ibland tröttnar på att jag alltid känner mig så tråkig. Men enkla plagg med någon snygg detalj gör så mycket.

Likes

Comments

Trivs som bäst vid havet. Passade på att svänga förbi hamnen innan jag körde till pappa och hans tjej på middag i fredags. Det var så härligt att bara andas in den friska luften och bara njuta i några minuter.

Likes

Comments

Ser fram emot att smaka dessa nyheter i helgen. Har hört och sett mycket bra saker om de så ska bli spännande att prova själv. Håller tummarna!

Likes

Comments

Gårdagens konditionspass känns i benen och rumpan idag. Extra jobbigt att jobba på 4e våningen idag men vill verkligen ha bättre kondition så hoppas smärtan är värt det.

På tal om kondition ska jobbet ha någon stafett-grej i maj där man kan delta om man vill och springa 4 km. Hade vart riktigt kul tror jag så funderar starkt på att ställa upp. Då får ju träningen ett "riktigt" mål.

Likes

Comments