Header

Igårkväll hade jag bokat in en helkväll med Kajsa, så kul att ha något att se fram mot en måndagskväll. Vi var ute och åt och avslutade kvällen med att se grabbarnas fotbollsmatch. Kickar man igång veckan ordentligt så får man verkligen en perfekt inledning på en ny vecka. Träning, jobb, middag och bra sällskap gav mig en perfekt start på veckan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Måndag och ny vecka - det är nog få som är så taggade som jag var när jag vaknade imorse. Idag vaknade jag till ett samtal med Linnea (en grymt stor inspirationskälla för mig) och fortsatte morgonen med ett träningspass på gymmet innan jobbet. Hej höst och rutiner i livet! Är så peppade på allt spännande som är på gång framöver.

Nya naglar från Lovely Nails i Växjö. Uppge "EMMA" och få 20% rabatt på första besöket.

Likes

Comments

Wow vilken bra helg jag har haft. Inledde min helg i med massage och taco-kväll i fredags, lördagen fortsatte med nya naglar och fotbehandling följt av middag och vinkväll. Idag har jag njutit av en god brunch och en riktig långpromenad i solen. Det är så skönt med helger där man verkligen samlar kraft och energi. Jag är så inspirerad och redo för en ny vecka!

Likes

Comments

Idag inledde jag dagen med kaffe tillsammans med Hanna och en shoppingrunda, vi blir alltid lika inspirerade av varandra. Dagen fortsatte med en brunch på TAK med familjen, jag älskar verkligen frukost och brunch - speciellt på helger. Vilken fin söndag!

Likes

Comments

Jag kan knappt förstå att det är en vecka sedan jag var i Göteborg. Lördagen spenderades med bra sällskap, middag på fantastiska Toso, vattenmelondrinkar och Casino. Göteborg är bra fint!

Likes

Comments

I torsdags avslutade jag dagen med en myskväll tillsammans med Amanda och igår blev jag bjuden på fredagstacos med min favoritgrabb. Tacos och soffhäng en fredag är ett magiskt avslut på en intensiv arbetsvecka. Så skönt att avsluta dagarna med mysiga middagar och fina vänner speciellt nu under hösten.

Likes

Comments

Fyll livet med det som gör dig lycklig. Och då pratar vi om allt från när du vaknar på morgonen till när du går och lägger dig på kvällen. Jag inleder alltid min morgon med en god frukost, sjunger till mina favoritlåtar i bilen på väg till jobbet, arbetar på en arbetsplats som jag brinner för, spenderar dagarna med kollegor som inspirerar mig, vill knappt sluta jobba när klockan slår 17.00 och avslutar slutligen dagen med människor som jag älskar. Att dessutom boka in egentid där du landar mellan varven är guld.

Vad gör dig lycklig? För mig handlar lycka om att utmana mig själv och att umgås med dem som får mig att må bra. Och om du bara vet vad som gör dig lycklig, varför inte fylla varje dag i livet med det då?

Likes

Comments

Tänk om jag hade fått inleda varje morgon precis så här! Finns det något bättre sätt att inleda dagen på än med frukost? Nu inleder jag min onsdag med jobb, har mycket spännande på gång på jobbet vilket känns så kul. Förövrigt har jag en ovanligt lugn vecka med fokus på att bara ta det lugnt och leverera på jobbet. Så välbehövligt att fokusera lite på sig själv mellan varven!

Likes

Comments

Jag hade verkligen en helt magisk helg i Göteborg med underbara människor. Det är alltid tufft att lämna den staden men jag är snart tillbaka där igen. Dessutom hade jag så mycket trevligt att komma hem till efter helgen. Dagarna fortsätter att rusa iväg, fyllda med utmaningar och spännande jobb. Så just nu försöker jag njuta av varje dag som går och att landa i precis allt jag gör och får äran att uppleva.

Likes

Comments

Imorse inledde vi dagen med en riktigt bra frukost i Linné och fortsatte dagen med flera timmars shopping. Jag har köpt så mycket fina saker! Nu fixar vi oss innan vi ska ut och äta samt ta några drinkar - lutar mot en trevlig lördagskväll!

Likes

Comments

Instagram@emmakoivisto