Idag så har jag äntligen varit hos frisören. Det är över en månad sedan jag gjorde "misstaget" att tunna ur håret själv (vilket slutade med att jag klippte av ca 8-10 cm av mitt hår då jag tog fel sax).. Med vetskap om att jag skulle jobba dagen efter så fick jag själv försöka rädda det. Fick en tid två veckor efter min "lilla" olycka men som jag tyvärr blev tvungen att boka om, och då tog det ytterligare flera veckor innan jag fick en ny tid.

Resultatet är jag väldigt nöjd med. Jag håller på att spara ut till min egna färg och har kommit en bra bit som ni ser, och nu när jag kapade en del av det ljusa partiet blev det en snygg ombre!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag kom vi hem från Gräftåvallen där vi varit över helgen. Nestor, svärfar och Philip sprang ett maraton i Bydalsfjällen under lördagen som vi var med och tittade/hejade fram dem i mål. Barnen skötte sig över förväntan och tyckte det var både roligt och spännande att vara där trots att de tog ca 3 timmar innan Nestor (som var först av våra tre) kom i mål. Varit riktigt mysigt att bara komma iväg och göra något annat ❤

Likes

Comments

Nu är sommaren snart förbi och trots att vi haft få dagar med sol och värme så har vi väl hunnit med en hel del. Sist jag skrev så var vi i Mariestad hos Chrissi och Douglas, sedan kort därefter reste jag och barnen ned till Norberg där min vän Helena bor och hälsade på i några dagar. När vi kommit hem igen blev jag den 3 augusti moster till en liten Stella som vi var och hälsade på förra veckan ❤

Imorgon fyller Nestor år, och eftersom han ska springa en fjällmarathon på lördag så beger vi oss mot fjällen (Gräftåvallen) redan imorgon tillsammans med Nestors familj och deras vänner. 

Likes

Comments

Igår så åkte vi ned till Mariestad där barnens ena farbror (och hans flickvän) bor. Vi har pratat länge om att åka ned och äntligen blev det av. Det första som slog mig var hur varmt det var, äntligen den där sommarvärmen jag letat efter. Imorgon ska det bli ännu varmare och då tänkte vi besöka stranden och bada 😃

Likes

Comments

​Gav krukan en chans om att den skulle gå att rädda.... och de gick! Hurra! Skickade en bild till både Nestor och mamma, och båda två trodde att jag hade fått tag i en ny trots att jag berättat att de är slutsålda och utgått ur sortimentet. Nu syns det knappt något på bilden, men den har en del skavanker efter lagningen som syns. Men jag är glad att jag fick ihop den och det blir ett roligt minne på något sätt.

Likes

Comments

Kom hem för några dagar sedan efter en löptur till två gråtandes barn och en pappa som hade fullt upp. Devin hade lekt med sitt Dustyplan och kört in i "skogen" (det vill säga rakt in i mitt spökträd) och råkat krascha krukan i golvet. Ni som sett flygplan 2 vet att de släcker bränder i skogen, så där har nog lilleman hittat sin inspiration ifrån. Devin var nog mest chockad över att krukan faktiskt gick sönder och Demian var nog mest ledsen för smällen då han är ljudkänslig och kanske inte var beredd. Hur som så tycker jag det är lite tråkigt att det var just den, eftersom flera som hälsat på oss, liksom jag, tyckt och påpekat hur fin den var. Typiskt nog har den också precis utgått i sortimentet.....

Tänkte testa limma ihop den nu, men om någon har tips på en fin kruka på 16 cm kan ni väl hojta till... ☺️

Likes

Comments

Dagen har för en gångs skull bjudit på värme och sol, vilket vi inte sett mycket av denna sommar där vi bor tyvärr. Förmiddagen spenderades i lekparken och på eftermiddagen cyklade vi till Lugnvik för att köpa glass. Devin som inte gillar glass (vägrar bestämt att ens smaka) fick köpa sig en bulle istället. Från oss till Lugnvik är det 4 km, så det blev 8 km tur och retur det vill säga. Var lite osäker om Demian skulle orka cykla hem då det är mycket uppför, men han klagade inte en gång faktiskt. Den nya cykeln med växlar är verkligen en hit och hans cykelintresse blir bara större och större sedan han började med mountainbike! Vilket vi tycker är jätteroligt. Dock så har han blivit så självsäker att han nästan är odödlig på den där cykeln, som när han såg en ramp och cyklade upp på den och tänkte hoppa från den (han flög över styret och voltade). Just nu pratar han mycket om att han ska spara pengar till en fatbike som han ska ha när han cyklar i skogen.

Fick svar häromdan att jag blivit antagen till den fristående kursen som jag sökt till hösten, så det blir till att plugga 150% vilket givetvis känns både roligt och skrämmande. Som jag tidigare nämt så kommer jag inte ha fasta dagar med jobb längre utan bara fokus på plugg vilket känns rätt så givet då jag tyckte det var rätt så utmanade att kombinera heltidsstudier med jobb tidigare terminer. Så det blir spännande att se hur det hur det går, men jag tror det löser sig rätt så bra. Jag hoppas i alla fall på det.

Likes

Comments

Eftersom mina föräldrar lånat våra barn i några dagar så passade jag och Nestor på att dra till Vålådalen för att gå blanktjärnrundan. En vandring på lite drygt 12 km. Vattnet tillsammans med fjälltopparna med snö på var en väldigt vacker kontrast och det var en harmonisk plats att besöka. Väl när vi vandrat rundan så tog vi en liten avstickare och avslutade med rastplatsen nipan igen och dess fina utsikt över Vålån.

Imorgon kommer busungarna hem igen och vi längtar så ❤

Likes

Comments

Tentamen och skolarbeten är nu förbi och jag har äntligen fått gå på sommarlov. Det har varit en lärorik termin men också krävande på olika sätt. Har funderat på att skriva högskoleprovet igen till hösten, även fast jag inte tänker byta program eller så. Utan mer för att jag känner att matematikkursen som jag precis läst klart gett mig så mycket att jag tror jag kan höja min poäng där, som gör det lättare om jag vill söka in till andra kurser i framtiden. Galet nu är att till hösten har jag kommit halvvägs in i min utbildning, vilket känns ganska galet när jag tycker det inte alls var så längesedan vi satt där i Härnösand på upprop.

Jag har också bestämt mig för att inte kombinera jobb och studier till hösten. Kanske suger med en mindre inkomst men jag har faktiskt sökt en extrakurs som jag verkligen vill läsa och känner att det delvis varit tufft med att både plugga och jobba samtidigt. Kursen som jag sökt (15 hp) går på halvfart och är helt distans. Måste bara få svar först om jag kommit in eller ej, men kollar man tidigare antagningspoäng klarar jag mig.

Nu återstår 4 veckors jobb innan jag går på föräldraledigt resten av sommaren =)

Likes

Comments

Befinner mig just nu i Sundsvall där jag snart gjort klart min näst sista innervecka för den här terminen. Läser för tillfälligt en matematikkurs som jag tycker är rätt så utmanande för min del. Fått tagit itu med flera "mattespöken" då jag har ett par dåliga erfarenheter av det i skolan (som många andra i min klass). Önskar att jag haft den lärare vi har nu i grundskolan så kanske man hade haft helt andra förutsättningar. Att det kanske inte handlade om att jag var dålig i ämnet utan mer på bristande hjälp och omotiverade lärare. 


Nu vill jag dock hem till min trio där hemma, ska bli så skönt att komma hem och smälta alla seminarium, workshops och föreläsningar vi tagit del av och fortsätta öva inför kommande tentamen. Mitt mål är att klara den så är jag nöjd! 

Likes

Comments