Header

Vad underbart det är att spendera ett par dagar vid havet, Åhus är så himla mysigt! Att strosa vid hamnen eller gå i mysiga butiker. Att avsluta dagarna med att grilla och se solnedgången vid havet - det är livskvalité.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter en vecka i Stockholm så är jag nu påväg hem till Växjö. Eller egentligen bara för en snabb mellanlandning för att packa om samt köra till Åhus för en helg. Jag har haft helt fantastiska dagar i Stockholm med mina nära och kära, är så tacksam för den fina omgivningen som jag har. Dessutom har jag fått en helt ny bild av Stockholm efter de här mysiga dagarna. Jag kan verkligen tänka mig att bo i Stockholm eller Göteborg inom kort, det blir svårt att komma hem till lilla Växjö efter de här veckorna.

Likes

Comments

Idag har vi strosat runt på Drottningholm, fikat och myst i det fina vädret. Så skönt med lugna dagar där man verkligen bara kopplar av.

Likes

Comments

I veckan besökte vi Hallwylska, en kväll för goda drinkar och en dag gick vi runt i den fantastiska byggnaden. Så häftigt att få gå i en miljö där människor levt långt tillbaka i tiden. Om ni är i Stockholm borde ni verkligen gå ett varv i byggnanden, det är en väldigt speciell och häftig känsla.

Likes

Comments

Att spendera dagarna på en brygga vid havet i strålande sol - det är livskvalité. Den här veckan i Stockholm har verkligen gett mig en helt ny bild av staden som jag oftast brukar välja bort efter Göteborg. Stockholm är helt fantastiskt!

Likes

Comments

Tisdagskvällen avslutades med en barrunda som inleddes på Hallwylska och avslutades på Tak med en helt magisk utsikt. Vilken härlig dag!

Likes

Comments

Kvällen igår spenderades med picknick och allsång på Skansen. Vi köpte med oss sushi och njöt av Stockholm och solnedgången. Det är alltid lika kul att träffa och lära känna nya härliga personer!

Likes

Comments

Efter en lång promenad vid havet igår så mötte jag upp grabbarna för ett par riktigt goda drinkar på Dramatenterassen. Så underbart att bara sitta och njuta av strålande sol med en god drink.

Likes

Comments

Efter en heldag i stan åkte Marco och jag ut till Kungsholmen för att möta upp grabbarna. Vi drack jordgubbmojitos på ett mysigt ställe som var en brygga ut i havet.

Likes

Comments

Igår strosade vi på stan, shoppade och njöt av solen på en mysig innergård. En så himla mysig måndag!

Likes

Comments

Instagram@emmakoivisto