Header

En och en halv vecka har nu gått sen man landade och det känns toppen. Har hunnit med och träffa de flesta vännerna och så. Men nu börjar lägenheten sjukna in en ligger med halsfluss en med feber och en med hosta och så lilla jag som ligger å väntar på att bli sjuk eftersom jag alltid lyckas bli det när de andra blir friska men håller tummarna att det inte blir så denna gång.
Hörs hej.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

Sådär ja då var de dags igen. Igår landade jag här i LA för att påbörja år 2 här. Känns toppen och var jättehärligt att träffa mina fina vänner igen.
Idag ska vi försöka packa upp och organisera, köpa mat och allt sånt tråkigt haha.

  • 18 readers

Likes

Comments

De va ett tags sen nu... håltimme i skolan nu så passar på.
Var ju på Ellen DeGeneres för några veckor sedan vilket var helt underbart. Vi satt på andra raden vilket är den bredare raden där dom dansar imellan för er som sett programmet. Förra veckan fick vi också reda på att vi fått biljetter till hennes nya show så den ska vi på den 14 juni och då får vi även biljetter till säsong 15 av Ellen DeGeneres, Woopwoop. Sen sist har vi också hunnit firat Rezas födelsedag, han är våran promoter här, han hade fixat tröjor med hans namn som vi chillade i på klubben haha.
Har också hunnit med att ha Njurbäckeninfektion som är något av de värsta jag varit med om, vilken jävla smärta alltså.... men de är bra nu efter lite antibiotika.
Vi firade även memorial day, började dagen i ett hus i hillsen med världens finaste utsikt det var jag Ebba Ida Reza och cirka 10 pers till det va trevligt bjöds på grillat och champagne 👌🏼efter det for vi till W hotell sen skulle vi till Roosevelt hotell men de va stängt så då drog vi till en bekants rooftop och chillade lite innan vi for hem.

Här om dagen kom Louise syster och överraskade och hade även med sig Siri som har varit hemma i Sverige en termin nu men ska komma tillbaka efter sommaren och flytta in hos oss! As roligt att dom är här riktiga energi givare båda två.

Nu är vi inne i finals veckor i skolan alltså as mycket plugg, är klar med 2 kurser nu vilket känns skönt. Men 2 kvar som jag förmodligen blir klar med på onsdag. Sen nästa tisdag tar Frida och Bella graduation så då ska vi kolla på ceremonin sen har dom hyrt lokal med DJ och andra trevlig heter, mycket kul. Sen är de bara 2 veckors semester innan vi far hem till Sverige igen, så vi ska väl passa på att umgås med alla så mycket vi kan innan vi drar.

  • 76 readers

Likes

Comments

Sen sist har jag hunnit med att va sjuk igen, betat av ännu mera prov och essayskrivningar och även hunnit roa mig lite.

I helgen var de Valborg så va har haft fest här hemma, varit på dagsfest och lite på klubbarna.
Har också bokat biljett hem till Sverige så om 7 veckor är jag på svenskmark igen. Spännande.

Det bästa av allt som har hänt är att jag fått 2 gratis biljetter till Ellen DeGeneres talkshow. Så nästa vecka ska jag och Ida dit.

  • 187 readers

Likes

Comments

Springbreak är över och igår var första dagen i skolan igen.

På påskafton for vi iväg till Ikea och käkade och kollade runt. Mycket trevligt, tack papi för bidraget haha.
I söndags tog vi oss ner till poolen och jobbade lite på brännan. På kvällen bestämde jag och Ida oss för att grilla kyckling och fixa pommes för vi hade bea kvar sen Idas kompis va här med leverans. Vart dunder gott och kändes som en riktig sommar kväll när vi satt nere vid poolen och käkade. Efter middagen fortsatte vi vårt Harry Potter tittande här i lägis då det blev ett jäkla liv när de kom fram att jag ej sett dom haha. Så nu sitter vi bänkade varje kväll framför HP.

Menmen skolan är igång och de är ingen härlig vecka som väntar... betade av 2 prov idag (fick A på båda, applåder till mig) har prov imorgon och även 3 inlämningar Woho kul.
Snart är de iaf helg igen haha.
Ha det bra!

  • 224 readers

Likes

Comments

Från vår hike här om dagen och från när vi var i Malibu och hade trevligt på stranden.

Senaste veckan har vart kul vi hikeade upp till Hollywood skylten och tog där ifrån en promenad till Hollywood blvd (walk of fame) och gick runt där. På kvällen firade vi Paulina som fyllde år så lite vänner kom över innan vi åkte till klubben.

Sen far vi iväg till Malibu en dag tog bellas bil och Pelles bil och for iväg till stranden för att spela lite fotboll och bara njuta av att värmen kommit tillbaka på riktigt. Vi åkte jättefin väg dit genom bergen och massa vin gårdar.

Har också hänt lite tråkiga saker vi har blivit anklagade för att hyra ut vår lägenhet i andra hand av komplexets advokat vilket inte stämmer. (Detta gör att man kan bli utkastad från lägenheten då man inte får hyra ut den i andra hand) Men vi gick ner med anmälan till leasing Office och frågade vad detta gällde då det inte stämmer och vi inte lagt ut något om vår lägenhet. Dom skyllde endast på advokaten och att dom inte hade något att göra med saken så vi bad om nummer till honom men de kunde dom inte ge ut. Så dagen efter gick vi ner igen för att kolla och då säger dom att allt är lugnt och att vi tagit bort våra annonser på internet. I själva verket har dom haft fel men vågar inte erkänna och säger istället att vi tagit bort de. Lol. Så nu kommer vi förmodligen inte kunna hyra ut den i sommar, vilket suger.
Menmen sån tur var är de löst men irriterande att bli anklagad för något man inte gjort.

Glad påsk på er alla!

  • 245 readers

Likes

Comments

Bild från idag när vi va på the grove och bild från ikväll då vi hade bbq hemma hos oss.

Sen sista har de inte hänt så mycket största är väl idag när vi vakna upp i skräck av att ett terrordåd skett i Stockholm. Alla dom jag bor med är ifrån Stockholm så innan alla nära och kära var nådda var det väldigt mycket tårar här i lägenheten. Men sån tur var mår alla bra förutom en som fick springa från händelserna men är oskadd och "bara" i chock efter allt som hände.

Spring break är igång och sist skrev jag ju att vi skulle bli hemma hela lovet men det pratas lite om San Diego nästa helg då grannens kompis har en spelning där och en gratis tripp är alltid kul. Men inget är klart, vi har också börjat planera en tripp mot Arizona för en hike som tar cirka en dag och sedan tälta där (googla hidden falls Grand canyon) Även dit far vi förmodligen men grannen och hans vänner om ungefär 3 veckor vore as skoj om det verkligen blir av.
Det är lite av planerna vi har annars är allt toppen och känns guld med lov en vecka.

  • 275 readers

Likes

Comments