Header

Ehm tiden springer iväg?! Endast två veckor kvar av denna termin?! Vilket betyder en termin kvar till graduation?! Fattar ingenting, tiden går för fort.
Men iaf sen sist, Johanna har farit hem var as kul att ha henne här vi for runt lite överallt i LA, jag har fyllt 20, Frida har fyllt 25, Siri har fyllt 24, andra kompisar har fyllt år, vi har hittat vår nya favvo rätt hemgjord "kebab", vi har haft 69års fest med 69 ballonger för mig Frida och Siri, vi har firat Thanksgiving.
På thanksgiving blev vi bjudna en trappa ner till våra svenska vänner och sedan kom alla våra närmsta dit vi körde knyt så alla tog med något och kan nämna att det var längesen jag var så mätt. Herregud vad med mat det serverades vi från min lägis tog med grönsaksstavar med dipp, broccolipaj, tacogratäng, potatismos och läsk. Och sedan fanns det allt från turkey till sallad till ribs tills tårta riktig mat fest och as härlig kväll. Jag och Siri stannade längst och satt och kollade på ett päron till farsa med de som bor där riktigt mys.
Menmen nu sova hoppas allt är toppen hejhej.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 44 Readers

Likes

Comments

Igår var jag inne på rummet och kollade kurser inför nästa termin och helt plötsligt kliver Johanna in i rummet från ingenstans. Hon har planerat med mina roommates sen i augusti att hon skulle hit och överraska mig, superkul! Idag tog vi oss till the grove och käkade middag och gick runt och kollade lite bara.

  • 85 Readers

Likes

Comments

Halloween är över och det är nu jul överallt haha. 1 november var allt jul pynt framme i alla affärer.
Men halloween har varit toppen på fredagen var vi i lägenheten bjudna till en halloween fest hos big Mike vilket var en riktig upplevelse och riktigt roligt. På riktiga halloween blev jag och Ida bjudna på chris browns halloween fest som också var hans release fest för hans nya album. Han hade hyrt en del på Universal studios där man fick mat, snacks och kunde spela massa spel. Chris Brown uppträdde och även OT Genesis körde en låt, riktigt roligt.

  • 100 Readers

Likes

Comments

En månad har gått och en del saker har hunnits med,sprungit på Magnus Carlsson, horror night på Universal, en dag på Malibu wines, några hikes, massa födelsedagar och annat skoj. Har precis betat av alla midterms i skolan också vilket betyder att halva terminen redan gått?! Helt galet hur fort tiden går. Värmen har kommit tillbaka nu också i skrivande stund är det närmare 40 grader ute.
Är för tillfället ensam hemma då de andra är i skolan eller på jobbet och Ida är med sin mamma som kom hit igår och stannar med oss i lägis 10 dagar. Skojskoj.

  • 123 Readers

Likes

Comments

Tänkte vara slänga in lite bilder från gårdagens hike och även nämna att vi hade jordbävning här igår. Inget vi märkte av men grannarna skrev och fråga om vi också hade känt den och fler vänner som bor lite längre bort hörde av sig och hade känt av den, men nänä vi var helt ovetandes här i lägenheten vilket kanske var lika bra lol.

  • 206 Readers

Likes

Comments

En vecka senare och inte så mycket har hänt. Vi har tagit vara på helgen för i veckan väntas det massa prov...
Snart ska vi även ta oss ut på en hike, vilket inte var igår så det ska bli kul. Mer än så har jag inte att säga, livet rullar på som vanligt här borta.

  • 213 Readers

Likes

Comments

Tog ett Study break för att uppdatera här lite. Tiden har bara flugit förbi dom senaste veckorna och vi har haft skoj. Day partys, födelsedagar, poolhäng med mera. Skolan har dragit igång också och vi rullar nu in på vecka 3, schemat mitt är guld tisdagar och torsdagar 12.45-17.05. Kan inte bli så mycket bättre.
Värmeböljan som varit här har nu börjat lägga sig lite så man kan äntligen gå ut utan att drunkna i sitt egna svett haha. Brann i hillsen förra helgen riktigt ordentligt också pågrund utav värmen och torkan. Men det är släckt nu iaf.
Ska försöka börja uppdatera lite mera här men nu måste jag tillbaka till pluggandet.

  • 228 Readers

Likes

Comments