ni vet känslan utav att vara sådär extremt trött, när man skulle kunna somna stående eller var som helst, idag har jag en sån dag. Idag är fjärde dagen på jobbet efter semestern, jag undrar hur trött man kommer att vara när förskolan är igång med alla barn och inskolningar, det återstår att se.

Det ända som håller mig igång idag är all pyssel och fix som behövs göras klart på jobbet, saker man inte kan göra med barnen på plats och egentid, längtan efter min säng och en lång powernap, sedan väntas tvättstugan när jag kommer hem, jippi!

Men nu blir det en kopp kaffe och fortsätta all arbete som är kvar. Uppdaterar er mer senare.

En bild från jobbet i vintras

Likes

Comments

Första arbetsdagen efter fyra veckor semester är avklarad och det kändes bättre än förväntat att vara tillbaka, det ända som saknades är alla barnen, som man saknas dom trots allt. Jag har även hunnit med ett återbesök hos min kiropraktorn och ryggen ser fortfarande bra ut, däremot knäckte vi nacken. blivit som en helt ny människa efter besöket.

Blivit bjuden på middag hos grannen idag, alltid lika lyxigt att slippa laga mat, kaffe är givetvis taget också.

Nu ska jag kolla färdigt på kvällens Beck och sedan ladda om för arbetsdag två.

Likes

Comments

Hej på er allihopa, här har det ekat tomt hela semester, skäms på mig.

Idag är min sista semesterdag, vilket betyder att imorgon är jag tillbaka på arbetet och ska hitta tillbaka till att rutiner och all spontant kan inte längre göras. Min semester har varit otroligt bra, men nackdelen är att jag knappt hunnit med att fyra veckor har gått redan, men mycket blandade saker har jag hunnit med. Kan försöka få ihop ett inlägg med lite bilder jag tagit under semestern.

Tänkte mest bara titta in och berätta att jag fortfarande lever, trots bloggen stått still. Men ska försöka bli bättre på att uppdatera här. Nu ska jag göra mig i ordning och sedan åka iväg på jakt efter nya svarta byxor, önska mig lycka till.

Likes

Comments

När man har semester och tar dagen som den kommer, idag blev det ett besök hos föräldrarna för middag och ett dopp i poolen. Imorgon väntas tvättstuga, en tripp iväg för att kolla ett skåp jag vill ha och försöka packa.

Likes

Comments

När man åker till sin bästa vän, får umgås med den här finaste prinsen och hans mamma, då mår jag som allra bäst.

Likes

Comments

måndag men vad gör det när man har semester??

Har haft en utav dom bättre helgerna på länge, i fredags fyllde jag år och gick på semester samma dag, Hade en underbar kväll med vännerna som fira mig och en lyckad utgång hade vi. Lördag spenderade jag tillsammans med släkt och familj, firade min födelsedag en dag senare, jätte nöjd med allt jag fick och allt sällskap. Söndag fick jag äran att vara med finaste Lukas namngivning och kvällen spenderade hos hans mamma.

Idag måndag, tack för semester i 4 veckor. Eftersom solen skiner idag så ska jag åka ut till mamma och pappa, spendera dagen på en solstol och bara njuta utav att vara ledig.

Likes

Comments

Dear best friend. I honestly don't know what i would do without you

Likes

Comments

Dom två första dagarna i veckan har sett likadana ut för mig, jag jobbar 08.00 - 16.00 och när jag kommit hem fått i mig en kopp kaffe och sedan bytt om till träningskläder.  idag blev det 30 min pw och sedan ett styrkepass hemma, varför sluta med någon som gör en att må bra?

Det som är annorlunda idag är att jag även har tvättstuga, så springer lite emellan hemmet och tvättstugan. Nu hade jag tänkt mig att ta en varm och lugn dusch och sedan få mig lite mat.

Likes

Comments

Måndag igen och en vecka kvar utav Juni, vart tar det här året vägen? man går och väntar på att sommaren ska komma, men vi är halvt inne i den redan. Idag har jag arbetat som vanlig mellan 08.00 - 16.00. När jag kom hem tog jag en kopp kaffe innan dagens träning blev gjord, så skönt det var att komma ut igen, tog en PW på 30 minuter längst kanalen och sedan styrka på hemma plan. Nu har jag duschat och fått i mig lite mat, ja eller mat kanske man inte kan kalla det hehe.

Nu ska jag bara ta det lugnt och ta ikapp lite youtube klipp, man kanske borde skaffa ett eget konto? 

Likes

Comments

Fredag. Arbetade 08.00 - 16.00, väldigt trött och seg dag med tanke på att jag hade feber kvällen innan, men klarade av arbetsdagen. Efter jobbet åkte jag hem och somnade i ungefär en timme, senare på kvällen åkte jag upp till Arlanda fram och tillbaka för att hämta familjen som varit i Danmark. Efter att jag hade lämna av dom hemma hos sig, åkte jag hem och mötte upp två vänner, det blev några glas vin och en promenad.

Lördag. Vaknade upp, bestämde mig för att städa, diska och gör i ordning mig för kvällen. Hann även med väldigt mycket där emellan. Rebecca och Jessica kom till mig för en alkohol och dans kväll, en sån lyckad kväll vi hade.

Söndag. Trots en mängd alkohol kvällen innan, vaknade jag upp och mådde bra. Skjutsade iväg Jessica till tåget ganska tidigt, efter att ha skjutsat henne bestämde jag mig för att återigen ställa mig och diska undan allt från lördagen. Dagen blev inte riktigt som den var planerad, fick en slappdag hemma. Mot kvällen kom R över och vi åt middag ihop och tog en kaffe, bästa med att ha vännen som granne.


Likes

Comments