Header

Här kommer lite bilder från kandidatmiddagen som ägde rum i Grand Hotels fina lokaler i torsdags. Det blev en trevlig och lyckad kväll.

Igår fick Filip och jag vår nya lägenhet. Just nu pågår det ommålning av hela lägenheten så vi kommer inte flytta in förrän när allt det är klart, någon gång i nästa vecka. Ska bli väldigt spännande att se resultatet och få flytta in alla våra nya möbler. Ett annat projekt vi hoppas påbörja så snart som möjligt är totalrenovering av toaletten. Så svårt at veta vart man ska börja när man inte är insatt i sådant. Tips på bra kakel/klinker, badrumsinredning och företag som kan göra själva renoveringen uppskattas gärna! haha

Foto: Erik Månsson

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Woho! Då var presentation och opponering av examensarbetet avklarat och därmed har vi gjort det allra sista momentet, och kan titulera oss som ekonomer! Märklig känsla det där, att vara färdigutbildad! Men nu blickar jag framåt och ser fram emot att börja mitt nya jobb om ca en och en halv vecka.

Ikväll vankas kandidatmiddag på Grand Hotel som några kursare har ordnat ihop, och innan det lite förmingel hos en klasskompis. Bra sista avslut på utbildningen innan jag checkar ut från Lund och tackar för mina tre år här.

Likes

Comments

Midsommarhelgen spenderades på Böda Camping med gänget nedan. En helg med mycket skratt och roligheter. Inte nog med det så fick vi strålande väder vilket vi inte klagade på.

Likes

Comments

Denna helgen har susat förbi! Landade i ett regnigt Karlskrona i fredags kväll och igår firade vi fina Linnéa (som fyller år idag), vilket har resulterat i en riktig slapp-dag idag. Så underbart att vara omringad av alla nära och kära i denna staden igen. Komiskt när man tänker tillbaka på för några år sedan, när det enda man ville var att komma bort härifrån. 

Imorgon blir det några timmars jobb, så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa till sängs och kolla sista avsnittet av ex on the beach. Kram!

Likes

Comments

Hallå hjärtan! Det var ett tag sen nu. Har precis blivit frisk från en dunderförkylning och idag fixas och donas det med lite allt möjligt. Så skönt med sommarlov, fast vädret hade gärna fått vara lite bättre. 

Likes

Comments

​Tiden bara springer iväg och en hel månad har gått sen vi åkte till Cypern. Vi hade en helt underbar vecka med mycket sol och skratt. En perfekt försenad födelsedagspresent helt enkelt! Här kommer lite bilder från resan. 

Likes

Comments

Lite bilder från helgen som varit. Har bland annat fikat med Filip, myst med Moa och Zigge & varit på festligheter. Har även ätit mängder med sushi som jag för tillfället har en sjuk craving på, så gott<3 Idag var det dags att ta tag i livet igen, så har hunnit med både föreläsning, storhandling och städning. 

Ha en bra vecka!

Likes

Comments

​Igår var och gjorde mina naglar på ett nytt ställe som öppnat här. Blev väldigt nöjd. Nu ska jag cykla bort till gymmet och köra lite armar. Känns underbart när man börjar komma igång med träningen igen. 

Ha en fin onsdag! 

Likes

Comments

Förra helgen var nästan alla tjejer samlade vilket med andra ord innebar några väldigt bra dagar tillsammans med dessa ladies.

Amanda är hemma från England på lov, så ikväll ska vi och två andra klassisar fira att vi skrev en godkänd B-uppsats förra terminen. Så nu är det dags att göra sig iordning innan jag ska börja röra mig in mot Malmö. Ha en härlig lördagskväll kära ni!

Likes

Comments

Har köpt det perfekta bruna läppstiftet från Gerard Cosmetics. Det är en matt färg som heter "underground" och kan beställas från Madlady. Love it!

Likes

Comments