Header

hoppas att allt är jättebra med er! med mig är det bra. Jag har precis flyttat till underbara Stockholm, vilket känns helt otroligt. Är jätteglad över att få den här chansen. Kunna hantera förändringen är dock lite jobbigare. Mamma och pappa var med upp och flyttade in alla saker. När dom senare skulle åka hem till Karlstad blev det lite jobbigare, men får se dom igen om några veckor igen så det gör inte så mycket, och man håller ju alltid kontakten.

nu sitter jag ner bäddad i sängen, tror inte det blir så mycket mer händelser idag. Vilket också är ganska skönt.

ha det bäst.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej på er!

Denna dagen har bestått av träning vid 11 imorse. Eftersom att jag fortfarande är förkyld körde jag ett lättare pass. Tyckte det gick helt okej ändå, eftersom det var ungefär 3 månader sedan jag faktiskt tränade. Älskar att träna och det är det som får mig att må bra.

I morgon ska jag iväg och träffa en tjejkompis, vet inte riktigt hur planen ser ut ännu. men ska även jobba. puss

Likes

Comments

Hej på er, hoppas allt är bra med er! Jag ska iallafall inte klaga, mår så himla bra just nu. Ingenting som är dåligt precis. Jag har påbörjat en stor del i mitt liv som jag länge velat förverkliga och det är något jag hoppas verkligen går hela vägen.

I morgon är det fredag och jag ska träffa Vilma. Har inte träffat henne på 3 veckor tror jag, eftersom jag har varit i Stockholm och hon i Spanien. Kommer bli jättekul. På lördag ska även jag och några tjejkompisar ut, vilket kommer bli nice.

Likes

Comments