Header
View tracker
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hello bloggisen! Min helg har varit så himla bra. Jag och Sofia bilade till South Carolina för att där möta min värdfamilj. Det tog 7 timmar för oss och vi startade på torsdagen kl4 på morgonen. När vi kom fram umgicks vi med min värdmammas släkt, åt, badade, tog massor med kort på stranden, paddla kajak osv.

Under kvällarna byggde vi pussel, åt, skrattade, spelade kort. Så himla mysigt! Jag tror vi räknade att det var 32 personer där. Jättekul!

Jag och Sofia bilade tillbaka lördag förmiddag för att gå ut på kvällen. Det var nästan inga ute... lite besviken på det! Vi kom hem 6 på morgonen efter att ha ätit.

Har hunnit besöka både Charleston och Savannah under dessa dagar.
Underbar helg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hello bloggisen! Imorgonbitti klockan 04 på morgonen hatar jag och Sofia bilen till South Carolina. Det är ca 5h bilfärd... vi kommer att vara där till lördag för att fira Thanksgiving tillsammans med min värdfamilj och min värdmammas hela släkt. Så himla mysigt! Vi ska bo i ett hus precis vid vattnet. Jag bloggar mer om några dagar! Puss

Likes

Comments

View tracker

Hello bloggisen! Än en gång, sorry för dålig uppdatering. I helgen var jag på svensk julmarknad med min värdfamilj. Det var inte riktigt som jag hade tänkt mig. Man trodde att det skulle vara utomhus med olika stånd. Men istället var det inomhus! Det var sååå mysigt. De hade ett luciatåg som skulle uppträda som Sofia var med i. Det var jättekul att se. Efter det så har även jag börjat öva med luciakören. Det är skönt att ha lite svenskt runt sig när man är här!

Likes

Comments

Hello bloggisen! I torsdagsnatt hämtade jag Ida, min bästavän, från flygplatsen. Hon är också au pair så hon flög från Seattle hit till Atlanta! (Hennes blogg idakaarlsson.blogg.se) Dagen efter jobbade jag så då tog vi en shoppingrunda i en stor mall vi har här. Sedan på kvällen gick vi ut! Kvällen var väldigt rolig och det var sååå skönt att hon kom!!

Dagen där på var det dags för SIX FLAGS!!! Vi mådde inte så jättebra men åkte de allra coolaste bergodalbanorna ändå. Det var så roligt. Dock fick man nästan whiplash-skada av träbanorna. Usch... annars var det jättekul. Parken var väldigt stor och man stärkte sitt mod.

På kvällen gick vi ut. Jag måste säga att det var den roligaste utgången i Atlanta hittils!! Det började med att vi sökte efter en person. Snubben var inte där, istället kom en annan man som tydligen skulle vara med oss hela kvällen. Vi fick VIP och gå in i alla lounger och ta vad vi ville. Det var sååå roligt! En kväll jag aldrig glömmer. Vi fick gå upp till DJn och där tillbringade vi kvällen. Alla andra som på något sätt blev insläppta till honom skickades ner. Men vi fick stå där hela kvällen. Vi betalade NOLL kronor under hela kvällen. Underbart!!!

När vi gick ner från scenen för att t.ex gå på toaletten så sa folk "OMG det är du som är på scenen"! Man kände sig som en kändis ;) Haha... vi fick till och med en security guard som var med oss hela kvällen.

Likes

Comments

Hello bloggisen!!! Det är många som har frågat mig om jag känt av något redan första dagen efter Trump utsetts till USAs nästa president. Jag var inte ute så mycket idag så än så länge har jag inte märkt något. Jag hoppas inte att jag kommer att märka något heller. I min stat, Georgia, så röstade majoriteten på Trump vilket är skamligt. Trump är homofob, rasist och sexist. Denna människan ska snart styra landet jag bor i, jag mår illa.

Idag föresten så såg jag två män med skyltarna "Refugees, welcome to Georgia". Kom igen nu folket!!!! Vi kan göra detta tillsammans. Ge inte upp

Likes

Comments

Hello bloggisen! Idag hade vi födelsedagskalas för lilla Emy som fyller 2 år i veckan. Min värdmamma är så kreativ så hon gjorde alla möjliga slags olika saker med finns i skogen fast med mat. Det serverades ekollon (en nöt + choklad), pinnar (salta pinnar), tusenfoting (vindruvor), nyckelpigor (jordgubbar med choklad på). Det var iallafall jättemysigt! Emy var så excited.

Efter det åkte jag och värdfamiljen till akvariet här i Atlanta. Det var awesome! Vi såg en show med sjölejon som gjorde olika tricks.

Dagen har varit jätterolig. Sitter just nu och bloggar i ett varmt bad och strax ska jag göra mig i ordning för sängen. Godnatt!

Likes

Comments

Hello bloggisen! I måndags var det halloweenfirande med familjen som gällde. Vi åkte till Sofias gata som tydligen ska vara den mest trafikerade på halloween i hela Atlanta. Polisen fick till och med spärra av sidogatorna för att det var så mycket folk. Förra året hade Sofias värdfamilj haft ca 1500 barn hos sig som gick bus eller godis. Till och med före detta presidenten Jimmy Carter har gått bus eller godis på den gatan med sina barn. Ascoolt!! Det var en jättemysig kväll.

Likes

Comments

Hello bloggisen!! Igår var jag, Sofia och Sofias syster ute. Det var jätteroligt! Folk hade klätt ut sig. Jag måste dock säga att man inte märkte att halloween är stort här. Det var verkligen inte många som hade gått ALL IN med deras costumes.

Först drog vi till en hemmafest som en annan svensk tjej hade bjudit in oss till. Sedan drog vi vidare till utelivet. Trevligt trevligt. Man är inte den piggaste idag iallafall då vi kom hem rätt sent.

Likes

Comments

Hello bloggisen! Igår gick jag, Sofia och tjejerna till den botaniska trädgården. Det är så fint där! Tjejerna fick leka massor för att sedan sova.

Medan tjejerna sov så gick jag och Sofia till dunkin donuts. Välförtjänt! Sedan gick vi hem till Sofia och då var vår arbetsdag slut. Vi var verkligen ute HELA dagen. Jättemysigt!! Jag tror att jag gick över en mil igår, sjukt!

Likes

Comments

Hello bloggisen!! Idag lekte jag och Emy på ett jättestort lekland med Sofia och Tenley. Jätteroligt! Det är så kul att se när tjejerna leker och skrattar. Emy vågade åka ner för den stora rutschkanan helt själv idag. Det vågade hon inte förra gången! Hon börjar bli så stor, sötnosen fyller två år om ungefär 2v.

Jag har varit här i två månader och det känns helt underbart. Man har sina dagar när man längtar hem men det går över.

På lördag är det förmodligen halloweenfest någonstans. Vad ska jag klä ut mig till? Om någon har tips så kommentera gärna!!!

Likes

Comments

Instagram@eemmajk