Det senaste året har jag träffat otroligt mycket människor - allt från helt vanliga personer, till stora entreprenörer, artister eller personer som driver sina mindre företag rakt genom sina hjärtan. På dessa möten med människor har jag nog lärt mig mer om mig själv och min omgivning än vad jag någonsin tidigare har gjort.

Det finns så många olika varianter av människor och alla vill sjävklart lyckas på något sätt - med sin vardag, sitt jobb eller sina relationer. Men vad som skiljer dem åt är hur de tar sig fram, hanterar situationer och hur de bemöter andra människor.

Jag har träffat allt från osäkra personer, till dem som bara ser sig själva i fokus, eller till dem genuina som kastar sig över en med öppna armar och vill veta precis allt som rör mig. Allt från de osäkra till de som tror att de vet precis allt med andra ord.

Det som skiljer dem åt är om man kan glädjas med andra eller inte. Kan du uppleva minst lika mycket lycka för din omgivning som för dig själv? För mig handlar det om att du ska vara så pass säker på dig själv att du aldrig behöver hävda dig själv över någon annan. Att genuint bli glad eller intressera sig för andra personer och vägskälet de står inför.

Den dagen du kan glädjas med andra, då tror jag att du kan nå framgång. Sjävklart ligger det ett hårt arbete bakom framgång, men först när du kan glädjas med andra är du så pass säker på det du gör att du kan lyckas.

Jag har lärt mig mycket på alla möten jag haft genom det senaste året och det finns oändligt mycket mer för mig att lära. Titta själv på din omgivning - vilka personer är genuina och önskar dig framgång? Vilka glädjer sig minst lika mycket för dina livsavgörande beslut och framgångar som för sina egna? Återigen, din omgivning är så otroligt viktig. Se dig omkring - vilka finns i din närhet och vilken roll har de för just dig. Jag lär mig nya saker hela tiden och ser nya saker hos min omgivning varje dag. Öppna dina ögon och ta ett steg i rätt riktning, jag är övertygad om att du klarar det. Med genuina människor i din omgivning som ger dig positiv energi kan jag garantera att du kommer komma långt. Att lyckas är att kunna glädjas med andra.

Likes

Comments

Jag hade en helt fantastisk kväll på Melodifestivalen igår. Oscar och jag på Vxonews bevakade eventet på VIDA Arena och den populära efterfesten. Jag träffade så otroligt mycket härliga människor och vi dansade hela natten lång. Var hemma vid 06.00 med ömma fötter. Wow, vilken kväll och upplevelse!

Här kan ni läsa mitt reportage om hela kvällen.

Likes

Comments

Just nu befinner jag mig på Melodifestivalen tillsammans med Oscar på Vxonews. Vi bevakar evenemanget och rapporterar nyheter. Snart väntar efterfesten och imorgon får ni hela kvällen i ett samlat reportage på vxonews.se!

Likes

Comments

Marco och jag fortsatte dagen med en shoppingrunda på stan och tog även en lunch. Nu kollar vi på brorsans hockeymatch. Ikväll ska jag och Oscar på Vxonews bevaka Melodifestivalen!

Likes

Comments

Igårkväll hämtade jag Marco vid tåget och kvällen spenderande vi i sällskap med mami. Idag inledde vi morgonen med en ordentlig frukost och nu väntar shopping, hockey och lite andra trevligheter.

Likes

Comments

Inleder morgonen med Kronobergs marknadsförenings frukostmöte på PM & Vänner. Det är alltid trevligt med nätverksmingel och föredrag där man får en inblick i olika företag. Trevlig inledning på fredagen och bra uppladdning inför jobb innan det är dags för helg!

Likes

Comments

Morgonen inleddes med ett frukostmöte som Nätverket Expansiva Växjö och Ung Företagsamhet arrangerade. Otroligt inspirerande med grymma föreläsare och nätverksmingel. Efter jobbet mötte jag upp Alex för en kaffe och nu väntar bio med Hanna. Perfekt att avsluta dagen med Fifty Shades of Darker.

Likes

Comments

Många i min omgivning befinner sig utspridda på jordklotet. I Australien, Nya Zeeland, Schweiz, Ryssland, Norge och Sydamerika. Och idag fick min bror erbjudande om utlandsstudier i Kina. Är så otroligt stolt över mina vänner som levererar över hela jorden men himmel vad jag saknar dem här hemma.

Likes

Comments

Min dag igår bestod av jobb och avslutades med hämtmat och trevligt sällskap. Idag inledde jag och kollegorna dagen med ett träningspass och nu är det dags för lunch. Ikväll ska jag förbereda inför flytten!

Likes

Comments

Igår besökte jag Linnéuniversitetet för att skriva ett reportage. Det är alltid lika trevligt att komma ut till olika event och träffa nya människor. Det är verkligen som en egen bubbla på Campus, som en egen liten värld.

Här kan ni läsa mitt reportage

Likes

Comments