Header

Det som saknas nu är fokusen, måste bli bättre på det. Har många bilder som kunnat vara hur fina som helst om fokusen bara satt där den skulle. Jag måste träna på det!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här kommer del 2 från då jag fotade Benne. Jag ser verkligen själv när jag sitter och gör urvalet hur mycket jag utvecklas. Även om jag fotar så sällan så utvecklas jag och det känns bra.

Likes

Comments

Hej på er! Det var ett tag sedan, livet har kommit emellan. Ska försöka komma igång med fotograferandet igen men det går segt. Fotade i alla fall Benjamin i Torsdags. Ovan är en del av resultatet, mer bilder kommer. Puss på er.

Likes

Comments

Tog dessa bilder i helgen då det var Visfestivalen. Kände mig lite smått osäker så blev inte särskilt många bra bilder men några i alla fall. Alla bilder är på mina tre älskade syskonsöner, är så taggad på att det snart ska komma en liten flicka också.

(och snälla bortse från ölflaskan som den stora killen har, den är såklart tom och det är inte han som druckit den :) )

Likes

Comments

Här är ett litet urplock från i Tisdags då jag drog fram kameran igen. Han är så söt den här pojken, verkligen ett livs levande lyckopiller. Han gör mig verkligen alltid så glad, likaså hans bror som dock inte var med den här kvällen. Har otroligt många fina bilder på honom!

Likes

Comments

I kväll har kameran fått arbeta lite, vilket var länge sedan sist. Jag tycker ju att det är så roligt men jag är så dålig på att ta fram den och fota. Måste verkligen bli bättre på det! Här kommer i alla fall en hel hög bilder på Kevin från kvällen.

Likes

Comments