vardag, Lovina

Idag har vi för de mesta vilat. Men Lovina har gått upp 70 gram sen igår!! Jätte bra och värdena ökar. Nu ska vi bara få igång hennes matning klokt, hon är ju så intresserad av allt runt omkring. Men blir bättre och bättre.

Likes

Comments

vardag

Snart dags för nya prover igen.. vi har iallafall haft min farmor på besök ett tag sen tog jag och Lovina en sväng runt på sjukhuset. Vi båda är super trötta idag men de är bara att försöka hålla sig vaken ett tag till. Vi försöker få in matningen på schema igen så viktigt att ge mat var tredje timme.

Likes

Comments

vardag

Oj vilken hemsk natt vi har haft. Jag somnade runt 5 och vid 7 kommer dom in för att ta nya prover.. nu är Kalle här och hälsar på. Han ligger i sängen och myser med Lovina, vi har precis ätit också.

Alla prover visar bra förutom lovinas natrium. De va alldeles för lågt så nu måste vi försiktigt öka så det inte går för fort. Vi blir kvar några dagar till iallafall.

Likes

Comments

Lovina

Mitt stackars hjärta hade gått ner i vikt, alla prover er bra ut så ingen vet varför hon inte äter.. nu bli hon matad med sond fram till midnatt sen ska nya prover tas runt 01.. förhoppningsvis får vi sova efter det. Jag hoppas verkligen sondmatningen hjälper nu.

Likes

Comments

Lovina

Hej.
Nu var det en bra tag en jag skrev. Livet har gått före och jag har helt enkelt inte haft någon motivation, men nu ska jag komma igång igen. Lovina har fått fira sin första jul och fick massvis med fina julklappar.

Nu har vi vart inne i en mörk period.. Lovina har börjat matvägra och går ner i vikt, imorgon ska vi till bvc och väga henne. Har hon gått ner mer så blir hon inlagd för sondmatning efter som vi fått en operations tid!!

Jag vill att hon ska gå upp i något kg till innan operationen sker. Betyder det att vi måste ligga inne tills dess så får vi göra det helt enkelt! Jag vill inte att hon ska vara så lite som hon är nu innan operationen.

Vi har fått operationstid den 31 januari! Så den 30 januari beger vi oss mot Solna för att prata med kirurgen och narkosläkaren sedan operation dagen efter 😊 så skönt att det äntligen är dags. Dock vågar jag inte hoppas för mycket, när vi får hem kallelsen så kan jag tro på det. Nu har jag endast pratat med operationsplaneraren och hon satte tiden när jag hade henne i telefon.

Likes

Comments

vardag

Hallå!
Jag har haft jätte problem att komma in på nouw. Varför? Det vet jag inte. Idag ska jag fixa lite här hemma bara. Tvätta, städa osv. Min kusin från Västervik kommer till oss i helgen så ska bädda sängen hon ska sova i och städa rummet lite.

Imorgon ska vi även ha barnvakt i någon timme. Jag och Kalle ska op julbord så min mamma och hennes man ska ha Lovina i 3-4 timmar. Nervös mamma! Det jag är mest nervös över är stomin. Men ska fixa lite saker idag för att underlätta ifall de skulle hända något med den.

Ska även ringa barn och kolla när nästa provtagning är.

På min instagram har jag nu en giveaway! Va med och få chansen att vinn valfri flaska från twistshake

Likes

Comments

vardag

Jag har precis gett Lovina mat, så nu ligger vi i sången och myser. Ska snart gå upp och plocka lite hade jag tänk, om nu hon tillåter mig att sätta ner henne i sin gunga en liten stund

Likes

Comments

Lovina

Vi hade Trygg-Hansas gravidförsäkring extra. Lovina har oersättningbardiagnoser så vi får inte ut en krona, inte ens för sjukhusvistelsen. De är inte vår skull vi vill ha pengar utan för lovinas. Att kunna ge henne saker, kläder och spara.

Blir så arg och ledsen.. varför skaffar man försäkring? Jo ifall något sånt här skulle hända. Fy för de här.

Likes

Comments

vardag

Vilken vecka vi har haft, har haft noll fokus på bloggen. Lovina är i en utvecklingsfas och är ledsen väldigt mycket.. stackars lilla tjejen!

Möter på föräldragruppen förra veckan gick super bra. Vägde Lillan då och hon väger ynka 5480 gram. Ska in och ta prover på torsdag så blir vägning då igen hoppas hon gått upp mer. Hon känns iallafall tyngre.

En gullig bild på Ibra och Lovi när dom sover

Likes

Comments

vardag

Nu har jag haft en liten paus. Jag har helt enkelt inte haft någon lust och det har vart mycket. Men nu är jag tillbaka. K jobbar sent idag så jag sitter och ser på tv. Lovina sitter Indien gunga och pratar för fullt med tvn (haha). Hundarna sover så jag myser lite med Ibra. Funderar även på att ta en dusch innan klockan blir för mycket.

I morgon ska vi på föräldragrupp. Vi ska prata om förlossningen och första tiden hemma. Det är första mötet och jag är faktiskt väldigt nervös. Vi känner jag några som ska dit men alla vet inte om vad vingar vart med om, vi missade första tiden och de är känsligt att sitta och prata om. Men jag tar de som de kommer.

Likes

Comments