Header

Vilken härlig helg. Har fått så mycket gjort och har samtidigt haft det så lugnt och skönt. Jobb, mys, kvalitetstid, pyssel och god mat. En helg helt i min smak. Ikväll har vi dessutom fått så mycket fixat i lägenheten, wow vad fint det börjar bli här!

Från fredagens trevliga event, bild: Eventvaxjo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Inledde morgonen med en frukost på en uteservering i strålande sol tillsammans med Ullis. En riktigt mysig start på dagen! Därefter har jag fixat lite grejer till lägenheten och snart får jag hjälp med lite saker som ska göras här i lägenheten. En riktig fixardag helt enkelt!

Likes

Comments

Igår hade jag en heldag med Katja, så himla efterlängtat. Vi strosade på stan, lunchade, shoppade och avslutade kvällen med chark och rödvin framför kakelugnen. Om jag har saknat kvalitetstid med Katja, det är så skönt att äntligen ha henne hemma igen. En perfekt lördag!

Likes

Comments

Igår gästade jag Hanna Göthbergs releasefest. Wow vad mäktigt med personer som brinner så starkt för något och som verkligen vågar satsa så det. Ett grymt välarrangerat event som bjöd på mingel, bubbel, goodiebags och vikigast av allt - Hannas framträdande. Jag hejar på dig Hanna!

Efter eventet tog jag en drink på TAK med Hanna, Josefin och Matilda. En perfekt fredag med andra ord!

• Här hittar ni Hannas nya låt

Likes

Comments

Igår gästade jag grymma Hannas realesefest och avslutade med några drinkar på TAK med nya bekantskaper. Det är så himla kul att lära känna nya människor och jag hade verkligen en toppenkväll. Framför frukosten har jag skrivit ett reportage från gårdagen och snart kommer Katja. Idag står en äkta Katja & Emma-dag på schemat, som jag har längtat!

Likes

Comments

Har haft en grymt mysig torsdag. Efter jobbet överraskade jag Cornelia på salongen och därefter fick jag äntligen träffa min älskade Katja som är hemma från sin resa. Gissa om jag kommer hålla hårt i henne nu. Kvällen har spenderats med middag och ett försök till att ta igen allt som har hänt sedan sist framför den knastrande brasan. En lyckad torsdag börjar gå mot sitt slut så nu ska jag bädda ner mig inför morgondagen.

Likes

Comments

Solen skiner och våren är på ingång. Finns det något som gör en lyckligare? Jag känner mig så himla lyckligt lottad med min fantastiska omgivning, jobb, sidoprojekt, lägenhet och allt spännande som är på gång framöver. Jag önskar så innerligt att jag hade några fler timmar varje dygn. Nu väntar en äkta myskväll med lite fix i lägenheten som börjar bli riktigt fin. Sen får en god middag och ett glas rött framför kakelugnen avsluta den här onsdagen.

Likes

Comments

Vilken härlig inledning på veckan. Har fått mycket gjort och strukturerat upp mitt framtida arbete. Direkt efter jobbet besökte jag Lovely Nails för att fixa fötterna, så skönt att bli ompysslad efter en arbetsdag.

Likes

Comments

Wow, vilken fantastisk helg jag har haft. Stockholm är ju verkligen magiskt på våren. En weekend fylld med god mat, trevligt sällskap, shopping och kvällar som avslutades med goda drinkar och avslutnigsvis Sturecompagniet. Nu är jag hemma i lilla Växjö igen och har spenderat dagen med att pyssla i min lägenheten. Jag är verkligen fylld med energi inför en ny vecka. Vi ses snart igen Stockholm!

Likes

Comments

Njuter av de sista timmarna i Stockholm innan vi ska bege oss tillbaka till lilla Växjö. Helgen har varit helt fantastisk med god mat, shopping, nya bekantskaper och trevliga utekvällar. Det blir enkelt att sakna Stockholm!

Likes

Comments