Under torsdagskvällen besökte jag Fortnox Arena där Vipers mötte Mullsjö. Smålandsderby och en skön stämning i arenan fick avsluta min dag. Kul att det finns så otroligt hög nivå av flera olika sporter i Växjö.

» Här kan du läsa mitt reportage på Vxonews

Likes

Comments

Att inleda dagen så här, det är det absolut bästa enligt mig. En god frukost tillsammans med en bra podd.. Idag väntar en nätverksresa till Karlskrona med Advisory och Växjö Lakers. En dag fylld med nätverkande, mat och hockey. Trevligt!

Likes

Comments

Gårkvällen spenderades med fina vänner, underbart att bryta av allt jobb med nära och kära. Idag har jobb tagit över större delen av dagen och strax ska jag bort till Fortnox. Ikväll ska jag skriva ett reportage om Vipers match. Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Nu ska ni få mitt absolut bästa tips när det gäller framgång och att lyckas. Det handlar om att välja, i allt du gör. I ditt arbete, omgivningen du lever i, staden du befinner dig i eller vad just du vill göra med ditt liv. Det är bara du som kan ta dig dit du vill. Det finns så otroligt mycket människor som lever efter andras förväntningar eller viljor att de i slutändan knappt vet vad de själva står för. Men i slutet av dagen är det bara du själv som kan välja ditt egna liv och din vardag. Allt blir precis vad du gör det till, och med en stark vilja kommer du komma långt - det kan jag lova dig.

Att lyckas enligt mig är att alltid göra det man brinner för och att aldrig sluta kämpa för det man tror på. Och då pratar vi om vänskap, arbete, kärlek eller egentligen precis allt som finns i din vardag. Har du en dröm - tro på den och följ ditt egna spår.

Att ta sig fram är inte enkelt. Kampen för att lyckas med ett arbete eller för att nå dina drömmar kommer innebära många långa dagar och sena nätter. Många timmars arbete, oändligt mycket tankar och en tydlig struktur i din vardag. Men glöm inte att resan till ett mål är en stor del av din personliga resa. Många säger att resan är viktigare än att nå fram till ditt mål och visst finns det en logistik i det.

Din absolut värsta fiende på vägen kommer vara de jag kallar energitjuvar. De som inte vill ditt bästa, de som inte tror på dig eller peppar dig i det du gör. Släpp dem, och spendera bara tid på de som vill dig väl. Vänner, familj och partners ska stötta dig, tro på dig och ge dig energi att göra det du alltid drömt om. Det betyder inte att man inte ska kunna bolla idéer eller ge konstruktiv kritik, där pratar vi om en hårfingräns. Många människor lever och gör så mycket för att passa in, men det handlar om att våga stå upp för sig själv och just det du tror på.

Så släpp det som tar din energi i onödan, tro på det du gör och våga lita på din magkänsla.
Tro mig, gör du det så är du redan en bra bit på vägen till dina drömmar!

Likes

Comments

Något av det bästa jag vet är struktur och ordning, och då menar jag i allt. På jobbet, med mina sidoprojekt eller hemma i min lägenhet. Ett nytt år skapar alltid ny energi och kraft att pyssla och få saker gjorda. Just nu är mina dagar fyllda med jobb, framtidsplanering och pyssel hemma i min lägenhet. Det finns inget skönare än att få mycket arbete gjort på en dag, träffa sina vänner för en fika och avslutsningsvis komma hem till en städad lägenhet med en nybäddad säng. Ni är med på vad jag menar? Att rensa ut och gallra ut allt onödigt i sitt liv och fylla tiden med sånt man brinner för, så himla viktigt!

Likes

Comments

Under söndagseftermiddagen befann jag mig på VIDA Arena där tjejerna till Växjö Lakers och Tingsryds AIF anordnade en välgörenhetsmatch. På plats fanns uppskattningsvis 1750 personer och Lakers Ladies lyckades samla in över 100 000 kr till Lekterapin på Växjö Lasarett - helt fantastiskt.

» Läs mitt reportage på Vxonews här

Likes

Comments

Jag tokälskar söndagar, att vakna till fantastiskt väder och inleda dagen med familjebrunch. Många ogillar söndag men för mig är det faktiskt den bästa dagen på veckan. Pyssla och dona hemma, spendera tid med dem man tycker om - söndagar är nästintill heliga för mig. Nu ska jag pyssla klart här hemma innan jag ska på ett event. Men mer om det senare!

Likes

Comments

Igår avslutades en intensiv vecka med veckans sista match. Nu återstår endast 2 hemmamatcher innan jag byter jobb, med andra ord bara två veckor kvar. Det känns vemodigt att lämna mina favoriter men jag ser verkligen fram mot min nya arbetsplats!

Likes

Comments

Inledde fredagen med ett pass på gymmet innan jobbet och avslutade dagen enligt bilderna nedan. En perfekt dag och start på helgen enligt mig. Ikväll gjorde vi egen ravioli, en riktigt trevlig fredag enligt mig!

Likes

Comments

Det bästa som finns är överraskningar, detta paketet väntade på mig när jag kom hem tidigare idag.

Likes

Comments