Header

Hej, Gick upp klockan 6 imorse, vilket var refreshing, då jag gått upp ungefär 11 under hela sommaren. Iallafall så är jag fortfarande förkyld och har inga speciella planer för idag. Tänkte bara ta det lugnt och vila upp mig för vill bli frisk nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej, förstår inte riktigt varför jag alltid glömmer bort att bloggen finns. pågår så mycket i mitt liv just nu så hinner inte ens andas ut.

planer är att flytta, skaffa nytt jobb och försöka ta tag i livet..eftersom efter studenten har jag bara slappat, verkligen inte tagit tag i något som jag behövt göra. Ska bli skönt med en nystart.


Likes

Comments

Hej på er, hoppas allt är bra med er! Jag ska iallafall inte klaga, mår så himla bra just nu. Ingenting som är dåligt precis. Jag har påbörjat en stor del i mitt liv som jag länge velat förverkliga och det är något jag hoppas verkligen går hela vägen.

I morgon är det fredag och jag ska träffa Vilma. Har inte träffat henne på 3 veckor tror jag, eftersom jag har varit i Stockholm och hon i Spanien. Kommer bli jättekul. På lördag ska även jag och några tjejkompisar ut, vilket kommer bli nice.

Likes

Comments

Likes

Comments