Header

Tog dessa bilder i helgen då det var Visfestivalen. Kände mig lite smått osäker så blev inte särskilt många bra bilder men några i alla fall. Alla bilder är på mina tre älskade syskonsöner, är så taggad på att det snart ska komma en liten flicka också.

(och snälla bortse från ölflaskan som den stora killen har, den är såklart tom och det är inte han som druckit den :) )

Likes

Comments

Här är ett litet urplock från i Tisdags då jag drog fram kameran igen. Han är så söt den här pojken, verkligen ett livs levande lyckopiller. Han gör mig verkligen alltid så glad, likaså hans bror som dock inte var med den här kvällen. Har otroligt många fina bilder på honom!

Likes

Comments

I kväll har kameran fått arbeta lite, vilket var länge sedan sist. Jag tycker ju att det är så roligt men jag är så dålig på att ta fram den och fota. Måste verkligen bli bättre på det! Här kommer i alla fall en hel hög bilder på Kevin från kvällen.

Likes

Comments

Har varit väldigt dålig på att fota min älskade lilla katt. Han är 13 år gammal och är det finaste som finns. Han är precis som en hund och ska gosa hela tiden. Älskade kisse!

Likes

Comments

Nu hamnade jag framför kameran helt plötsligt och herregud vad obekvöm jag är. Sen blir det så sjukt mycket svårare att fokusera och veta vars jag ska stå. Men detta blev resultatet i alla fall, blev ganska nöjd.

Likes

Comments