Idag tänkte vi att vi skulle lyxa till det med lunch inne i stan, är väl smidigt tycker alla runtomkring. Ja klart det är smidigt, förutom att man måste passa in så bebis sover när man ska åka, annars får du en helvetestur i bilen om bebisen är som våran och HATAR att åka bil.
Så vid 10, när man vet att han börjar bli trött, får man stressa som fan sen in i bilen.
Gick bra för oss idag, restaurangbesöket gick faktiskt också bra! Men resan hem.. såklart var han inte trött så det var pip & gnäll. Men idag tackar vi gudarna för babblarna 🙏🏻 med babblarna och en fjantig mamma klarade vi även resan hem!
Efter knappt 5 minuter hemma så somnade han såklart ✌🏻


(Gammal bild när Vincent skulle på kalas 💪🏻)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå allihopa!

Det här lär väl bli ett slarvigt inlägg.. Men tänkte iallafall presentera oss lite!

Jag är Emma då, 23 år gammal. Har en son på 6 månader nu tillsammans med min sambo Freddy.
Vi bor just nu i Lenhovda i Småland, men vill och är på väg och ska flytta ner till Ronneby i Blekinge där jag är ifrån!

Jag gör det här för att jag är trött på att se att allt är så perfekt, när vi alla vet att så inte är fallet. Jag vill därför visa hur det egentligen är (haha ser att det låter hemskt nu, jag tycker livet med barn är underbart) det är liksom ingen som pratar om skrik, utvecklingsfaser, matvägran, amning, depressioner, hur det är att inte sova, hur det kan tära på förhållandet med både partner och vänner.

Det är lite så jag tänker iallafall. Vi får se hur bra det här kommer gå längs vägen! Kommer också komma lite mera om oss!

Men det var väl allt så länge, hoppas ni kommer tycka det här är något intressant!

Bjuder på en bild på min Lilla prins (som ni för övrigt kommer få se en hel del) Likes

Comments