Nu längtar jag så otroligt mycket så jag viker pigans kläder om och om igen oavsett om det behövs eller inte. Jag är så nyfiken på hur du kommer att se ut, låta och vara i personlighet. Älskade lillpiga 💖💖

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Imorgon åker mina fina katter till ett nytt hem hos en familj i Kangos. Anledningen är att BÅDE Erik och jag blivit allergiska. Ingen av oss har varit det tidigare men nu har det blivit såpass illa att jag har konstant röda, geggiga ögon och blir helt slut och har tungt att andas så fort jag varit en stund hemma.

Både jag och Erik har tagit blodprover tidigare för att kolla om vi hade allergi mot katter innan vi bestämde oss för att köpa Svante och Tekla men inget tydde på det. Erik har bott med katter och jag har haft katt så det här kom som en chock.

Vi har haft världens finaste familjemedlemmar och jag är så glad att de ska få komma till en gård där de får vara ute hur mycket de vill och får en familj som kan kela med dem till skillnad från mig och Erik nu. Flickorna kommer däremot bli jätteledsna när vi berättar att de nu fått flytta. Men vi har försökt förbereda dem sist om att vi båda blivit allergiska så vi måste hitta nya hem åt katterna.

Men det här blir en bra lösning för alla även om det gör ont i mig att inte få ha mina älskade pälsbollar nära mer.

Jag kommer att sakna er så otroligt mycket!! Världens finaste Svante och Tekla! ❤️ Mitt hjärta går sönder 💔 Men ni får vara tillsammans och får en fin familj ❤️

Likes

Comments

Nu har jag packat färdigt inför semester med barnen, det ska bli så kul!!

Jag hittade ett papper i mitt sängbord som Lima skrivit ❤️ Jag saknar så enormt mycket!! Tur att det är Söndag snart! ❤️

Likes

Comments

Köket ska också totalrenoveras, det är så fult att jag vill gråta ibland. Men den stora renoveringen ska inte hända innan bebis kommer, vi behöver ett kök. Så vi får snabbrenovera och släcka alla stora bränder. Måla dessa kycklinggula, vävbeklädda väggar vita, måla bajsbruna fönstrerna vita, måla furu kryddhyllan vit, kanske riva bort furutaket, sätta ny fönsterbräda.. Jag kan komma på miljoner saker. Det gör stor skillnad mot dagens läge.

Nu är fönstrerna vita och energi fylls på i soffan inför morgondagen. Snart sova!

Likes

Comments

Denna vecka är jag och Erik utan barn och har massor att hinna med! Idag håller vi på och renoverar i Ediths rum. Det är också fönstermålning, takmålning och tapetsering som gäller. Ny dörr, inredning osv.

Egentligen ska vi byta alla fönster i huset men först nästa sommar så jag insisterade på att de bajsbruna, gamla skulle målas vita tills de nya är på plats. Sagt och gjort. Jag går igenom fönstrerna rum efter rum.

Likes

Comments

Igår när vi hade fört Lima till hennes pappa var jag och Erik till hans familj och hade grillkväll. Det var sjukt gott, mysigt och underbart väder! Vi hann även planera lite smått på vår bilsemester som vi ska göra efter semestern med barnen. Det ska bli så roligt!! Båda semestrarna! ☀️

Likes

Comments

Veckan med pigan sprang iväg, och jag saknar henne så mycket! ❤️ Aili och Edith också såklart! ❤️

Nu känner jag att denna vecka får gå fort så vi får hem alla älsklingar igen ❤️

Likes

Comments