Header

Ny vecka som är fylld med många trevligheter. Det är mycket trevligt på gång nu framöver. Det känns riktigt spännande med allt som väntar och jag försöker verkligen njuta av varje dag. Hur har er dag varit? Efter en skön dag på jobbet där jag fått enheldel gjort tog jag en lång promenad runt sjöarna. Nu ska jag bort till tjejerna för lite barbecue och kvalitetstid.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Avslutade helgen med en lugn och skön dag på Kostas spa. Otroligt mysigt att inleda dagen med en god hotellfrukost för att sedan fortsätta med bad, ansiktsmasker och bara allmän relax. Nu laddar vi jag för en ny spännande vecka!

Likes

Comments

Igår var jag inbjuden till fantastiska Rustiques invigning. Det bjöds på en riktigt god trerättersmiddag med välutvalda viner. Charkbricka, skomakarlåda och avslutningsvis hemmagjord vaniljglass samt jordgubbar. Wow vilket ställe, det kommer verkligen bli populärt, jag rekommenderar det varmt!

Likes

Comments

Morgonen inleddes på LYX VXO hos underbara Cornelia. Alltså, det finns verkligen ingen bättre start på dagen! Vi fortsatte med en fotbehandling och nu en sen vinlunch och fix inför kvällen.

Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med Beauty House

Idag gjordes min femte och sista NBE-behandling på Beauty House. Under fem veckor har jag blivit så ompysslad hos Maria på deras fina salong och jag är mäktigt imponerad av resultatet från behandlingen. Min hy har fått en helt annan lyster, färgton och framförallt en helt otrolig spänst. Speciellt synligt är det på mina ögonbryn som verkligen har fått ett lyft. Stort tack till Beauty House och tjejerna som är helt otroliga, har ni inte besökt dem så måste ni helt enkelt passa på att göra det.

Sista chansen: 15% rabatt på valfri behandling fram till den 31 mars, uppge: EMMA.

Likes

Comments

Efter jobbet passade jag på att få lite pyssel gjort i lägenheten. Och kvällen spenderades på min gamla arbetsplats där Växjö Lakers mötte Malmö. Kvällen avslutas med en kopp te framför brasan. Nu laddar vi upp för morgondagen!

Likes

Comments

Alltså Malmö och helgen - jag är helt såld. Jag är fylld med energi och motivation efter några dagar fyllda med shopping, god mat, strosande i Köpenhamn och fint sällskap. Solen och våren passade även på att titta fram under vår weekend. Vilken wowhelg vi har haft.

Likes

Comments

Inleder söndagen med en riktigt espresso och söndagsfrukost. Nu väntar ytterligare en dag med shopping, vi trivs så himla bra här och vill knappt åka hem senare idag.

Likes

Comments

Efter lunchtid igår påbörjade Cornleia och jag vår roadtrip till Malmö. Eftermiddagen spenderades med shopping och väl framme i Malmö svirade vi om och inledde kvällen med middag. Kvällen fortsatte på skybaren med en drink och fortsatte på Izakaya Koi samt avlastningsvis Adelgatan. Nu har vi precis ätit frukost och intar Köpenhamn inom kort.

Likes

Comments

Dagen har bestått av jobb, fix av ärenden, naglar och avslutningsvis sushi och packning inför helgen. Imorgon åker nämligen jag och Cornelia till Malmö över helgen. En sprakande helg fylld med trevligheter väntar. Om jag längtar!

Likes

Comments