Header

Hej fina ni! Har ni haft en bra jul? Jag har haft en så bra jul och är glad att jag har alla jag har i mitt liv! Hade ju helt glömt bort att jag har blogg..haha

Iallafall veckan framåt är det mycket som händer, min morfar fyller 70 imorgon så då ska vi fira honom! Sen ska jag även ta tag i lite efter plugg..och sen på lördag är det nyår så ska verkligen ha en sjukt bra vecka hoppas jag!

Ni får ha en bra kväll så ska jag försöka höra av mig under veckan! Kram

Likes

Comments

hej, visst är det jätte mysigt med första december. Men kan inget annat än att frysa när man kollar ut från fönstret och det snöar. Är inte mentalt redo..har inte haft julkänsla på flera år nu så det är bara jätte jobbigt med snö och allt det där.

Drömmer mig liksom tillbaka till Spanien! så skönt att vara i värmen och ligga på stranden hela dagarna med en drink i handen och på kvällen myser man vid strandpromenaden med en mysig middag.


Likes

Comments

hej på er. Hur är det? allt är bra med mig iallafall. Har väldigt mycket planerat under denna vecka, ska försöka få klart massa plugg och i helgen ska jag på en 18-års fest! En av mina närmaste vänner har äntligen fyllt 18, vilket vi ska fira på fredag!

iallafall nu ska jag ta en dusch, sen fixa mig och lägga mig i sängen och kolla på en mysig film. känns som det behövs, stressar sönder varje dag nu..vilket är så jobbigt.

puss

Likes

Comments