Hej allesammans! Hoppas att ni har haft en bra helg för det har jag haft! I fredags var jag på "barnkalas" haha. Vi firade alltså min vän Noelle som fyllt 17 år och hon valde att ha temat barnkalas som en slags tillbaka blick när man var liten.

Jag kom hem för några timmar sen från att ha jobbat. Jag gillar verkligen inte mitt jobb har jag märkt. Alltid samma dåliga känsla innan man ska iväg men de får jag försöka glömma bort för de ligger bara i mina tankar pga lathet och de är klart jag hellre vill spendera resten av dagen någon annanstans men money måste in då plånkan måste få lite mat;) hah.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

1. ​Jag vill någon gång i mitt liv ha ett stort vackert bröllop, princess tema:)

2. Jag vill utvecklas i dansen.

3. Jag vill verkligen äta sushi hahaa har sån craving <33

4. Jag vill göra någon skillnad i världen, något märkvärdigt. 

5. Jag vill känna mig trygg och nöjd med mig själv. 

Likes

Comments

Vad önskar du mest av allt nu?

Jag önskar mig ett par nya fräscha jeans mest av allt just nu!

Favorit butik?

Jag har ingen direkt favorit butik utan shoppar där jag hittarde jag vill ha, obviously.

Något beroende?

Mobilen tyvärr:/

Vilka var de mest känslosamma ögonblicken i ditt liv?

Det håller jag nog privat, finns ju massor av sådana ögonblick.

Det värsta du vet?

Det värsta jag vet är nog mobbning, rasism, krig osv.. allt sån där onödigt.

Vanligtvis lyssnar du på ditt hjärta eller din hjärna?

Oj, det varierar, lite av båda. Ibland kan jag göra saker förhastigt och inte tänkt till om jag verkligen vill (händer ofta) då tror jag att de är mest hjärna jag lyssnar på haha om ni förstår mig?

Förebild?

Angelina Jolie. My biggest insperation in life<33

Om du fick en miljon vad hade du gjort?

Jag hade åkt utomlands och köpt en chanel väska!!

Vad gillar du mest med dig själv?

Om jag ska vara ärlig så är jag i det stadiet då jag faktiskt inte kan komma på något jag gillar med mig själv men jag jobbar på det, det är väldigt viktigt att gilla sig själv!

Vad gillar du minst med dig själv?

Skulle kunna rabbla upp flertals men vill inte ens ta uppsådant, varför existerar ens denna fråga? Haha.

En dröm du har?

Oj haha jag har många olika drömmar. Allt från skådespelare till proportionell dansare och sådant kan vara väldigt svårt att nå men drömmar är väldigt viktigt att ha tycker jag även om man har en väldigt ”stor” dröm. Varför ska den inte kunna bli sann?;)

Vad tar du helst på dig?

Svarta byxor och någon svart detaljerad tröja till ett par färgglada sneakers eller bara svarta klackskor. Trivs verkligen i svart och tycker det är sjukt snyggt.

Vad får dig att hålla motivationen uppe och fortsätta?

Min pojkvän och min madre! Sen även alla mina miljoner drömmar och mål haha.

Hur lång är du?

Jag är 160 cm lång. 160.1 om man ska va exakt ;)

Vilken är din favoritlåt?

Just nu needed me med riri <333

Kram & pussisar!

Likes

Comments

Jag ÄLSKAR smoothies, det är så sjukt gott och de är även väldigt lätt att göra. Det jag använde mig av var 1 banan, yoghurt och mjölk. Man kan naturligtvis göra som man vill men jag använde mig av dessa tre ingredienser, sen kan man blanda i fler bär eller något annat om man känner för det. Super gott!

Jag har precis kommit hem från en danslektion i skolan och har nu håltimme tills 14.30 för en till danslektion. Planerna nu är att äta lunch och bara ta de lugnt då det är en lång dag idag, efterskolan blir det gym och en snabbis till pojkvännen för att sedan vara på plats i konserthuset för att kolla på en föreställning tills sent på kvällen. Inget jag klagar på men sen måste jag plugga också vilket är mindre roligt. Hoppas ni får en bra dag, kram!

Likes

Comments

Hej finisar! Igår var jag hos Linnea på fest med dansarna, tjejkväll med andra ord. Vi hade temat "Fifty shades of grey" haha men de gick sådär. Jag hade iallafall super trevligt och trivs verkligen bra i min nya klass. Jag har bytt till dans och kan säga att det var ett av de bästa besluten jag gjort, lite tufft är det men det känns bra! Efter en lyckad kväll är jag nu hos min pojkvän och myser, för att sedan åka till jobbet. Något jag inte ser framemot men som måste göras, kram E

Likes

Comments

Hej bloggisen!, haha. Just nu är jag bara hemma och tar de lugnt, känns verkligen annorlunda att vara hemma resten av dagen efter skolan eftersom att jag nästan alltid brukar åka hem till min pojkvän och vara med honom ända tills jag ska hem. Men det är skönt med egentid ibland även fast jag föredrar att vara med Erik eller mina vänner. I veckan har jag inte så mycket planerat mer än att gymma och plugga. Ska verkligen satsa hårt med gymmandet nu när jag ändå har tid och tar mig dit. Kram på er!

Likes

Comments

Hej allesammans! Ikväll är jag hos pojkvännen och ska bara mysa. Vi har precis ätit tacos (tacos is my fave<33) och ska snart kolla på en skräckis, vilket ska bli mys. Jag är dock inte den typen som älskar skräckfilmer men spänning i vardagen är väl alltid bra haha? oftast iallafall. Nej men nu ska vi take a nap så hörs vi sen!

Likes

Comments