Header

Tänkte vara slänga in lite bilder från gårdagens hike och även nämna att vi hade jordbävning här igår. Inget vi märkte av men grannarna skrev och fråga om vi också hade känt den och fler vänner som bor lite längre bort hörde av sig och hade känt av den, men nänä vi var helt ovetandes här i lägenheten vilket kanske var lika bra lol.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 77 Readers

Likes

Comments

En vecka senare och inte så mycket har hänt. Vi har tagit vara på helgen för i veckan väntas det massa prov...
Snart ska vi även ta oss ut på en hike, vilket inte var igår så det ska bli kul. Mer än så har jag inte att säga, livet rullar på som vanligt här borta.

  • 84 Readers

Likes

Comments

Tog ett Study break för att uppdatera här lite. Tiden har bara flugit förbi dom senaste veckorna och vi har haft skoj. Day partys, födelsedagar, poolhäng med mera. Skolan har dragit igång också och vi rullar nu in på vecka 3, schemat mitt är guld tisdagar och torsdagar 12.45-17.05. Kan inte bli så mycket bättre.
Värmeböljan som varit här har nu börjat lägga sig lite så man kan äntligen gå ut utan att drunkna i sitt egna svett haha. Brann i hillsen förra helgen riktigt ordentligt också pågrund utav värmen och torkan. Men det är släckt nu iaf.
Ska försöka börja uppdatera lite mera här men nu måste jag tillbaka till pluggandet.

  • 99 Readers

Likes

Comments

En och en halv vecka har nu gått sen man landade och det känns toppen. Har hunnit med och träffa de flesta vännerna och så. Men nu börjar lägenheten sjukna in en ligger med halsfluss en med feber och en med hosta och så lilla jag som ligger å väntar på att bli sjuk eftersom jag alltid lyckas bli det när de andra blir friska men håller tummarna att det inte blir så denna gång.
Hörs hej.

  • 161 Readers

Likes

Comments

Sådär ja då var de dags igen. Igår landade jag här i LA för att påbörja år 2 här. Känns toppen och var jättehärligt att träffa mina fina vänner igen.
Idag ska vi försöka packa upp och organisera, köpa mat och allt sånt tråkigt haha.

  • 174 Readers

Likes

Comments

De va ett tags sen nu... håltimme i skolan nu så passar på.
Var ju på Ellen DeGeneres för några veckor sedan vilket var helt underbart. Vi satt på andra raden vilket är den bredare raden där dom dansar imellan för er som sett programmet. Förra veckan fick vi också reda på att vi fått biljetter till hennes nya show så den ska vi på den 14 juni och då får vi även biljetter till säsong 15 av Ellen DeGeneres, Woopwoop. Sen sist har vi också hunnit firat Rezas födelsedag, han är våran promoter här, han hade fixat tröjor med hans namn som vi chillade i på klubben haha.
Har också hunnit med att ha Njurbäckeninfektion som är något av de värsta jag varit med om, vilken jävla smärta alltså.... men de är bra nu efter lite antibiotika.
Vi firade även memorial day, började dagen i ett hus i hillsen med världens finaste utsikt det var jag Ebba Ida Reza och cirka 10 pers till det va trevligt bjöds på grillat och champagne 👌🏼efter det for vi till W hotell sen skulle vi till Roosevelt hotell men de va stängt så då drog vi till en bekants rooftop och chillade lite innan vi for hem.

Här om dagen kom Louise syster och överraskade och hade även med sig Siri som har varit hemma i Sverige en termin nu men ska komma tillbaka efter sommaren och flytta in hos oss! As roligt att dom är här riktiga energi givare båda två.

Nu är vi inne i finals veckor i skolan alltså as mycket plugg, är klar med 2 kurser nu vilket känns skönt. Men 2 kvar som jag förmodligen blir klar med på onsdag. Sen nästa tisdag tar Frida och Bella graduation så då ska vi kolla på ceremonin sen har dom hyrt lokal med DJ och andra trevlig heter, mycket kul. Sen är de bara 2 veckors semester innan vi far hem till Sverige igen, så vi ska väl passa på att umgås med alla så mycket vi kan innan vi drar.

  • 232 Readers

Likes

Comments

Sen sist har jag hunnit med att va sjuk igen, betat av ännu mera prov och essayskrivningar och även hunnit roa mig lite.

I helgen var de Valborg så va har haft fest här hemma, varit på dagsfest och lite på klubbarna.
Har också bokat biljett hem till Sverige så om 7 veckor är jag på svenskmark igen. Spännande.

Det bästa av allt som har hänt är att jag fått 2 gratis biljetter till Ellen DeGeneres talkshow. Så nästa vecka ska jag och Ida dit.

  • 343 Readers

Likes

Comments