View tracker

vardag

Hallå!
Jag har haft jätte problem att komma in på nouw. Varför? Det vet jag inte. Idag ska jag fixa lite här hemma bara. Tvätta, städa osv. Min kusin från Västervik kommer till oss i helgen så ska bädda sängen hon ska sova i och städa rummet lite.

Imorgon ska vi även ha barnvakt i någon timme. Jag och Kalle ska op julbord så min mamma och hennes man ska ha Lovina i 3-4 timmar. Nervös mamma! Det jag är mest nervös över är stomin. Men ska fixa lite saker idag för att underlätta ifall de skulle hända något med den.

Ska även ringa barn och kolla när nästa provtagning är.

På min instagram har jag nu en giveaway! Va med och få chansen att vinn valfri flaska från twistshake

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

vardag

Jag har precis gett Lovina mat, så nu ligger vi i sången och myser. Ska snart gå upp och plocka lite hade jag tänk, om nu hon tillåter mig att sätta ner henne i sin gunga en liten stund

Likes

Comments

View tracker

Lovina

Vi hade Trygg-Hansas gravidförsäkring extra. Lovina har oersättningbardiagnoser så vi får inte ut en krona, inte ens för sjukhusvistelsen. De är inte vår skull vi vill ha pengar utan för lovinas. Att kunna ge henne saker, kläder och spara.

Blir så arg och ledsen.. varför skaffar man försäkring? Jo ifall något sånt här skulle hända. Fy för de här.

Likes

Comments

vardag

Vilken vecka vi har haft, har haft noll fokus på bloggen. Lovina är i en utvecklingsfas och är ledsen väldigt mycket.. stackars lilla tjejen!

Möter på föräldragruppen förra veckan gick super bra. Vägde Lillan då och hon väger ynka 5480 gram. Ska in och ta prover på torsdag så blir vägning då igen hoppas hon gått upp mer. Hon känns iallafall tyngre.

En gullig bild på Ibra och Lovi när dom sover

Likes

Comments

vardag

Nu har jag haft en liten paus. Jag har helt enkelt inte haft någon lust och det har vart mycket. Men nu är jag tillbaka. K jobbar sent idag så jag sitter och ser på tv. Lovina sitter Indien gunga och pratar för fullt med tvn (haha). Hundarna sover så jag myser lite med Ibra. Funderar även på att ta en dusch innan klockan blir för mycket.

I morgon ska vi på föräldragrupp. Vi ska prata om förlossningen och första tiden hemma. Det är första mötet och jag är faktiskt väldigt nervös. Vi känner jag några som ska dit men alla vet inte om vad vingar vart med om, vi missade första tiden och de är känsligt att sitta och prata om. Men jag tar de som de kommer.

Likes

Comments

vardag

Igår va ingen bra dag. Lovina va ledsen hela natten till igår samt hela dagen. Så nu är jag jätte trött trots sömn. Men men ska gå upp nu och städa lite i köket sen ska vi se när Lillan somnar, då ska jag också passa på att sova en stund hehe

Likes

Comments

vardag

Otroligt gnällig ikväll, vägrade somna. Enda gången hon inte grät va när jag lekte med henne. Men tillslut blev hon så över trött och inte nöjd med något. Tillslut fick jag henne att somna! Så nu myser vi lite till greys innan jag ska sova.

Likes

Comments

vardag

Vad skulle ni vilja se i bloggen? Det hade vart kul om ni kunde skriva vad ni ville läsa om så jag vet och kan ge er det ni vill ha! Skulle ni vilja ha en frågestund?

Kommentera gärna! De är ändå ganska många som läser men dåligt med kommentarer så vet inte riktigt om jag ger er de ni vill ha! Så kommentera! 😊

Likes

Comments

vardag, Lovina

Vaknade vid 8 av att Lovina började gnälla. Gick då upp och gjorde mat. Hon har gråtit sen dess. Tror de är luft i magen då hon rapar väldigt mycket. Ligger nu i sängen och hjälper henne få upp de värsta. Ska sen ta en promenad, då hon somnar bäst utomhus och i vagnen.

Likes

Comments

samarbete

Nu är tävlingen avslutad! Grattis till Lina! Jag kommer skicka ett mail till dig. 😊

Likes

Comments