http://jernberg.for.me/
http://jernberg.for.me/

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Länge sedan jag skrev något här, jag ska ta tag i de igen och denna gånger ska jag inte sluta. Har saknat det en del och nu börjar vi igen! Tänkte inte berätta vad ni har missat osv utan vi kör på här ifrån.

Några bilder sen jag var borta

Likes

Comments

Hejsan!

Hoppas er helg har varit bra, det har inte min... Den börja bra i fredag. Vi tjejer var och bowla och sedan träffa vi Simon o dom, och då mådde jag inte alla bra, var hemma vid halv två så somna vid fyra och vakna vid tio, pratade lite med vänner och somna igen.. Vaknade vid 17 då vi skulle äta, jag låg hemma med feber osv vid halv åtta kom världens bästa vän med ben och Jerry så vi satt till halv elva o smacka om allt möjligt, somnade vid 04 och vakna vid 11 idag och har nästan sovit bort hela denna dag med, men så är det när man inte alls mår bra.. Nu mot kvällen mår jag bättre så skolan blir det imorgon, nu är jag i alla fall klar med min samhälls inlämning så nu tänkte jag duscha och sen kolla film, hoppas ni har gjort något kul denna helg och inte legat hemma sjuka som lilla jag har gjort.

Likes

Comments

Hej!

Jag har bloggat dåligt sedan jag börja skolan men hela denna veckan har jag varit sjuk med feber ch halsont, men jag harvarna närvaro i skolan men har verkligen inte mått bra. Alla tyckte jag skulle åka hem och stanna tills jag blir frisk men jag klarar egentligen inte av att missa skolan, hatar att ligga efter i ämnen men igår kväll kom jag hem och mådde hur dåligt som helst, somna i en timme vakna upp att ögonen hade runnit så mascara låg ända ner till munnen och näsan var täckt med snor äckligt jag vet... Hostade som in i så jag sa till pappa att nu stannar jag hemma och jag ångra mig när jag vakna vid åtta, tänkte på alla ämnen osv men ska kontakta lärarna efter detta inlägg så får jag se vad jag missade. Idag mår jag lika dålig fast ingen feber, utan bara ont i huvudet, hals ont osv. Svettas som in i nösta mer ön vad jag gör på träningen. Har druckit 6 koppar te hittills, jag har då inte bloggat efter skolan får jag har mått dåligt och sovit nästan hela tiden. Men nu försöker jag bli så frisk som möjligt för imorgon blir det bowling med tjejerna. Så de blir en massa vilande och hostmedicin idag, men vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon. Hoppas ni mår bra och ha en fortsatt bra torsdag.

Likes

Comments

Hej

De två sista dagarna har jag inte gjort så mycket utan mest tagit det lugnt, igår träffa jag tjejerna i Malmö planerna var först vi skulle bada men de blåste osv så vi hoppa de, så vi gick runt o myste i stan. Jag var hemma vid halv elva och somna vid halv tre.. Idag satt jag klockan på nio gick direkt upp och gjorde vid mig och vid halv ett var jag i Vellinge snabbt för att träffa Fanny och Erica innan dom skulle klippa sig, jag tog bussen till Trelleborg vid halv två för att träffa Stefan, vi kolla bara på film o snacka, jag var hemma vid fem och nu har vi precis ätit. Som sagt de va så jag spendera mina två sista sommarlovs dagar. Nu tänkte jag ta och duscha sen kolla film resten av kvällen jag börjar nio imorgon och har ingen aning vad vi ska göra men lär sluta tidigt så jag ska träffa Fanny i stan och mysa. Kanske blir de att ut o springa på kvällen men vi hörs imorgon så får ni ha en bra måndag.

Likes

Comments

Igår var vi på Idas 20 års fest, god mat och härligt folk. Fest med alla hennes vänner sen på kvällen och jag var hemma vid halv ett. Jag hade en rolig kväll och tackar Ida för det, men nu är jag vaken och ska börja göra vid mig för kl 13 tar jag bussen med Wictoria till Trelleborg för att möta upp Matilda och sen ta oss til en kompis match. Kommer tyvärr inte kunna kolla på hela hans match utan måste sticka vid kvart i fyra för jag ska då till Malmö för att gå malmöfestivalen, ska träffa ett par vänner och kolla på Jakob Kallberg. Men vi hörs senare idag, så ha en fortsatt bra lördag.

Likes

Comments

Hej eller ja god morgon

Igår bloggade inte jag, för de hände en sak o se är personligt så tänker inte t och skriva ut vad som hände men jag o tjejerna fixade oss hos Erica och vid åtta körde vi till Gessie för festligheter kvällen var rolig och den slutade på lockarp för lite cheeseburgare gott, jag var hemma två och somna vid fem.. Men nu är jag vaken och tänkte gå ner o äta frukost. Ikväll ska jag på 20 års fest, de är så att min storebrors flickvän fyllde år igår så ska hon ha fest idag så se är white and black party, så alltså ska man va svart o vit klädd bara. Så tar bussen vid halv sex så under dagen ska jag duscha o vila för feberns försvinner inte. Men vi hörs senare idag, bilder från igår.

Likes

Comments