Header

Hej på er! är så taggad inför nästa helg verkligen, halloween och allt med det att göra är så himla trevligt.

iallafall till denna helgen, i fredags var jag ute med Amanda, Moa och Enlil. Det var jätte härligt att vi körde en riktig girlsnight. Sedan i lördags var jag hos underbara Ida, som fyllde 18! Så min helg har verkligen varit jätte roligt.

kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

- mitt mål i livet är att jobba som modell.

- resa mycket och verkligen hitta mig själv innan jag stadgar mig.

- flytta till en annan världsdel. T.ex. USA eller Asien!

- bo i någon stad i Europa T.ex. Paris, London eller Cannes.

- jobba med något som jag verkligen tycker om och inte ha ett 9 to 5 jobb.


Likes

Comments

älskar softa låtar som dessa. Hur skönt när man sitter på bussen hem eller när man kör långt med bilen. Musik är en så viktig del i min vardag. njut av denna lista.

tre av mina nya favoriter. ÄLSKAR!

kram

Likes

Comments

​hej på er! har verkligen helt glömt bort bloggen senaste veckan. Men iallafall under veckan har jag varit på 18 årsfest hos underbara Ebba och även varit på studentfest. Det var en jätte bra helg i vilket fall. 

Under veckan nu har jag faktiskt mått sämst. har feber och ont i varje cell i kroppen..haha vet inte riktigt vad men hoppas det går över snart! ska iallafall försöka kolla upp plugg och möjligtvis börja med det. Men ska försöka ta det så lugnt som möjligt. 

kram

Likes

Comments

I helgen är planerna än så länge väldigt oklara. Men jag ska iallafall få med tjejerna på en utgång. behöver ha lite roligt efter denna tuffa vecka. Vi får se om jag ens tar mig ut då jag drunknar i plugg..men vi pratar om mig och jag gör alltid tid för det roliga..haha!

Likes

Comments

hej på er! torsdag idag och jag är så trött..eller jag tror mest att jag är trött på skolan kanske, Efter jag slutat sen ska jag försöka göra klart lite inlämningar så jag slipper stressa i helgen.

Ska även försöka åka förbi Vilma senare ikväll också för hon har nyligen fått hem sin nya kattunge. Då måste man ju verkligen åka och gosa med den. ha en fin torsdag!

Likes

Comments

​börjar bli höst ute och jag älskar det! När man kan ta på sig varmare och mysigare tröjor. tycker även höst kläder i sig är så mycket snyggare och lättare att styla.

Likes

Comments