Header

Tjena gänget! Hur mår ni?
Jag är på sånt himla bra humör idag, kan säga att denna dag hoppas jag blir bra! Har haft så dålig energi hela veckan och därför är det sjukt viktigt med helg.
Bjuder på ett gäng bilder från imorse, helt spontant började den med ett photoshoot..
Puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena gänget, har alltså fått inspiration av att börja blogga igen, av Amanda!
Därför delar jag med mig av lite bilder och en kort text om morgondagen. Så som alla bloggare gör, eller?

Hur som helst så skulle jag egentligen gått och lagt mig för någon timme sedan, men ligger här och sömnen vill inte sammarbeta..
Börjar jobba vid 9 imorgon och slutar 19 så kommer bli en lång dag. Efter jobbet hämtar Adrian upp mig, så lär vara med honom en stund därefter.

Puss och kram.

Likes

Comments

hej på er! hoppas allt är bra. Jag mår faktiskt lite sådär, är väldigt trött och är mest på myshumör. Men ska iallafall bli av med myshumöret snart.

Helgen har varit jättebra, lördagen mötte jag upp några släktingar som var här över helgen, käkade lunch med dom och senare drog vi till en bar, Där Amanda senare anslöt sig. Har inte träffat henne sen halloween, vilket för mig är länge, hon är ändå my bestie. senare gick vi till en annan bar och stannade där tills 01. Idag tog jag sovmorgon till 11, vilket var riktigt behövligt. Vid 13 åkte jag in till stan för att träffa Filippa vilket var så mysigt, sån myskänsla nu när det är julpyntat. Så vi tog en chai på espresso house och shoppade. sammanfattat en jättebra söndag helt enkelt.

puss och kram.

​Saknar den här människan, därför bjuder jag på en bild från tidigare i sommras. 

Likes

Comments

hoppas att allt är jättebra med er! med mig är det bra. Jag har precis flyttat till underbara Stockholm, vilket känns helt otroligt. Är jätteglad över att få den här chansen. Kunna hantera förändringen är dock lite jobbigare. Mamma och pappa var med upp och flyttade in alla saker. När dom senare skulle åka hem till Karlstad blev det lite jobbigare, men får se dom igen om några veckor igen så det gör inte så mycket, och man håller ju alltid kontakten.

nu sitter jag ner bäddad i sängen, tror inte det blir så mycket mer händelser idag. Vilket också är ganska skönt.

ha det bäst.

Likes

Comments

hej på er!

Denna dagen har bestått av träning vid 11 imorse. Eftersom att jag fortfarande är förkyld körde jag ett lättare pass. Tyckte det gick helt okej ändå, eftersom det var ungefär 3 månader sedan jag faktiskt tränade. Älskar att träna och det är det som får mig att må bra.

I morgon ska jag iväg och träffa en tjejkompis, vet inte riktigt hur planen ser ut ännu. men ska även jobba. puss

Likes

Comments