Header
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Hello bloggisen! Förra veckan åkte jag med Emy och min värdmamma till Los Angeles. Det var en jättemysig resa faktiskt och jag hann se väldigt mycket på bara fyra dagar.

Det regnade och var mulet nästan alla dagar så det var väldans synd. Annars var alla ställen väldigt fina och SPECIELLT MALIBU. Malibu ligger ca 30 minuter från venice beach så om ni åker till venice så måste ni till Malibu.

I venice bodde vi bara ett block från stranden så det var mysigt att kunna gå dit när man kände för det. Venice är dock inte som man tror. Stranden var amazing och jättefin men själva venice var inte så jättefancy, men ändå mysigt.

Hall of fame var en cool gata att gå på då det var massor med affärer på sidorna. Jag trodde verkligen inte att det skulle vara såååå många stjärnor som det var. Helt fullt på båda trottoarerna. Sjukt.

Jag tyckte iallafall att det var en jätterolig resa och jag är så tacksam för att min värdmamma tog med mig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hello bloggisen! Den här helgen tog jag, Sofia och tre ande au pairer från Tyskland en weekend i Chicago. Det var riktigt kallt men en så cool upplevelse. Jag älskade alla skyskrapor, så häftiga.

Vi kom fram sent på fredagen. Då åkte vi till stället vi skulle bo på. Vi hade valt att testa på couchsurfing. Det innebär att man bor hemma hos folk helt gratis via en app. Vi var fem stycken så det skulle inte vara så farligt tyckte vi. Snubben vi bodde hos var jättesnäll!

På lördagen var schemat fullspäckat. Vi gick upp runt 10. Sedan åkte vi till swedish bakery. Det var som att vara i himlen. Sååå många goda bakelser att välja på. Efter det åkte vi till millenium park och bönan. Jättehäftigt ställe!! Efter det åkte vi upp i Willis tower. Riktigt coolt! Vi bestämde oss för att åka tillbaka. Snubben vi bodde hos hade köpt Chicago pizza och bjöd på vin. Riktigt snällt faktiskt.

På söndagen åt vi frukost på ett donutställe. De hade riktigt goda donuts. Vi strosade sedan i området vi var i samt tittade i affärer. Näst på tur var the navy pier. Riktigt fint ställe. Efter det åkte vi till the magnificant mile. Ett stort shoppingställe.

Vi åkte till flygplatsen för att åka hem vid 18:20. Det slutade med att flyget var försenat. Det lyfte inte förrän 23... jag somnade alltså 03;30 inatt. Nu är jag helt slut.

Den här resan var toppen och jag rekommenderar alla att åka till Chicago!

Likes

Comments

Hello bloggisen! Som ni alla kanske vet så är Obama inte längre president längre. Personligen tycker jag att det suger. USAs nya president Donald Äckel Trump finner jag inga ord för. Iallafall så var det "MARCH for women" igår. Det var ett något som pågick i nästan alla stater i USA. Jag och Sofia bestämde oss för att gå dit och det var sjukt att se hur många som var där för att visa att de bryr sig.

Likes

Comments

Hello bloggisen!!! Nu har det kommit ännu mer svenskar till Atlanta. Vi har en grupp på fb där vi sammanlagt är sju svenskar. För en vecka sen var vi bara fyra. Jättekul med fler!

Här har vi Sofia som ni har sett förut, hon har varit här i 6 månader. Tjejen i mitten heter Olivia och är ny. Hon kom för ca en vecka sen. Sen har även Sofie till höger som kom för 6 månader sen. Jag själv har varit här i 5 månader och det är sjukt va snabbt det går.

Likes

Comments

Hello bloggisen! Jag firade nyår i Sverige. MEN jag var sjuk... det jag gjorde var att jag först åt middag med min familj. Sedan åkte jag hem till min vän Rami och hängde där med Goa folk. Sen körde jag tillbaka till där jag bor. Jag gick till torget och var där över tolvslaget. Jag träffade massor med människor som jag har saknat! Det var riktigt roligt faktiskt. Det blev kallt och tillslut åkte jag hem. Vid ca 1 var jag hemma.

Är ni redo för 2017? Det är jag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hello bloggisen. Som många av er kanske vet så är jag tillbaka i Sverige. Den enkla anledningen är för att min värdpappa är svensk och att de valde att fira jul och nyår hos hans familj i Sverige. Så under dessa två veckor jag ska vara här så bor jag hemma hos min familj. Det är så skönt att äntligen få träffa dem igen!!

Jag åkte även och träffa min familj i Stockholm.

Likes

Comments

Instagram@eemmajk