Idag har jag varit och köpt lite paket till mina barn i USA. Eller ja mina värdbarn. Det har vart så många frågetecken kring vad jag ska köpa till dem. Vad sjutton köper man till fyra flickor? Den frågan har cirkulerat i mitt huvud ett tag och idag gav jag mig iväg till stan för att avklara detta hinder.
Det hela slutade med att jag nu gjort iordning som en "goddiebag" med lite svenskt godis, ett fint smycke och lite annat smått och gott som man kan tycka om. Blev faktiskt nöjd tillslut så det känns ju bra det oxå! Skönt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nuuuuuu tag jag mig själv i kragen och började packa för en gångs skull. Fick lite ångest när jag hörde att andra au pairer som ska åka samma dag som mig är i princip klara. Inte det roligaste att höra när man inte börjat. Men som sagt det blev ett startskott.
Igår åkte jag och pappa iväg och köpte en "carry-on" väska som jag behöver ha på planet och den är galet skrikrosa. Jag skulle kunna se den om den var i Ystad och jag var i Haparanda. (Då är den lite rosa)
Ja men nog om den nu, det är FEM dagar kvar!! FEM?! Eller ja kanske blir fyra tillochmed beroende på hur snabbt jag publicerar detta inlägg. Det är iallafall väldigt lite dagar!!

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Vad roligt att se att det är en hel del som besöker denna blogg!
Har stått ganska tomt här för det har inte funnits speciellt mycket att berätta som handlar om flytten, förrän igår.
Igår så var det nämligen den officiellt sista dagen som jag hade en "mammavecka" på ett bra tag. Den dagen spenderades såklart med släkten på mammas sida och vi åkte till kungsör för att äta lite smörgåstårtor och fika. I samma veva så firade vi min kära mormor som nu gått i pension och det var väll egentligen det som hela utflykten grundade sig på.
Blev en väldigt trevlig eftermiddag och många kramar!

Likes

Comments

Idag har jag fixat massor med (vad jag tror är) det sista "viktiga" inför flytten. Har ringt organisationen och fixat med lite papper som jag ska skicka in imorgon. Sedan tror jag att jag är fit for fight. Jag hoppas det iallafall!!

På studenten fick jag lite dollar och det är första gången jag ens hållit i ett par dollar så det var ju kul. Alla upplevelser är nya. Sjukt egentligen att jag ska flytta till ett land jag inte ens har besökt. Men man måste våga lite här i livet också. Annars kommer man ingenstans och jag vill komma någonstans.

Likes

Comments

Hej på er allesammans!!

Denna blogg är främst startad för att jag ska ut på mitt livs äventyr. Jag har fått önskemål av mina nära och kära att starta en blogg så att dom kan följa med mig och se vad jag sysslar med. So here I am.
För er som trillade in på denna blogg utan att ha en aning om vem jag är så redovisar jag det lite snabbt.
Jag heter Emma Inge och är 19 år, tog IGÅR studenten från ekonomiprogrammet (grattiz) och har otroligt svårt att sitta still. Har även lite problem med att hålla snattran och pratar med allt som rör sig och har en själ. Skrattanfall är något man får stå ut med om man ska umgås med mig.
Det är svårt att skriva om sig själv såhär rakt upp och ned, känns lite som ett CV och det är ju inte riktigt meningen med detta inlägg kan jag tycka. Får räcka sådär, om ni följer mig så kommer ni förstå vem jag är.

Jag ska så flytta till USA om 14 dagar och vara au pair och det har jag velat och tjatat om i flera år tillbaka och nu om 14 dagar förverkligar jag äntligen min dröm. Mer information om familjen och själva Au pair rollen kommer i ett annat inlägg. Detta var tänkt att enbart handla om mig och vem jag är men är svårt att utelämna syftet med hela bloggen. Kan iallafall säga att familjen jag ska bo hos verkar helt fantastisk och jag tror och hoppas att jag kommer trivas!

Här nedan visas bilder på Emma Inge som är en stolt och student som är taggad på att pröva sina vingar. (Dessa bilder är färskast och mest aktuella kände jag :-))

Likes

Comments