Header
View tracker

Här har ni mina senaste 72 timmar i några bilder. Bland annat min nya kärlek i form av ett Hermès armband som fick bli lite av en för tidig julklapp till mig själv.

Har sett så otroligt många bilder av VS Showen rulla in på mina sociala medier och det gör mig så taggad, tycker verkligen att det är en helt fantastisk show.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag kan bara hoppas på att alla redan har sett min absoluta favorit, The Weeknds "film" med ett antal hans nya låtar från albumet Starboy som släpptes i fredags. Har ni däremot inte sett den ger jag er nu ingen ursäkt!!

Hur gullig är inte denna julreklam från H&M. Tycker att julreklamer oftast är så otroligt fina och söta. Än så länge ligger denna närmare mot toppen av mina favoriter i år.

Måndagen den 5 december smäller det. VS showen är otroligt stor varje år och jag tycker det är så kul att sen hur dom sätter samman allt. Lite speciellt kul är det att få följa med bakom kulisserna och se hur allting egentligen funkar och det är precis vad man får följa i deras lilla "före showen" serie.

Bisous

Likes

Comments

View tracker

Äntligen har jag ett par skinnbyxor. Tycker det är så otroligt snyggt, självklart är det inte äkta skinn.

Första advent spenderas precis som jag hoppas att resten av av advent och december kommer att spenderas. Lugn och skön med mys framför brasa och julfilm. Kan även meddela att jag har smygstartat med julgran. Bättre för tidigt än för sent!

Likes

Comments

Har sett några andra av mina favoritbloggare göra detta och tycker det är en super idé då jag själv blir väldigt inspirerad av instagram.

Ovanför har ni några av de senaste bilderna jag dubbelklickat på. Som ni kanske ser innehåller många av dom fina pälsar och otroligt drömmina inreningar. Enjoy!!

Bisous

Likes

Comments

Man kan nog kalla mig något av en klockoman. Jag älskar fina klockor och att variera och byta.

Denna skönhet fick jag hem för några dagar sen. Den kommer från Wilhelm Bergman som är ett svenskt klockmärke som riktar in sig på stilrena klockor för alla. De är verkligen riktigt välgjorda klockor av fantastisk kvalitet. Själv tycker jag att det gör dom till en perfekt julklapp inte bara till sig själv utan till alla dina nära och kära.

Som en liten julklapp från mig till er vill jag passa på att ge er 20 % rabatt på ert köp från Wilhelm Bergman med rabattkoden: emmairis och den gäller fram tills den 29 november!

Bisous

Likes

Comments

Jag tror nästan att jag kan få er alla att hålla med mig om att denna platsen må vara en av de bästa. Själv skulle jag mycket hellre vara där, än i skolbänken just nu.

Längtar så efter jullov, att sova ut och kunna lägga sig i soffan framför brasan när man vill, se lite ljus och kunna ta bilder med ett någorlunda okej ljus för nu är det bara hemskt. Jag åker till skolan, det är mörkt, jag kommer hem, det är mörkt. Deppigt är vad det är.

Bisous

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw