Sen senast:

Jag har kommit med i universitetets volleyboll lag👏

Vädret har varierat, från 5 grader och regn till 21 grader och sol☀️🌪⛈

Spenderat mycket tid på bibblan för det är sjukt mycket tentor och inlämningar nu innan jul och i slutet av januari 📚📈📊 24h salen kom även till användning när Europa house fick strömavbrott i 12 timmar!

  • 28 readers

Likes

Comments

Familjen var på besök för några veckor sen! Hade saknat dom mer än jag trodde. Vi åkte på utflykter, åt på mina favvoställen, fyllde på mitt förråd och råkade ut för ett bilinbrott där jag blev av med en del nödvändigheter men det löste vi, (förutom nya glasögon, så nu sitter jag längst fram i salen haha) Här är lite bilder🙌🏽

  • 28 readers

Likes

Comments

Det var så kul att ha Vanessa på besök! Hon var här i fem dagar och vi hann med en hel del. Vi hängde på playan, åt massa god mat (sushin var bäst😍), Vanessa tatuerade sig🤘(med beskrivning endast på spanska och genom teckenspråk haha men det gick toppen), vi shoppade, festade till det och körde några fotosessions såklart, bland annat uppe på castillo de santa barbara!

  • 55 readers

Likes

Comments

Snart är det dags för mid-terms men det är svårt att klaga på tentaplugg när det ser ut såhär📈📑☀️😎

Och äntligen är kusinvitamin här😍

Det blev lite misskommunikation också vilket innebär att vi får sova skavfötters i min 90-säng haha

  • 62 readers

Likes

Comments

Senaste veckan har mest bestått av plugg och träning, vädret har inte varit på topp så det har gjort det lättare att fokusera på plugget. Men jag är ju inte ledsen att det fina vädret är påväg tillbaka. I november väntar midterms i alla fem ämnen som jag läser. Det är ovant att ha så många tentor på en gång och dessutom gå i skolan varje dag, såhär ser mitt schema ut (jämfört med föreläsning ca 2-3 dagar i veckan i Skövde):

Måndag: Spanska 13.00-15.00
Tisdag: Economic history 8.30-10.30
Statistics & econometrics 10.30-12.30
Sampling & data analysis 13.00-15.00
Onsdag: Statistics & econometrics 9.00-11.00
Spanska 13.00-15.00
Public economics 16.00-18.00
Torsdag: Statistics & econometrics 9.30-11.30
Economic history 11.30-12.30
Fredag: Sampling & data analysis 13.00-15.00
Public economics 16.00-18.00

Snart kommer även volleyboll ta upp mycket av min tid om allt går som det ska😀

Detta har ju hänt några gånger☝Nu måste jag se till att det inte händer imorgon!

  • 79 readers

Likes

Comments

Hej! Sen sist..

🔹Min telefon blev stulen för två veckor sen ungefär, någon öppnade min väska och tog den vilket inte är helt ovanligt här tyvärr. Men det har lett till massa strul men nu är allt fixat och jag har fått min nya telefon men det är bilderna på mobilen som jag saknar för självklart hade det inte sparats i iCloud..
🔹Jag har varit på try outs för UAs volleyboll lag. Det var skitkul och det gick rätt bra men jag väntar fortfarande på besked, vi är ca 30 pers som slåss om två platser i laget så vi får se!
🔹Helgen spenderades i Benidorm och Altea. En kompis hade hyrt en lägenhet i benidorm så vi var där från lördag till söndag och sen hängde vi vid poolen hos en kompis i Altea från söndag till måndag! En perfekt helg!
Nu: komma i kapp med plugget!

  • 87 readers

Likes

Comments

Igår åkte jag och några vänner på en snorkeling trip till Tabarca som är en ö en bit utanför Alicante. En jättefin ö med klart vatten, grottor och många coola fiskar! Kommer definitivt åka dit igen! 🐠🐡🐟

  • 120 readers

Likes

Comments

Hej!

Fullt upp denna veckan! Föreläsningar varje dag, möten med studievägledare för att få ihop schemat, tränat, tre dagars galen nollning på Europa house, cocktail mingel i skolan, utgångar och middagar i Alicante, buddy-meeting osv! Kul vecka, har träffat så mycket roliga människor :)

Vad gäller mitt schema så fick jag ändra en hel del då kurserna krockade i schemat. Så nu kommer jag läsa statistics and Introduction to econometrics, Data sampling and analysis, Public economics, Spanish and International economic history och spanska. Känner mig nöjd med kurserna, dom är rätt tuffa allihop men alla känns intressanta. Jag också van vid att läsa två kurser åt gången men nu ska jag läsa alla dessa i ett halvår!

Lite bilder från veckan🇪🇸

  • 139 readers

Likes

Comments

Welcome week är avklarad! Har varit Welcome party, pubrunda osv, har varit jättekul att träffa massa studenter👏

Imorgon väntar riktiga första skoldagen. Har varit svårt att få ihop mitt schema för det är alltid någon kurs som krockar med en annan och det är obligatoriska föreläsningar. Men jag börjar med microekonomi imorgon och så ska jag se under veckan vilka kurser jag måste byta ut.

Efter skolan är det party måndag-onsdag i våra residence halls!!😍

  • 162 readers

Likes

Comments

Det var första dagen på orientation idag där vi fick registrera oss och sen gå på en walking tour runt campus! Vi fick reda på att campuset är det fjärde största i Europa så det är ganska lätt att tappa bort sig haha

Vi åkte till hamnen ikväll och tog en öl och hade det trevligt. Vi ska till skolan tidigt imon också och sen är det Erasmus Welcome party så tror det blir en grym dag💃

  • 185 readers

Likes

Comments