​HejHej

Jag har länge gått och funderat på om man ska skaffa sig en youtube kanal? Men är det värt det, tänkte att jag tog ju upp det lite i mitt förra inlägg om jag skulle göra det. Tycker ni det är en bra idé för att kanske få lite mer liv i bloggen och kanske komma någonstans med bloggen och youtube. Men vad är det folk egentligen vill se när det kommer till att blogga och samtidigt ha en kanal på youtube, för jag kan känna att det kan sakna något lite extra, vad vill folk se för videos tex eller vad brukar folk vilja läsa om på bloggar? Det är något jag skulle vilja veta av just er. Kan ni komma på något bra, så att allt får lite mer liv i sig. Skulle vara super kul om folk kunde komma med lite förslag på vad man exakt kan göra. 

Likes

Comments

Hej Hej

Som ni kanske märker eller har märkt så är exakt alla mina inlägg bort tagna, det är pga att jag tänker starta om detta bloggandet helt från början alltså en helt ny start. För jag känner att min start från första början när jag startade bloggen inte blev som jag hade tänkt mig. Men om jag kör en ny start kanske det blir bättre, nya starten kanske får mig att bli lite mer motiverad på att uppdatera.

Funderar också på att skaffa en youtube kanel och lägga upp mina videos här på bloggen för att får lite mer liv i den, så att det inte bara blir att jag skriver hela tiden, för jag vet själv att det inte blir roligt att läsa en blogg där det bara är saker att läsa. Blir nog roligare om man varierar lite så det inte blir samma sak hela tiden, tycker ni att det låter som en bra idé?

Nu känner jag att klockan börjar bli lite mycket. Dags för mig att krypa ner i sängen och sova.

Likes

Comments