Header

Jag är helt såld på det här paradiset. Att leva i ett fantastiskt hus precis vid havet, springa en runda vid havet tidigt på morgonen, sola på stranden på dagarna, promenera vid havet, äta glass i hamnen och avsluta kvällarna med att grilla. Här har jag det så himla bra, det känns nästan som utomlands!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Åhus och havet här är är helt magiskt. Att åka hit för en weekend - kan det bli bättre? Efter en kväll med grill och rödvin tog jag en promenad längs havet. Det här är verkligen ren magi.

Likes

Comments

Inledde dagen med jobb och fortsatte eftermiddagen med att få naglarna fixade. Mötte upp fantastiska Lisa för en kaffe på en uteservering i stan och ikväll packar jag för fullt inför morgondagens resa. Hanna tittade förbi en sväng ikväll och nu håller jag på och förbereder det sista inför imorgon. Jag vet inte vad det är med mig, jag verkligen sprudlar av energi - det kanske beror på allt spännande som är pågång framöver?

Likes

Comments

Visst är det underbart att vakna till strålande sol och att känna sig utvilad efter en skön helg? Det där med måndagsångest har jag aldrig förstått mig på. Jag brukar snarare känna mig laddad och fylld med energi inför en ny spännande vecka. Idag står jobb på schemat och i eftermiddag ska jag på Östers match för att skriva reportage. I veckan åker jag på semester vid havet vilket ska bli helt fantastiskt!

Likes

Comments

Igår hade jag, Katja, Anna och Tilda en heldag tillsammans. Planen var att åka till Karlshamn över dagen men eftersom vädret blev betydligt mycket bättre i Växjö valde vi att stanna här. Vi inledde med en picknick på dagen och avslutade med grillkväll på Campus.

Likes

Comments

Igår spenderade jag kvällen med Moa och Amanda. En äkta sommarkväll med grill och vin. Så himla trevligt! Idag väntar en heldag med tjejerna, utflykt och picknick står på schemat. Som jag har längtat!

Likes

Comments

Igår var jag på Ung Företagsamhets partnerträff på World Trade Center. Ett trevligt event med mingel, inspirerande föreläsningar, nätverkande och lunch. Efter jobbet hämtade Hanna upp mig för en helkväll med inspirationsrunda på inredningsbutiker och avslutningsvis middag på Pinchos. Snacka om att man var inspirerad efter den dagen!

Likes

Comments

Efter jobbet idag tog och mamsen en lång promenad runt båda sjöarna, så skönt att komma ut och gå en längre runda. Prata av sig och få lite luft. Nu väntar en lugn kväll i soffan. Så viktigt med kvällar med återhämtning!

Likes

Comments

Imorse gjorde vi en god frulle innan Josefin skulle köra hem och jag skulle till jobbet. Allt var frid och fröjd tills en FÅGEL lyckades ta sig in i lägenheten. Haha, ja ni läser rätt. Det tog ett bra tag innan vi lyckades få ut den stackaren. Nu har jag precis varit ute och gått en runda på lunchen, så skönt väder. Nu ska jag fortsätta beta av jobb!

Likes

Comments

Instagram@emmakoivisto