Header

Gokväll!! Trött som jag är, skriver jag ett inlägg innan jag somnar. Första skoldagen kändes helt okej, inget jag har längtat till men inget jag heller inte sett framemot. En vanlig skoldag, inget speciellt. Hade dock inte klagat på mer ledighet. Dagen idag har gått bra men kan inte säga att det var den bästa dagen, ångest och motgångar kommer fram mer och mer men det är bara att ta sig förbi. Jag hoppas att denna termin går fort, för just nu kan jag bara tänka på sommarlov.

Jag hoppas att ni har haft en bra dag & första dag i skolan (för er som börjat igen)! Vet att skolan kan vara tufft för många, så jag hoppas verkligen att alla ni har haft en bra dag, kram på er & godnatt <3

Likes

Comments

Godmorgon! Klockan är runt 10 och jag hur trött som helst, men envisa jag ska ta mig upp ur sängen & göra mig klar och redo för kommande. Dagen spenderas på gym då jag inte har något annat planerat, blir kanske att träffa vänner eller bara ta det lugnt med familjen. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare. Alltså åh, tycker bilden på Erik är så himla fin! blir sååå kär. lol <33

Likes

Comments

Hello bbys! Efter att gått upp relativt tidigt dem senaste dagarna var det otroligt skönt att få sova ut. Planerna idag var endast att ta det lugnt och dra till gymmet en snabbis, vilket har gått som "planerat". Får lite smått ångest att skolan börjar snart, inte alls taggad haha. Men är iallafall glad och lycklig att detta jullov har börjat bra och förhoppningsvis också slutar bra! Kram på er.

Likes

Comments

Hej hjärtisar! Min sista kväll här i London har spenderas med shopping, god mat och fika! Verkligen en mysig stad och jag önskar att jag kunde ha stannat längre men åker hem imorgon:/ Fick med mig massor av fina saker och köpte även ett par skor från Adidas, Tubular Shadow Shoe. Jag är dock väldigt tveksam nu i efterhand om jag kommer använda dem eller inte, typiskt :-). Jag hoppas, hoppas att jag trivs och börjar gilla skorna mer snart, plus så köpte Erik likadana fast en annan färg, twiins <3 På tal om Erik, har vi även 9 månader idag, hihi så nu ska jag umgås med honom och inte sitta vid datorn.

Likes

Comments

GLÄDJE: Detta jullov!

ÅNGEST: Inför en svenska uppgift som handlar om att läsa en bok och helst under jullovet, men har inte hittat någon bok än :-)

KLÄDSEL: Har faktiskt bara vart hemma idag, så underkläder lol

BEKÄNNELSE: Folk som inte känner mig, ser mig som en blyg tyst tjej men så fort man får lära känna mig kan man nästan längta tillbaka om hur skönt det skulle vara att jag höll tyst, hah. Inget problem så men kan ibland själv tycka att det är jobbigt, det får mig att känna mig dryg och vilja dra mig tillbaka.

LÅT: Älskar How Will I Know med Sam Smith.

PÅMINNELSE: Att ta det lugnt och inte stressa! Något som har blivit en rutin och är väldigt störande.

DRÖMRESA: Ingen aning men en resa någonstans med ett gäng tjejer.

PROGRAM: Prison Break, är besatt!<3

Likes

Comments

//Bild tagen från google//

Om ca tretton timmar befinner jag mig på Arlanda påväg mot London, yeey. Jag är så himla glad just nu, ska bli himla skönt att komma bort en stund även om det inte varar länge men fän va skönt! Jag håller på att packa och funderar på vad jag ska ta med mig. Vi ska inte vara borta länge så det blir en lätt packning, men uggh vad svårt det är. Well well nu ska jag fortsätta packa och sedan krypa ner under täcket med en varm kopp te, som förhoppningsvis hjälper min stackars hals då jag är förkyld..

Massor av kramar, Ems

Likes

Comments

Efter en väldigt bra dag igår med god frukost och kvällsbio, spenderas denna onsdag hemma i soffan tillsammans med min pojkvän och några avsnitt av Prison Break. Uppskattar verkligen dagar som är igång hela tiden, att hela dagen är planerad till och från. Gillar spontana saker också men ser personligen framemot saker ännu mer när det är planerat och bestämt. Har dock inget speciellt planerat idag så det får bli att ta det lugnt, det kan ju vara helt okej det med;) lol

Hoppas ni har haft en bra dag och får en fortsatt bra kväll!

Likes

Comments