Här är mina favoriter från ELLE-galan 2017.
Carolina Gynning och Janni Delérs klänningar är verkligen helt fantastiska! Älskar all denna spets <3


Likes

Comments

Detta set fyndade jag på Lindex mellandagsrea nu efter jul. Tycker deras underkläder från märket "Ella.M." Är så bra. De är både fina och bekväma. :}

Likes

Comments

Godmorgon!

Något utav det bästa med att vara ledig på, framförallt morgonen, är att kunna gå upp och sätta sig i lugn och ro med en kopp kaffe i handen. Det är avkoppling för mig. Att inte behöva stressa runt och slänga i sig kaffet mitt i farten.


Likes

Comments

Att träna hemma är för mig oftast väldigt svårt. Först är jag supertaggad och kör igång, men efter typ 5 minuter när pulsen går upp och det blir jobbigt, då blir jag så omotiverad att jag struntar i allt. Men, sen ibland så får jag till det riktigt bra, och jag tror att det beror helt på vad jag tränar och hur jag börjar. Färdiga pass från youtube är sådana jag stänger av efter några minuter. Jag har istället kommit på att det går bättre om jag endast kör de övningar jag faktiskt tycker är kul! Även om det inte blir ett planerat pass där jag fokuserar på bara en "kroppsdel" så är det ju alltid bättre än inget. Har i alla fall fått massa bra övningar från försvarsmaktens app som jag faktiskt tycker är roliga att köra. Så jag blandar hejvilt, och det går mycket bättre.

Känner jag mig bra i eftermiddag så ska jag definitivt träna.

Nu ska jag däremot göra mig iordning för att åka och handla lite gott fika (inget hembakat här inte). Får lite fikabesök här framåt dagen =).

Förlåt för dåligt kvalité på bilderna!

Likes

Comments

Heej!

Idag vaknade jag av att min mage spökade.. inte superkul, men jag hoppas att det inte blir värre än så, och att det var min släng av magsjukan som härjat här nu. Det är mycket bättre i magen nu, även om den fortfarande är lite orolig.

Har satt på mig en ansiktsmask precis och satt mig ner med en kopp te. Denna masken jag har på mig är så skön! Ni måste testa den. Den kommer från Formula 10.0.6. och är som en typ av "lermask".

De produkterna ni ser på bilden längst ner har jag fått i mina Glossyboxar. De är också väldigt bra. Speciellt den cleansern. Så mild och skön om man har känslig hy som jag.

Likes

Comments

Idag hade jag ett frisörbesök inbokat. Syns dock ingen jättedramatisk skillnad nu efter. Ville bara få bort utväxten, utan att ljusa upp håret så mycket. Så, vi jämnade ut utväxten med slingor, samt gav håret en mycket kallare ton. Är så nöjd!

Förlåt för usla bilder, men här kommer först före-bilden:


Och så efterbilden

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från vår senaste resa i Florida.

Vi började i Fort Lauderdale och åkte sedan vidare ner till Key West och bodde där några nätter. Sedan tillbaka in en sväng i Miami på vägen och så stannade vi några nätter till i Fort Lauderdale (bästa stället), därifrån gjorde vi sedan dagsutflykter till västkusten, Tampa, och sedan bar det upp mot Orlando där vi avslutade resan med Universal.

Ursäkta alla matbilder ;)


Likes

Comments

I helgen var vi på kalas för att fira min 2-åriga kusin. Mitt under kalaset så får hela familjen magsjuka. Vilket ledde till att alla flydde, därifrån, hehe. Några i släkten har nu även åkt på det, men jag har klarat mig än så länge *peppar peppar*. Vill verkligen inte ha det. Tycker det är så obehagligt + att vi snart åker till USA. Får jag det, så vill jag ha det nu. Inte om en vecka.

Har i alla fall försökt dricka mängder av vatten de senaste dagarna samt både tränat och varit ute på promenader. Hoppas, hoppas att det gör någon nytta!


Likes

Comments