Första inlägget, hur gör man ens? Vad ska man skriva? Ska man köra det typiska '' om mig '' inlägget eller ska man bara vara rakt på sak? Jag har ingen aning, men jag kör mitt eget race..

Nu ska jag försöka göra detta kort och lätt, lyckas jag eller inte det återstår och se!

Jag heter Emma är 19 år bor i Bjuv. Jag skulle beskriva mig själv som en glad och positiv tjej för det mesta iallafall, älskar att jävlas med människor. När jag träffar nya människor så blir jag väldigt blyg och pratar inte mer än nödvändigt men när man väl lärt känna mig så finns där ingen stopp knapp.

Jag bor tillsammans med mina föräldrar och två äldre syskon och våra djur. Min familj är inte klok någonstans, de må vara galna men så underbara är dom.

Växte upp i en familj/släkt som har ett stort intresse för skytte och jakt och det har även blivit ett av mina intressen, har spenderat så många somrar, dagar och nätter på tävlingar överallt i Sverige, Norge och Danmark då min bror tävlar i lerduvor.

Så ja mina intressen är ju då skytte, älskar att hitta på spontana saker, vara ute och gå i naturen vara med vänner. Har även ett stort intresse för att inreda och hålla på med kläder och sätta ihop olika outfits.

Denna bloggen är mer som en öppen dagbok för att det är alltid kul att kunna gå tillbaka i tiden och läsa vad man gjort och vad som hänt i ens liv. Ni kommer få ta en del av mina vardagar, funderingar ja allt vad det nu kan vara!Likes

Comments