Faller ut och in i allt som är vackert och fult på samma gång,

jag dansar till fötterna inte orkar mer på Malmös dansgolv.

Sover med min bästa vän minst varannan natt,

älskar och hatar att allt kommer ikapp.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sover du? Eller vrider du dig i ånger?
Jag ligger iskall och jämrar mig,
Över alla gånger jag lovat mig själv,
Över alla gånger jag skulle rädda dig

Växer det i dig än? Eller känns det ens?
Jag genomskådar ditt missnöje varje dag,
Att detta är allt som blev,
En ständig påminnelse om livet som aldrig blev ditt

Beskyller du fortfarande mig? Eller har du förlåtit mig för längesen?

Likes

Comments

Jag ligger i en solstol, klockan är halv fem och alla mina vänner, förutom linnea som är ute på något ärende, sover runt omkring mig i eftermiddagssolen. Jag är också trött, varför vet jag inte riktigt, så som man blir på semestern när man solat och badat en hel dag. Lyxproblem, i-landsproblem som fan. Inte ens ett problem överhuvudtaget egentligen.

Jag har precis vaknat upp ur en bubbla jag haft omkring mig i nästan två timmar när jag suttit som paralyserad över boken "Tid" skriven av Alex och Sigge. Började läsa den mest i brist på annat, utan förväntningar eller ens någon tanke alls. Fällde första tåren efter bara 20 sidor. Jag fungerar så i perioder, alltid känslig, i vissa perioder alldels för mycket. På gott och ont såklart. Fint att ha nära till allt vackert, fruktansvärt ibland när det svarta kommer ikapp.

På stranden framför mig springer en naken liten pojke, han leker i vattnet medans två pojkar till sitter i brynet och ser på. Om dem är bröder eller vänner, eller kanske till och med främlingar har jag ingen aning om. Även om dem knappt umgås ser han ut att vara överlycklig i deras sällskap. Jag ser honom springa ut mot vågorna som slår mot hans kropp, samtidigt som han skrattar hysteriskt och vänder sig om för att se vad dem andra två tycker. Sekunden han hann vända ryggen om hann dem hitta en kokosnöt att sysselsätta dem båda med i någon fantasifull lek. Antagligen är de i ovetande om den tredjes lilla uppvisning, men han bryr sig inte. Leendet är lika stort och han kastar sig ut i havet yttligare en gång, jag hoppas han är lika lycklig som han ser ut.

Jag tänker ofta på mina framtida barn, jag blir lixom lugn av att skena iväg bland tankarna på hur mycket jag kommer göra med dem, för dem. Hur mycket jag kommer älska dem. Det är vackert. Även om jag vet att jag är många år ifrån att vilja ha några nu så kan jag ibland längta ihjäl mig efter den tiden som komma skall. Förhoppningsvis. På samma sätt som jag kan bli likadan för allt jag har nu, och framför mig dessa år. Jag älskar verkligen livet, även om jag haft många motgångar. Även om jag lever i motgång ofta och aldrig tycks få ro ibland.

Tillbaka till boken, idag förstår Alex och Sigge mig precis. Dem båda har skrivit ner mina känslor i varannat kapitel. Jag känner mig inte ensam, det finns fler som känner som jag. Det finns hopp ändå. Kanske är det därför jag blir så rörd, boken ligger nära alla djupa saker hos mig. Så otroligt starkt.

"only" med RY X spelas i hörlurarna. Innan jag åkte bad jag min bror att göra en lugn lista med låtar han vet att jag skulle tycka om. Mest för att jag inte varit tillräckligt inspirerad där hemma för att hitta ny musik. Det är ändå en viktig del av allt jag är, att vara inspirerad och kreativ, och musiken såklart. Jag älskar att hitta ny musik, men kan jag inte själv så kan jag lita på honom. Han har inte gjort mig besviken denna gången heller. Fastnat för många låtar men "only" är det något speciellt med.

Det är inte första gången jag saknar min bror på en resa, jag saknar nästan honom alltid när vi är ifrån varandra. Jag är så tacksam över att jag alltid haft honom. Även om vi knappt pratat om vad vi känt, har vi delat samma smärta, samma lycka, samma djupa mörker i tystnad. Jag älskar honom så det gör ont ibland, han är en av mina viktigaste personer. Han och mina vänner tror jag. Dem bär mig utan att veta om det, förgyller jobbiga stunder, sätter färg till de som är grått. Hoppas aldrig dem kommer lämna mig.

Jag vaknar upp ur även detta ögonblick som blivit en bubbla. Snapchat från han som får det att pirra till lite extra i magen. Det var ett tag sen vi skrev nu och jag har väl kanske inte tänkt på honom överdrivet mycket det senaste. Men när namnet dyker upp såhär oförberett, kan jag inte undgå att det känns nånstans. Jag svarar inte. Ser ingen anledning. Kanske för att jag är rädd, jag tillåter mig själv inte att känna för någon längre.

Felicia sa till mig igår att även om det var jobbigt förra gången så kan jag inte förbjuda mina känslor, att jag ska våga ta steget ut igen, eftersom att det kanske inte alls kommer kännas likadant denna gången. Kortfattat. Och Nej kanske inte, hon har säkert rätt. Det har hon alltid. Finaste vännen alla gånger.

Hur som helst så orkar jag ändå inte svara idag, har annat i tankarna som kanske märks. Behöver ösa ur mig allt luddigt som snurrar på mitt eget sätt.

Men nu kommer linnea tillbaka, hon har en stor jävla pinne med sig. Jag skrittar åt henne och vet exakt vad hon tänker med den. Vi ska på äventyr. Och ha en sådan pinne med ett litet knyte längst ut, som dem har på gamla filmer. Någon som förstår? Förstår att ni inte förstår. Nu vill jag avsluta detta, vill planera utflykten och flamsa med henne in i solnedgången. Sen ska vi nog dricka drinkar till vi är fulla på dansgolvet. Kontraster, livet, fint, fult, Ellerhur?

Likes

Comments

8 mars
We can do it

Likes

Comments

Stjärnan till höger fyller 21 idag. Tänker fira det så mycket jag bara kan, för fan vad värt det är att fira att vi hållt ihop så länge. Så tacksam över dig, vi, allt. Grattis bästis, du rockar ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Solar, badar, upptäcker och njuter av allt de goda. Passar oss.

Likes

Comments

Blev inte många ord nerkladdade här innan vi åkte, mest för att jag inte hade lust till någonting överhuvudtaget kanske. Tänkte dock, mest för min egen skull, jag ska försöka vara aktiv här nu under resan så ofta jag orkar. Kul att ha i efterhand ändå tänker jag.

Men nu är vi iallafall i Bangkok, äntligen. Har under två dagar hunnit med både en massa stros på gatorna, en tur till gallerian MBK, floating market, en sjuk festnatt på kha sam road och massa annat. Som vanligt har jag knappt tagit en enda bild men det ska jag också skärpa mig med så det blir lite trevligare här.

Förövrigt är vi bakfulla och trötta idag, sitter mest av tiden då vi alla längtar till ikväll när Fille äntligen kommer och möter upp oss. Imorgon åker vi till koh Chang och får den den extremt efterlängtade solen och stranden vi tjatat om. Livet ändå.

Likes

Comments

I know no matter what I say

Days will come and go
No matter what I say
Nothing's set in stone
No matter what I say
Days go by

Likes

Comments

några goingar som bidrar ännu mer till all the good vibes idag

Okej så jag är ledig, solen skiner och jag är på så jävla bra humör idag? De senaste veckorna har faktiskt varit tunga och långsamma, det kanske har märkts här om inte annat. Så ja, det är väl första gången på faktiskt väldigt länge jag bara känner mig så jävla glad och exalterad. Och det är så jävla gött att känna såhär, så det hade ju varit underbart om det kunde stanna såhär tack.

Just nu sitter jag och äter lyxfrulle och ska snart bege mig mot la stada för ansiktsbehandling (rätt olikt mig men fick det i julklapp och nu är jag svintaggad). Efter det har jag lite små ärenden som skall klaras av, men bara roliga grejer som att hämta paket osv. Ikväll ska jag på bio, 50 shades darker. Denna dagen, yes. Äntligen. 


Likes

Comments

Kärlekens dag idag.

Ta hand om varandra och var rädda om det ni har. Finns för lite tid för att ta saker föregivet, faktiskt.

Likes

Comments

vaknade igår och kunde inte ta mig upp ur sängen (eller vaknade jag ens?). låg kvar hela dagen och varvade mellan att gnälla/tycka synd om mig själv samt sova. när klockan ringde imorse 04:45 hade jag sovit ca en halvtimme och låg helt kallsvettig med feber. Det blev, som ni kanske förstår, ingen ica-comeback idag heller.. Så tråkigt att bara ligga här, känner att jag inte riktigt har tid med det nu. Allt är emot mig dessa dagar verkar det som, deppigt va? Aja.

Likes

Comments

I ditt omedvetande har tiden börjat springa iväg och du går till jobbet dag ut och dag in.

I hopp om att det snart ska lösa sig, i tron på att det snart ska ske någon slags förändring.


Du säger varje gång att du ska bättra dig, för ångesten som biter i dig inombords är inte nådig.

Du säger att du vet att du gör fel, och frågar om jag älskar dig ändå.


Varje gång går det går ett obehag inom mig, varför skulle jag inte göra det?

Och jag ser på alla runt om i rummet hur dem byter ögonkontakt och himlar med ögonen.


Det är som om du tappat hoppet men intalar dig själv om att du kämpar.

Är det något jag lärt mig av er, man kan inte gå runt och tycka synd om sig själv.


Och jag vet inte ens om det spelar någon roll vad jag tänker längre, för det har du glömt bort för länge sen.

Och egentligen är det kanske mer än bra sak, för jag har slutat reflektera.


I takt med att jag växt upp så är det en självklarhet att jag klarar mig själv.

Och det har jag alltid gjort, även om du säger att jag inte kan.


Klockan är runt 00:30 och jag ska ut.

Du står och berättar för mig hur dålig jag är, att jag inte kan ta kritik och att jag är så osjälvständig.


Känner du mig ens längre? Eller vill du bara såra mig?

Jag vet att du inte menar något med det, egentligen.


Och jag är lugn, tar inte ens åt mig längre.

För det som gör mig ledsen är vad du gör med dig själv.


Och det kanske borde kännas mer, men det har gått för lång tid.

Allting rullar på och det är samma visa dag ut och dag in, år efter år.


Det är inte mitt ansvar, men jag är trött på att vara skyldig.

Det kanske borde kännas mer, men jag är så trött på bära din sorg.

Likes

Comments

(tagit alla bilder med min kamera men helt sjukt dålig kvalité av någon anledning? vet inte varför?)

vaknade imorse till stålande sol, fick panik och sa till familjen att vi måste ut på något äventyr. Ljungnsjön blev nästa mål och där har vi befunnit oss hela förmiddagen. Solen försvann direkt när vi kommit fram och iskallt var det. Men vi har varit sysselsatta med både grillning, kaffedrickande, upptäckande och en massa skratt. Uppskattar verkligen sådan här tid med familjen, inte så ofta vi göra sådant här längre.

Precis hemkommen nu och har krupit ner under täcket, planerar att ligga här ett bra tag framöver. Är fortfarande inte frisk så blir lugnt för mig ikväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? - Lilly, Esther, Alma, Alice eller Belle antagligen. (älskar tyvärr att fundera på denna frågan)

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? – alltså, sex utan kärlek typ. (slippa konflikter? får man säga säga så?)

3. Vilken var den senaste filmen du såg? – kollar just nu på "The Do over" med Adam Sandler, började bra men nu har den spårat ur fullständigt. Inte tips!

4. Har du bra självförtroende? – Klart man fortfarande kämpar vissa dagar, det gör väl alla. Men jag tycker och tror mycket högre och bättre om mig själv än vad jag gjort förut.

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? – Något realistiskt; kolla på en bättre film. Något orealistiskt; kolla på foofighters på roskilde i sommar, bada i något utländskt hav, dricka öl på en strand, festa med med mina vänner? Ni fattar.

6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? – ringa vaccinläkaren (som tydligen har blivit världens grej nu pga aldrig tar tag i det), hämta ut ett paket på Ica och köpa en bikini (har inte ens en?)

7. Beskriv ditt drömutseende.. – en person eller för en själv eller vad är grejen? omöjligt när det finns så mycket snygga /fina/vackra/coola peeps.

8. Skriv namnet på någon du ser upp till – Kan ej hjälpa hur cool jag fortfarande tycker att Kurt Cobain är, tyvärr

9. Någon du har kysst – Person som bjöd mig på tåg, hotell och alex & sigge i Stockholm. (samt hans bästa kompis)

10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? – om mamsen har sparat något kanske. Själv har man aldrig haft problem med att rensa eller slänga ut gammal skit pga man får fylla upp med nya grejer.

11. Den du senast sov över hos – Olivia och Malin i Gbg.

12. Vem skrev du senast med på Facebook? – våran "asiengrupp", lite problematik angående allt, vi är inte så bra på att planera, hahah.

13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? – ja men annars hade jag nog inte haft den!

14. Vad väljer du, godis eller chips? – godis, alltid godis. choklad och lakrits. och naturgodis?! dem med en mandel i mitten, choklad runt och just lakrits utanpå? godis, älskar godis.

15. Pinsammaste minnet från skoltiden? – kom till skolan med hjälm på mig i sexan. killen jag var kär i stod i ett stort gäng vid cykelparkeringen. någon sa "så du använder fortfarande hjälm?" och han kollade på mig och jag såg att han skämdes, vi pratade aldrig mer efter det. hjälmjävel

16. Hur uppvaktar man dig? – charma mig, flörta med mig, rakt på sak och HUMOR!

17. Har du rykten efter dig? – vet inte? har jag det?

18. Din absolut sämsta egenskap? – extrem beslutsångest och kanske att jag är lite väl "allt eller inget" ibland

19. Din bästa egenskap? – känner sjukt mycket medkänsla och sympati. kanske är en bra sak att va "allt eller inget" också.

20. En låt du är beroende av?just nu? ILYSB med LANY..

21. Vad stod det i ditt senaste sms? – ”Kan du den 15e då?" Från pam angående fifty shades bion, hiho.

22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? – Hm kanske lellan pga vi hade haft ett par jävligt roliga dygn innan vi strök med. Hade jag velat klara mig hade jag typ tagit med mig lellans pojkvän (och min vän) Kalle istället kanske? Han känns ändå händig och duktig.

23. Kan man vara vän med sitt ex? – Jag har inte lyckats speciellt bra än i allafall (mest för att jag aldrig försökt eller sett en anledning till att vara det) hehe.

24. Har du kysst en kompis? – Ja, men längesen nu :(

25. Hur ofta dricker du alkohol? – en eller två gånger i veckan tyvärr. Festar inte så ofta men de är ju så gött med något glas vin eller så?? eeeh.

26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? – Missbruk är extremt tragiskt och ett allvarligt problem.. Det är fruktansvärt med beroende i alla slag och ingen människa borde drabbas av det eller låta sina nära vara med om det. Tycker dock att alla borde vara ansvariga över sitt eget mående och sina egna handlingar, även om det är svårare för vissa än vad det är för andra. Absolut kan det finnas anledningar till att människor hamnar i det utan att valt det själva också, inte så jag menar. Är trotts detta inte extremt emot droger eller människor som använder dem.

27. Vad hatar du? – Koriander och leverpastej (ända jag inte kan äta i hela världen). Stela människor som inte har något att komma med. Kyla och att känna mig oinspirerad.

28. Hade du kunnat ha distansförhållande? – nej tror faktiskt inte det? kanske om det var en kortare period och fanns en lösning längre fram.

29. Vad handlade din senaste dröm om? – Hade tatuerat in en stor text över hela bröstet, vaknade i panik och trodde fortfarande att det var så. Helt nyvaken och förvirrad var jag tvungen att ta mig till hallen för att kolla hur det egentligen låg till, var en ganska stor lättnad.

30. Vad väger du? - Som en väldigt väldigt kort men bred person. (Detta svaret var redan där sedan innan men det kan absolut få va kvar! haha)

31. Hur lång är du? – eller hur kort? 156 cm

32. Vilken är den bästa svenska filmen? – såg 101åringen på bio, bästa jag sett på länge! 100 åringen är ju inte dålig heller.

33. De bästa svenska skådespelarna? – Joel kinnaman är ju inte ful. Tycker vi har ganska många bra seriösa skådisar i Sverige dock. Vet inte om man räknar Felix Herngren till en av dem, men har en sådan förkärlek till honom av någon anledning? (Han har regisserat 100 & 101 åringen bland annat, har även skrivit solsidan där han spelar "alex" för er som inte vet) hehe

34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? – harry!!

35. Ditt humör för tillfället?– sjuk, uttråkad och svettig

36. En vacker person? – Justin Vernon? Jocke Berg? Skrivit mycket vackert.

37. Har du instagram? – japp, emmaiseborn, där kan vi snacka fifty shades of grey om något

38. Vem kramade du senast? – Hm, tror Karin Lena Johansson aka smygande foten

39. Vem träffade du senast? – min bror som jag skällde på eftersom han tydligen legat och sovit hela förmiddagen när jag trott att han vart i skolan. Sedan spillde han gröt på golvet som jag fick torka upp då han helt plötsligt var "sen " och inte "hann"? idiot.

40. När slog du dig senast? – på jobbet gick jag in en pallyft och höll på att ramla ihop i tre sek pga smärtan var outhärdlig i tån.

41. Någon du vill träffa? – Filip och Fredrik? Har streckkollat allt dem gjort (som jag inte redan sett) det senaste och dem är så mysiga. och roliga. och bäst.

42. När grät du senast? - igår kom det fan en tår när jag cyklade hem i snön pga mådde så dåligt. Sen även när pappa bad mig gå ut ur köket pga han tyckte jag var i vägen? Kan tillägga att han sa det snällt, bästa feber ändå.

43. Sminkar du dig varje dag? – verkligen INTE.

44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? – Alltid fått höra att jag är lika pappa, aldrig insett det förrän nu när jag blivit lite äldre. Är i en period när jag tycker att jag själv är så lik att jag nästan får panik? Är också livrädd att det ska bli ännu mer likt med åren (sorry pappa).

45. Är du helsvensk? – båda mina föräldrar är svenska ja

47. En artist du inte gillar? – hatar typ sean banan

48. En artist du gillar? – att man får ångest över denna frågan? herregud. The Weeknd

49. Vad är det bästa som hänt dig? – tagit studenten kanske? fått tillbaka min frihet!

50. Vad vill du bli när du blir äldre? – nöjd med tillvaron, en fantastisk förälder, en lycklig fru osv osv


Likes

Comments


Feber efter jobbet, som om inte allt redan är emot mig. Så liten idag. Allt känns meningslöst och jag är ledsen över ingenting. Ångest som gnager ända in i ryggmärgen och tårar som bränner i ögonen. Helt orkeslös i både kropp och huvud. Men så är det väl ibland? Fan vad jag ska sova nu.


Likes

Comments


In the darkness before the dawn
In the swirling of the storm
When I'm rolling with the punches, and hope is gone
Leave a light, a light on

Millions of miles from home
In the swirling, swimming on
When I'm rolling with the thunder but bleed from thorns
Leave a light, a light on
Leave a light, a light on

Leave a light, a light on
Leave a light, a light on

In the darkness before the dawn
In the darkness before the dawn
Leave a light, a light on
Leave a light, a light on


Likes

Comments

Borgmästargården

Just hemkommen från en 4 timmars brunch med Karin. Helt sjukt gott men framförallt mysigt och behövligt. 


Likes

Comments

Likes

Comments

//vad som spelas just nu, älskar (!!) get low så mycket.

tisdag morgon vilket brukar betyda att jag får börja senare, så haft lite sovmorgon men trotts detta inte alls på topp. (Får man säga så?). Oinspirerad, dålig inställning och allmänt trött på allt bara. Hatar att vakna så, men brukar bli bättre senare bara man får sura av sig lite? Ellerhur? Ikväll ska jag mysa med pam, så hjälper inget idag så kan jag se fram emot det iallafall.

Likes

Comments

"saknar du mig än?"


nej, eller lite, eller vet inte? vadå saknar du mig?


Likes

Comments