Header
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hello bloggisen!!! Nu har det kommit ännu mer svenskar till Atlanta. Vi har en grupp på fb där vi sammanlagt är sju svenskar. För en vecka sen var vi bara fyra. Jättekul med fler!

Här har vi Sofia som ni har sett förut, hon har varit här i 6 månader. Tjejen i mitten heter Olivia och är ny. Hon kom för ca en vecka sen. Sen har även Sofie till höger som kom för 6 månader sen. Jag själv har varit här i 5 månader och det är sjukt va snabbt det går.

Likes

Comments

Hello bloggisen! Jag firade nyår i Sverige. MEN jag var sjuk... det jag gjorde var att jag först åt middag med min familj. Sedan åkte jag hem till min vän Rami och hängde där med Goa folk. Sen körde jag tillbaka till där jag bor. Jag gick till torget och var där över tolvslaget. Jag träffade massor med människor som jag har saknat! Det var riktigt roligt faktiskt. Det blev kallt och tillslut åkte jag hem. Vid ca 1 var jag hemma.

Är ni redo för 2017? Det är jag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hello bloggisen. Som många av er kanske vet så är jag tillbaka i Sverige. Den enkla anledningen är för att min värdpappa är svensk och att de valde att fira jul och nyår hos hans familj i Sverige. Så under dessa två veckor jag ska vara här så bor jag hemma hos min familj. Det är så skönt att äntligen få träffa dem igen!!

Jag åkte även och träffa min familj i Stockholm.

Likes

Comments

Hello bloggisen! Anledningen till dålig uppdatering är för att det inte har hänt så mycket sedan South Carolina. Jag gör inte så mycket under dagarna med Emy då det har blivit kallt är. Men direkt det händer något speciellt så uppdaterar jag er. Promise!!

Likes

Comments

Hello bloggisen! Min helg har varit så himla bra. Jag och Sofia bilade till South Carolina för att där möta min värdfamilj. Det tog 7 timmar för oss och vi startade på torsdagen kl4 på morgonen. När vi kom fram umgicks vi med min värdmammas släkt, åt, badade, tog massor med kort på stranden, paddla kajak osv.

Under kvällarna byggde vi pussel, åt, skrattade, spelade kort. Så himla mysigt! Jag tror vi räknade att det var 32 personer där. Jättekul!

Jag och Sofia bilade tillbaka lördag förmiddag för att gå ut på kvällen. Det var nästan inga ute... lite besviken på det! Vi kom hem 6 på morgonen efter att ha ätit.

Har hunnit besöka både Charleston och Savannah under dessa dagar.
Underbar helg!

Likes

Comments

Hello bloggisen! Imorgonbitti klockan 04 på morgonen hatar jag och Sofia bilen till South Carolina. Det är ca 5h bilfärd... vi kommer att vara där till lördag för att fira Thanksgiving tillsammans med min värdfamilj och min värdmammas hela släkt. Så himla mysigt! Vi ska bo i ett hus precis vid vattnet. Jag bloggar mer om några dagar! Puss

Likes

Comments

Hello bloggisen! Än en gång, sorry för dålig uppdatering. I helgen var jag på svensk julmarknad med min värdfamilj. Det var inte riktigt som jag hade tänkt mig. Man trodde att det skulle vara utomhus med olika stånd. Men istället var det inomhus! Det var sååå mysigt. De hade ett luciatåg som skulle uppträda som Sofia var med i. Det var jättekul att se. Efter det så har även jag börjat öva med luciakören. Det är skönt att ha lite svenskt runt sig när man är här!

Likes

Comments

Hello bloggisen! I torsdagsnatt hämtade jag Ida, min bästavän, från flygplatsen. Hon är också au pair så hon flög från Seattle hit till Atlanta! (Hennes blogg idakaarlsson.blogg.se) Dagen efter jobbade jag så då tog vi en shoppingrunda i en stor mall vi har här. Sedan på kvällen gick vi ut! Kvällen var väldigt rolig och det var sååå skönt att hon kom!!

Dagen där på var det dags för SIX FLAGS!!! Vi mådde inte så jättebra men åkte de allra coolaste bergodalbanorna ändå. Det var så roligt. Dock fick man nästan whiplash-skada av träbanorna. Usch... annars var det jättekul. Parken var väldigt stor och man stärkte sitt mod.

På kvällen gick vi ut. Jag måste säga att det var den roligaste utgången i Atlanta hittils!! Det började med att vi sökte efter en person. Snubben var inte där, istället kom en annan man som tydligen skulle vara med oss hela kvällen. Vi fick VIP och gå in i alla lounger och ta vad vi ville. Det var sååå roligt! En kväll jag aldrig glömmer. Vi fick gå upp till DJn och där tillbringade vi kvällen. Alla andra som på något sätt blev insläppta till honom skickades ner. Men vi fick stå där hela kvällen. Vi betalade NOLL kronor under hela kvällen. Underbart!!!

När vi gick ner från scenen för att t.ex gå på toaletten så sa folk "OMG det är du som är på scenen"! Man kände sig som en kändis ;) Haha... vi fick till och med en security guard som var med oss hela kvällen.

Likes

Comments

Instagram@eemmajk