Skrev tidigare idag att jag kanske skulle gå på Petters föreläsning och det gjorde jag. Biljetterna var slut men som tur var fick jag och Katta tag på två biljetter. Är så glad för att vi fick tag på biljetterna för wow vilken föreläsning. Det är nog den bästa jag varit på! Såhär lyder beskrivningen om den :

I den här föreläsningen berättar Petter om sitt liv utifrån sin musik och nysläppta bok "16 rader”. Han förklarar hur hans kärlek till språket föddes genom hiphopen och hur viktigt det är att inspirera folk att hitta nya vägar så att de inte fastnar i samma spår.

Petter fick verkligen fram sitt budskap och det med väldigt mycket humor. Skrattade så många gånger under föreläsningen. Om ni någon gång får chansen att lyssna på denna föreläsningen så gör det!

Likes

Comments

Hej på er! Har varit väldigt dålig uppdatering här men det känns som helgen bara har sprungit iväg. Har inte gjort så mycket i helgen utan har tagit det ganska lugnt och varit ute ganska mycket då det har varit jättefint väder. Älskar att våren verkligen är påväg nu! Idag är det ju som sagt måndag och en föreläsning och tentaplugg står på schemat. Artisten Petter kommer hit till universitetet och föreläser kl.13 så ska kanske gå på den. Ni får ha det så bra så hörs vi!

Bild från när vi firade min bästavän Marre

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag! Känns som jag har hunnit med en hel del idag, men blir så när man bara har föreläsning 8.15-10. Tycker att det är ganska skönt att ha föreläsning så tidigt för då har man hela dagen fri sen. Vi har "stängslat in" vår uteplats så Isa kan vara ute utan att smita. Vi har även rensat rabatter och gjort fint på uteplatsen. Åkte sedan iväg en sväng till plantagen för att få lite inspiration till vad vi kan plantera när det blir lite varmare. Är sugen på att plantera lite kryddor och typ smultron. Sedan åkte vi också förbi affären och handlade då det verkligen behövdes. Tycker det är så skönt att det redan är fredag imorgon, dagarna och veckorna går så fort! Snart är det dags att sova då jag börjar 8.15 imorgon också. Godnatt på er

Skulle vara skönt att va i Spanien med sina två bästisar

Likes

Comments

Godmorgon på er! Vaknade nyss men kan ligga kvar i sängen ett tag till, så skönt. Har tid hos veterinären 11.20 för att Isa ska ta vaccin, vi får se hur det går... Sedan i eftermiddag har jag en 3-timmarsföreläsning. Det är så planerna för dagen ser ut så får vi se vad som händer ikväll. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Gjorde lite våfflor till lunch idag med familjen. Nu har de åkt så det känns lite tråkigt. Jobbigt att inte veta när man träffas nästa gång. Var kul att de kom hit nu i helgen iallafall! Ha en fortsatt bra söndag. Kram

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra med er! Har varit dåligt med inlägg här men så är det ibland. Min familj är på besök här i Karlstad, de kom vid lunch idag. Vi bjöd på lunch här hemma sedan åkte vi iväg och spelade bowling, det var riktigt kul även fast jag inte vann. Ikväll ska vi äta spicy hot!<3 och även titta på mello. Tycker det är riktigt många bra låtar med i finalen i år, blir spännande att se vem som vinner. Ni får ha en fortsatt bra kväll!

Likes

Comments

​Har nu klippt ihop de få klippen jag filmade när vi åkte hem till Norrköping. Filmade inget under lördagen så det är därför det inte är några klipp därifrån. Tycker det kan vara kul att göra någon video då och då, det ger lite variation plus att jag tycker det är kul. Kommer nog komma några videos här på bloggen någon gång ibland. 

Likes

Comments

Är det bara jag som längtar massor tills Zayn släpper sitt album den 25 mars?! Tror det kommer bli grymt! Saknar honom i 1D men tror hans solokarriär kommer gå riktigt bra.

Likes

Comments

Hej på er! Var en sväng på Elgiganten idag och tittade runt lite. Är sugen på att köpa en kamera då jag bara har mobilen att fota med. Fastnade lite för Sony cybershot dsc-hx90vb, är det någon av er som vet hur den är? Vill ha någon liten smidig kamera där det även går att fälla upp displayen.

Likes

Comments