Vardagen

När man har en fotograf med sig en hel helg... Bästa! Skulle alltid ha med Angelica om jag kunde - och Amanda såklart.

Har haft en riktigt mysig helg med min sambos båda döttrar på besök. De fick en Göteborgsweekend av oss i julklapp med hotell, shopping och middagar. Ska guida er genom hela helgen och visa några guldkorn. Tack för en fin helg tjejer, och min sambo såklart.

Likes

Comments

Personligt

Cervix Cancer. Livmoderhalscancer. Alla drömmar om en framtida familj krossades men övergick snabbt till kampen för överlevnad. Läkarna på sjukhuset utomlands rådde mig att kontakta sjukvården i Sverige. Nu i efterhand vet vi att det var ett av de bästa råden vi någonsin fått. Efter lite meck, men med fantastisk hjälp, blev jag tilldelad en specialist på Sahlgrenska. Jag skrevs in och en undersökning under narkos skulle göras för att bekräfta det vi trodde att vi redan visste.

Likes

Comments

Personligt

Det här är jag, Emma, tillsammans med vår katt Edgar sommaren 2014. Här är jag 27 år, och ett halvår tidigare hade jag tagit tjänstledigt för att bosätta mig med min sambo i ett soligare land. Vi var på väg till Sverige för semester, men bara några dagar före avresan satt vi istället tillsammans på sjukhuset i landet vi befann oss och fick ett besked som skulle komma att förändra våra liv.

Likes

Comments

Personligt

Jag känner att jag vill dela med mig av den text som delades på Ung Cancers Instagram när jag gjorde Take Over för några veckor sedan. Alla texterna kommer att delas med samma bilder och i samma ordning som de gjorde på deras Instagram. Några av er har redan läst det, andra har följt min historia från dag ett på på min egen Instagram - och andra läser det för första gången nu.

Tack för att ni läser och delar, på så sätt hjälper vi andra unga cancerdrabbade.

Likes

Comments

Contains affiliate links Hemmet

Inlägget innehåller adlinks

Efter dagens äventyr har jag pysslat lite och lyckats med mitt allra första DIY projekt - en tidningshängare till några favoritmagasin. Busenkelt! En mässingsring, ett par träkulor och läderband - inspirerad av den här som jag hittat på Rum21.

Och så avslutade vi helgens middagar med spanska köttbullar i het tomatsås.

Off topic: Vår lilla överviktiga prins här hemma har lyckats bra på vår diet - BARF (LCHF för djur...) och tappat ett halvt kilo sen vi kom till Sverige. Nu har vi äntligen en piggare och lite mer slim pälskling igen. Heja! Veterinären hoppades på minus 1-1,5kg vilket är mycket på en katt, men om det kan ge oss längre tid tillsammans med en frisk katt så behövde vi göra en förändring. Och som det ser ut nu föredrar han till och med rå mat än torrfoder - något vi inte ens kunde drömma om när veterinärens dom kom för ett par månader sedan.

Likes

Comments

Vardagen

Senaste tillskottet i min OPI-samling - tror min sambo köpt de flesta lacken om jag ska vara ärlig. Så ovanligt att inte ha gelish/shellack och måste hitta någon bra att göra naglarna hos här i Göteborg. Har fått två tips som jag ska kolla upp - när jag har tid...

Nu ska vi alldeles strax iväg till min sambos barndomsvän och hans fru på middag och mellofest. Vem hejar man på idag?

Likes

Comments

Vardagen

Pappa fyllde år i måndags och istället för den sedvanliga boken eller skjortan så fick han i år hockeybiljetter av oss tre döttrar. Va evigheter sedan vi va på hockey ihop så det var riktigt kul även om Frölunda vann i sudden mot mitt Djurgården. Men ja, pappa som är indian var såklart nöjd❤

Nu ska jag strax iväg på AW med några kollegor och kunder!

Likes

Comments

Personligt

Vilken fantastisk Valentines Day vi fick på Hotel Bellora och Brasserie Lipp i tisdags. Vi åt halstrad tonfisk, ungtupp och en efterrätt som inte var av denna värld - men som jag såklart missade att fota...

Hotellet var verkligen supermysigt och om jag förstått det rätt så är alla rummen unika - vårt var fyllt av rosor både på väggar och prydnader. Riktigt romantiskt! Och frukosten kan jag verkligen rekommendera - deras italienska bagare bakar mängder av olika sorter och alla skinkor och ostar höll riktigt hög kvalité. Jag är ju inte så mycket av en frukostmänniska men det är ändå så viktigt att frukosten är på topp när man bor på hotell! Tack älskling och Hotell Bellora/Brasserie Lipp för det här.

Likes

Comments

Cervix Cancer

Jag försökte låtsas att jag va hemma på riktigt men jag visste att det snart skulle vara över igen. Samtidigt njöt jag till fullo, träffade vänner - pussade på mina killar och vilade. Jag var så vansinnigt trött och någonstans var jag nog fortfarande i fatique.

Dagarna gick och vi började närma oss jul, båda mina systrar och mina föräldrar skulle komma ner till oss för att fira. Jag ville allra helst fira jul som vanligt men ingen av oss hade riktigt orken. Det skulle bli den första julen utan min mormor... Min sambo och jag gick på julmarknad, vi köpte en liten julgran och klädde den med allt guld vi kunde hitta. Den var så söt!

Ett par dagar innan jul kom min första syster ner, och dagen efter kom mina föräldrar och minsta syrran. På julafton drack vi glögg, dukade upp för jullunch, kollade Kalle på TV'n och åt en sen middag på en av våra favoritrestauranger. Det blev en mysig, om än sorgsen jul. Det var så mycket känslor inblandade och vi alla hade varit på hold så länge.

Likes

Comments

Vardagen

Nu är vi incheckade för mys på hotel Bellora - vi hörs imorgon!

Likes

Comments