Header

Hemkommen från några dagar i Malmö tillsammans med min kärlek. Kolla in utsikten från vårt rum!?! helt fantastisk. Vi bodde på Clarion Hotel Malmö Live. Hela hotellets detaljer gick i mässing vilket jag älskar, och kombon med den rosa sammetsfåtöljen på vårt rum... så fint. Nog pratat om interiör... Vi hade i alla fall några mysiga dagar med shopping, lunch och middag på Lilla Torg och en och annan drink i hotellets skybar.

Nu ska jag fortsätta och njuta av min sista semestervecka innan det är dags att återvända till vardagen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ljuva semester!

Jag var förbi akademibokhandeln för att fylla på bokhyllan med lite spännande böcker (bra läsning är ett måste för mig under sommarmånaderna). Slutade med att Kepler-serien nedan fick följa med hem. Läste klart Eldvittnet tidigare i sommar så nu ville jag även läsa de andra böckerna i serien.

Finns inte mycket mer avkopplande än att ligga i solstolen med en bra bok,. Nu ska jag lägga in en sista tvätt för kvällen och sedan gå och lägga mig och hugga in på böckerna.

Godnatt hjärtan!

Likes

Comments

Hej där!

Igår var det återigen dags för midsommar. Det blev ett traditionellt firande ute på landet med midsommarbord och lekar. Jag köpte som vanligt blommor dagen innan på lövmarknaden för att binda en midsommarkrans. Hittade superfina pioner, rosor och nejlikor detta året så kransen blev topp.

Idag är man lite trött men det är skönt att det bara är lördag så man har ytterligare två dagar att vila upp sig på innan en ny arbetsvecka inleds.

Likes

Comments

Äntligen har vi satt igång med renovering av vårt badrum i vår nya lägga. Det är ett riktigt litet badrum som för närvarande ser väldigt tråkigt ut så det ska bli väldigt skönt med ett nytt fräscht badrum, och inte minst, en ordentlig dusch! Jag tänkte visa före och efterbilder sen när allt är klart.

Nedan ser ni mäklarbilderna på vår gamla lägenhet i Lund. Vi har i princip bytt ut alla möbler vi hade där mot nya.

Likes

Comments

Hej!

Nu var det ett bra tag sedan senaste uppdateringen. Jag har påbörjat mitt nya jobb där det har varit full rulle redan från start, och nu har sommaren äntligen börjat hitta hit efter en grå vår. I veckan kom jag och Filip hem från vår semester som vi gjorde med två vänner. Filip har varit rejält sjuk sedan dess och nu känner även jag något som ligger i kroppen. Håller tummarna för att det inte blir värre!

Hemma igen efter en härlig veckas semester. Delar med mig av lite bilder som togs:

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från kandidatmiddagen som ägde rum i Grand Hotels fina lokaler i torsdags. Det blev en trevlig och lyckad kväll.

Igår fick Filip och jag vår nya lägenhet. Just nu pågår det ommålning av hela lägenheten så vi kommer inte flytta in förrän när allt det är klart, någon gång i nästa vecka. Ska bli väldigt spännande att se resultatet och få flytta in alla våra nya möbler. Ett annat projekt vi hoppas påbörja så snart som möjligt är totalrenovering av toaletten. Så svårt at veta vart man ska börja när man inte är insatt i sådant. Tips på bra kakel/klinker, badrumsinredning och företag som kan göra själva renoveringen uppskattas gärna! haha

Foto: Erik Månsson

Likes

Comments

Woho! Då var presentation och opponering av examensarbetet avklarat och därmed har vi gjort det allra sista momentet, och kan titulera oss som ekonomer! Märklig känsla det där, att vara färdigutbildad! Men nu blickar jag framåt och ser fram emot att börja mitt nya jobb om ca en och en halv vecka.

Ikväll vankas kandidatmiddag på Grand Hotel som några kursare har ordnat ihop, och innan det lite förmingel hos en klasskompis. Bra sista avslut på utbildningen innan jag checkar ut från Lund och tackar för mina tre år här.

Likes

Comments

Midsommarhelgen spenderades på Böda Camping med gänget nedan. En helg med mycket skratt och roligheter. Inte nog med det så fick vi strålande väder vilket vi inte klagade på.

Likes

Comments

Denna helgen har susat förbi! Landade i ett regnigt Karlskrona i fredags kväll och igår firade vi fina Linnéa (som fyller år idag), vilket har resulterat i en riktig slapp-dag idag. Så underbart att vara omringad av alla nära och kära i denna staden igen. Komiskt när man tänker tillbaka på för några år sedan, när det enda man ville var att komma bort härifrån. 

Imorgon blir det några timmars jobb, så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa till sängs och kolla sista avsnittet av ex on the beach. Kram!

Likes

Comments

Hallå hjärtan! Det var ett tag sen nu. Har precis blivit frisk från en dunderförkylning och idag fixas och donas det med lite allt möjligt. Så skönt med sommarlov, fast vädret hade gärna fått vara lite bättre. 

Likes

Comments