Läs den här bilden! Jag skrattar varje gång.


Likes

Comments

Nu ska jag och familjen dra till Allingsås och besöka lite släkt. Det ska bli lite trevligt. Men vi hörs senare.
Bild från december typ.


Likes

Comments

Sitter framför teven och surfar runt lite på internet(surprise). Vi har gäster över på middag men jag är den enda unga och känner att det blir lite tråkigt att sitta där nere. Hehe.
Igår körde jag ett träningspass, jävlar vad det tog. Låren och rumpan värker som fasen. Idag körde rygg/bröst och arm/axlar. Det var inte lika jobbigt, fast imorgon får jag ju reda på om det tog ;)


Den här bilden gillar jag.

Likes

Comments

Har spenderat denna kalla december dagen i stan med mamma, syrran och mammas väninna. Kom hem med lite julklappar, smink och nya skor! Älskar dem och de är super sköna! Köpt på sport style.


Hoppas ni har en riktigt bra lördag!

Likes

Comments

Nu slår jag mig ner i sängen och läser The Princess Diaries, dels för att jag måste för att vi måste läsa en engelsk bok i skolan + för att jag behöver koppla bort från allt(främst skolan). Hursomhelst börjar jag bli förkyld också, Gud vad härligt. Eller tja, jag är redan förkyld. Kul på matteprovet förut idag då det var knäpptyst förutom jag som satt och snörvla och hostade...

Likes

Comments

Ojojoj! Det var väldigt längesen jag skrev ett inlägg på nattstad. Det var i och för sig väldigt längesen jag skrev ett inlägg överhuvudtaget! Men jag känner mig väldigt sugen nu och med nattstads nya designsystem har allt blivit mycket stiligare här. Vi hörs kanske senare eller imorgon. Dagens outfit+lite pepp kommer imorgon.

Likes

Comments

Med en smoothie i handen sätter jag nu på en favorit serie, puss.Likes

Comments

Har haft en jättebra dag på Universeum idag! Bilderna jag har tagit får ni imorgon, då jag har redigerad dem. Ny myser jag ner mig i sängen med film.Likes

Comments