Header

Imorgon är det dags för mig att opereras, ska bli så skönt när det är gjort. Intalar mig själv att jag inte är nervös men egentligen är jag ordentligt nervös.

Kollar på The Carrie Diaries och drömmer mig bort lite, verkligen en så bra serie.
Har laddat upp med massor av serier nu inför dom kommande dagarna, tror det blir lite One Tree Hill, Stranger Things och Greys Anatomy.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mycket lugn tid hemma på sistone har resulterat i några klick på datorn och en aningen smalare plånbok. Nu längtar jag bara efter att få några paket hem på posten, höst/vinter beskriver i alla fall mina köp riktigt bra.

All hemmatid har skapats på grund av mitt kära ljumskbråck. Har träningsabstinens då jag inte kan träna för det gör ont och har haft feber vilket jag absolut inte kan ha på måndag när jag ska opereras. Är så otroligt nervös och rädd och det är just där mycket energi har hamnat, i tankar och funderingar som en ond cirkel. Vill verkligen bara att operationen ska gå bra och att allt ska vara tillbaka som vanligt.

Likes

Comments

​Veckans bästa:

+ Mysig promenad med mormor

+ Många prov avklarade

+ En nystädat rum

+ Två buketter härliga med fina blommor

+ En aningen kortare hår

Har äntligen satt mig till ro i ett rum städat ner från grunden. Tycker oftast är det är så av-stressande att städa men idag blev det till en någorlunda stressig uppgift. Nu är det i alla fall klart. Tänkte sätta mig och koppla av med att börja läsa i denna bok som fick följa med mig hem idag. Tror den är riktigt härlig men får återkomma med ytterligare uppgifter. Puss på er!!

Likes

Comments

Måste erkänna att jag älskar att tempen har sjunkit. Det betyder att jag kan ta fram tjocka tröjor och mysiga halsdukar.
Ska snart återvända till skolan för en debatt. Har varit hemma en vända och tagit en promenix med min hund och ätit. Ska dock slänga i mig en kopp kaffe först så att jag inte sitter och sommar på lektionen.

Likes

Comments

Det är ingen nyhet att det finns en dag för allt. Men kanelbullens dag tycker jag ändå är en bra dag. En perfekt ursäkt till att mumsa i sig en och annan bulle. Själv har jag tio stycken kanelbullar som ligger och väntar på mig i köket. Om jag ändå hade orkat alla. För min lilla mage är nog två max. Så får nog se om någon offrar sig för att hjälpa mig med denna svåra uppgift.

Likes

Comments

Dom senaste två dagarna har spenderats i mitt kära rum nerbäddad i min sköna säng med armarna runt min älskade hund. Det har varit väldigt mycket för mig det sista och det slutade med att jag mådde piss. Migrän huvudvärk och illamående.

Idag fyller världens bästa mormor år!! Var ute på en mysig promenad i riktig höst med henne och Elvis i början på dagen. Invigde mina uggs för säsongen och enligt mig är det lycka.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw